Nädala horoskoop 12.12-18.12.2016 #horoskoop

nädala horoskoop nädal 50 2016

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

12.12 – 18.12.2016

2016. aasta nädal nr 50

Inglite sõnumid aasta 50. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

NÄDALA MÄRKSÕNA – Töö, mida armastad

Nädala kristall – granaat

Nädala värv – punane

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2016. aasta 50. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Mitte kuskile ei ole kiiret. Võta aega otsuse tegemiseks. Number 2

Inglite taro kaart – Teine tulekaart (ingl.k Two of Fire)

Lillekaart 1 – Sinu soovid täituvad. Lillhernes.

Lillekaart 2 – Jaga armastuse sõnumit. Nartsiss.

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal sekkusid inglid jätkuvalt kõigesse, mis pole enam meie jaoks tervislik. Väga suur hulk negatiivset energiat sai tervendatud. Loodetavasti on paljud teist juba näinud ka tehtud töö tulemusi oma isiklikus elus.

Lisaks õppisime eelmisel nädalal, et hirmu vastandiks on armastus, mitte julgus. Õppisime ka uue ideega kaasneva kahtluse puhul selle eristamist, kas tegu on hirmust tuleneva kahtlusega või märguandega, et midagi tuleb plaanis ümber mängida. Õppisime ka hirmust tõusetuvaid kahtluseid armastusega tervendama.

Eeloleval nädalal on fookuses tööga/ ettevõtlusega seonduvad küsimused. Inglid ütlevad, et orjatöö tegemise ajad on läbi ja kui te siiani ei ole veel lahkunud töökohalt, mis teile üldse mitte kuidagimoodi rõõmu ei valmista, siis teadke, et nüüd läheb järjest keerulisemaks sellise töökoha pidamine.

Keerulisemaks läheb mitte seetõttu, et inglid sooviksid kedagi kiusata, vaid seetõttu, et uus ajastu on oma Tõelise Mina julge väljendamise ajastu. Igaüks saab selles uues ajastus olla täpselt see, kes ta on ja elada täpselt sellist elu, mis on just tema isikliku kõrgema hüvanguga kooskõlas. Töökoht, mis ei valmista inimesele rõõmu, ei ole inimese Tõelise Minaga ega kõrgema hüvanguga kooskõlas. Siinkohal puuduvad kahjuks (tegelikult, õnneks) erandid.

Globaalses plaanis hakkame nüüd tõenäoliselt nägema väga palju pealtnäha radikaalseid töökohavahetusi/ ametivahetusi. Vaadates aga olukorda energeetilise külje pealt, näeme, et tegemist ei ole millegi radikaalsega. Inimesed lihtsalt liiguvad nüüd loomulikku kulgemist pidi oma hingekoju. Ja seda igal tasandil.

Siiani on räägitud hingekodust kui pigem sellest maailmast, mis ootab inimest peale surma. Kuna aga surma pole olemas ja oma hingekodus oleme me ka siin niiöelda füüsilises maailmas olles nii kui nii, siis võib ka maises plaanis rääkida hingekodu mõistest. Varem lihtsalt hoiti erinevate manipulatiivsete jõudude poolt meid oma maisest hingekodust eemal. Nüüd aga pole enam nendest manipulatsioonidest suuremat osa üldse järel ja see jupike, mis veel kuskil eemal terendab, ei oma enam energeetiliselt mitte mingisugust jõudu. Seetõttu on nüüd igaühel oma maisesse hingekodusse kulgemise teekond vaba ja sinna me kõik teel olemegi.

Mida sisaldab endas maine hingekodu? Maine hingekodu sisaldab kõike, mida te armastate. Maises hingekodus olemine tähendab seda, et te armastate kogu oma elu tervikuna. Kuna eeloleval nädalal on fookuses töövaldkond, siis kirjeldan praegu pikemalt, mida tähendab töötemaatika raames hingekodus olemine.

See tähendab seda, et te saate teha täpselt sellist tööd, mida te armastate. Kui teie töö on teie hingekoduga kooskõlas, siis meeldib teile iga nüanss teie töö puhul. Teid ümbritsevad just sellised töökaaslased, kes teile meeldivad ja teil on selline ülemus, kes teile meeldib (või olete ülemuseks teie ise). Teie igapäevased tööülesanded on täpselt sellised, mida teile meeldib teha. Teie töö asub just sellises paigas, mis teile meeldib. Teie töövahendid on täpselt teile meelepärased. Jne jne jne.

Inglid on viimastes nädala horoskoopides rääkinud palju erinevat laadi kuritegelikest manipulatsioonidest. Väga pikka aega (tõenäoliselt samuti juba sajandeid) on levinud ka töövaldkonna osas ulatuslik manipulatsioon, mis viis suurema osa inimestest arvamuseni, et töö ei peagi meeldima, sest see on lihtsalt see miski, mis tuleb ära teha leiva lauale toomiseks. Manipulatsioon, mida tehti seoses tööga, hõlmas ka “õpetust”, et elu tuleb lahterdada. Inimeste mõttemaailma sisendati arusaam, et see on normaalne kui hoida töö “era”elust lahus. Kujundati massillusioon, mis kinnitaski igapäevaselt seda. “Tööelu” ja “eraelu” terminite sissejuurutamine ja nende “valdkondade” rangelt lahus hoidmine võimaldas muuhulgas ka hõlpsalt inimesi koolitada tundetuteks robotiteks, kes “tööelu” kellaaegadel võivad ja peavadki toime panema tegusid, mida “eraelulistel” kellaaegadel kunagi ei tehtaks. Algul jäeti mulje, et manipulatsioon ei ulatu “tööelust” kaugemale, kuid see oli vale (nagu ka kõik muu). Lõpuks mürgitas selline eluviis ka “eraelu”, sest “tööelu” tunde muudkui venitati pikemaks, kuni lõpuks hakati “autasustama” ainult neid, kes võtsid ka koju tööd kaasa ja pühendasid üldse kogu oma “eraelu” ka tööle. See kõik tähendas aga sajaprotsendilist pühendumist manipulatsioonile. Mis oli selle manipulatsiooni tagajärg? Haigustest ja stressist läbiimbunud maailm, kus “tööle pühendunud” inimesed otsivad kõigele ühe-tableti-lahendust. See on maailm, kus paljudele haigustele ei saagi tervendust leida, sest “tööelu” vajab ju elamist. Töö vajab tegemist ka haigena, ikka viimase hingetõmbe ja südamelöögini. Aega pole, et terveneda, kuigi see tegelikult ei ole keeruline või võimatu.

“Ah, pole midagi, küll ma kirstus puhkan!” – Jah, tõesti, puhkad küll, aga elu ei pea selline olema. Enne Kirstu lõpp-peatust võiksid sa puhata ka Kariibi mere saartel või kus iganes mujal, kuhu sinu süda sind tõmbab. Lisaks sellele tasub mõista, et kogu sinu elu on tegelikult sünnipäraselt määratud olema tajutav puhkusena.

Õnneks oleme nüüd jõudnud selle ajastuni, kus ka see manipulatsioon on energeetiliselt kõrvaldatud ja inimesed saavad sujuvalt kõik liikuda igas elu aspektis täpselt sinna, kuhu süda soovib minna. Sealhulgas saab nüüd igaüks liikuda sellist tööd tegema või sellist ettevõtet alustama, mis on just temale südamelähedane.

Ärge muretsege, teil on aega küllalt, et otsustada, mis see täpselt on, mida te teha tahate. Samas, olge pidevas liikumises – esialgu kasvõi mõttetasandil liikumises – oma südamesoovide suunas. Selliselt loksub teil kõik lõpuks paika.

Kui te aga ikka endiselt, vanast harjumusest lähtudes, tahate alluda sellele kuritegelikule manipulatsioonile, mida kirjeldasin eelnevalt, siis pidage silmas, et teil läheb nüüd nii “tööelu” kui ka “eraelu” teekond järjest konarlikumaks.

Miks see kõik nii on? Miks inglid sunnivad meid muutustele alluma? Energeetiliste reeglite järgi on teil alati leib laual ja katus peakohal. See on teile tagatud sünnipäraste õigustega. Samamoodi on endale meelepärase töö ja muu rõõmustava elutäite leidmine meile kõigile sünnipäraselt tagatud. Sealjuures igaühele täpselt selliselt nagu just temale meeldib. Varem hoidis eelnimetatud kuritegelik manipulatsioon enamikku inimestest neile sünnipäraselt tagatud elust eemal. See saavutatigi, loopides meie teekonnale suuri hunnikuid erinevaid takistusi – mõttetasandi takistusi ja ka füüsilisi takistusi (sh haigused). Takistuste toimimise mehhanismi algprintsiip oli aga see, et inimesel pandi kinni ühendus tema Tõelise Mina’ga ehk tema kõrgema juhendusega. Nagu olen ka varem oma horoskoopides rääkinud, on meil sündides kõrgema juhenduse kanal täiesti korras ja puhas ning me kuuleme ja tunnetame selgelt, mida inglid meile räägivad. (Siinkohal viitan ka sellele, et termin inglid ei pruugi minu käsitluses tähendada seda, mida te arvate. Kui soovite teada, keda või mida mina käsitlen inglitena, siis saate selle kohta lugeda minu kodulehe alalehelt KKK ehk korduvalt küsitud küsimused.) Siis aga hakatakse kiirelt meie ühendust takistama ja loobitakse neid takistusi meie ühendusse seni kuni see jookseb umbe või seni kuni me teeskleme, et see on jooksnud umbe ja läheme kaasa sellega, mida valdavalt peetakse “normaalsuseks”.

Nüüd on aeg need takistused kõrvale panna ja hakata elama täpselt sellist elu, mida me sünnipäraselt kingituseks oleme saanud. Siinkohal ütlen ka ära, et tehnoloogia on üks väga teretulnud osa meie uues ajastus, seda lihtsalt tuleb osata kasutada. Kui kuulete kuskilt jutte, et me peaksime selle uue ja “õige” ajastu raames kollektiivselt justkui liikuma tagasi keskaega ning jäädavalt loobuma elektrist ja kõigist tehnika hüvedest, siis teadke, et see on taaskord mõne kuritegeliku manipulaatori poolt väljamõeldud rumalus.

Meie uue ajastu juurde kuuluvad vägagi kindlalt kõik tehnoloogilised avastused ja uuendused, mis aitavad inimesel sujuvamalt, rõõmsamalt ja rahulikumalt oma elu elada. Siinkohal tuleb lihtsalt mõista, et kõike tuleb teha mõõdukalt. Meil ei ole vaja terve päev otsa erinevaid ekraane põrnitseda. Tuleb teha ikka midagi muud ekraanivälist ka ja viibida ka looduses, kuid see ei tähenda, et tehnika oleks halb või et me peaksime mingisuguse “õndsuse” saavutamiseks aegade lõpuni ainult mööda pimedaid mullateid koperdama.

Päris robotite ülestõusu ei ole samuti tarvis karta, kuid nii võib elu kujuneda küll, et tehnoloogia hakkab tegelema kõige sellega, mida inimestele ei meeldi isiklikult teha ja/või mida inimese jaoks oleks liigselt kurnav/ nüri teha. Ja see on ju ainult tervitatav nähtus.

Mida peaks uues ajastus tegema juht, kellel on praegu (ehk vanade energeetiliste reeglite järgi) toimiv suurettevõte, milles on palju töötajaid ja palju liikuvaid osi? Teil on vaja esmalt jõuda omaenese hingekoju ehk teil on vaja hakata väljendama oma Tõelist Mina. Kui te keskendute oma Tõelise Mina väljendamisele, siis hakkate te juba (peaaegu) automaatselt kujundama ka oma ettevõtet uute energeetiliste reeglite järgi.

Neile, kes ikka veel küsivad “Kas maailm ei lähe hukka kui kõik teevad seda, mida neile isiklikult meeldib teha?” ja/või “Kas see pole mitte egoism kui ma teen seda, mis mulle meeldib?” – lugege minu artiklit “Soovitused igapäevaeluks”. Sealt leiate muuhulgas minu vastused eeltoodud kahele küsimusele. Viidatud artikli leiate minu kodulehel siit – Soovitused igapäevaeluks.

Selle nädala energiat iseloomustavad muusikamaailmast lood – “Santana – Maria Maria ft The Product G&B” ja “Los Lobos – Cancion Del Mariachi (Morena De Mi Corazon)”. Ja nagu ikka – antud nädala horoskoobi raames on taaskord oluline terviklik energia, mida need lood edastavad, mitte ainult sõnad või muusika.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

Eeloleva nädala meditatsiooni kaart on – Eva Tenter’i inglikaart nr 2, sõnumiga: “Mitte kuskile ei ole kiiret. Võta aega otsuse tegemiseks.”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks.
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Jõulukingitused

Ühe jõulukingitusena postitan ma oma kodulehele igapäevaselt 1. kuni 24. detsembrini päeva inglisõnumit, milleks on üks minu inglikaartidest. Päeva inglisõnumi leiate minu kodulehe paremal käel asuvalt menüüribalt.

Teise jõulukingitusena võtsin ma eelolevaks nädalaks igale päikesemärgile veel lisaks nädala üldisele kaardile personaalse Eva Tenter’i inglikaardi, mis annab igale päikesemärgile omalt poolt lisasõnumi. Iga päikesemärgi kaart toimib eeloleval nädalal väga hästi ka antud märgi jaoks personaalsema meditatsioonikaardina.

(Jõulukingitusi võib tulla eeloleva kahe nädala jooksul veel…tasub olla ootel. Kõige hõlpsamalt saate olla kursis iga minu uue postitusega/ tegemisega kui hakkate jälgima minu kontot näiteks Facebook’is või mõnes muus sotsiaalmeedia kanalis.)

Eva Tenter’i inglikaartide lisasõnum eelolevaks nädalaks (nädal 50, 2016) igale päikesemärgile:

Jäär – Veeda rohkem aega õues. Number 66

Sõnn – Märka, mis taustal toimub. Number 43

Kaksikud – Anna võimalus uutele tuultele, mis juba ootavad Sinu ellu tulekut. Number 38

Vähk – Meeskonnatöö toob edu. Number 47 (Amburile tuli sama kaart.)

Lõvi – Lenda kõrgemalt … Number 37

Neitsi – Sinu elus paistab Päike. Aeg rõõmustamiseks. Number 5

Kaalud – Kõik on korras. Ära muretse. Number 45

Skorpion – Külasta oma lemmikpaika looduses. Sealt saad palju elujõudu. Number 72

Ambur – Meeskonnatöö toob edu. Number 47 (Vähile tuli sama kaart.)

Kaljukits – Tuul viib mured minema. Ära muretse. Number 16

Veevalaja – Lase elu hoovustel kanda end hõlpsalt õiges suunas. Sa oskad seda küll! Number 9

Kalad – Õnn on Sinu ees. Number 20

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 13-14.12 – tähesadu (geminiidid) (teisipäeva öö vastu kolmapäeva)
  • 14.12 – täiskuu (superkuu) (kolmapäev)

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.

Tähesajud
Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida. Tähesaju energiast saate te osa võtta ka siis kui te füüsiliselt oma silmaga tähesadu ei näe.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ning aastahoroskoobid. Valmis on juba 2017. aasta horoskoobid (üld + mitmed erihoroskoobid) – kui Teil on soov juba piiluda järgmise aasta energiatesse, siis saate seda mugavalt minu kodulehel teha. Hakkasin juba ka postitama 2017. aasta esimese kvartali horoskoope.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Older posts” ehk “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.
  • PÄEVA INGLISÕNUM JÕULUKINGITUSENA 01-24. detsembrini postitan igapäevaselt oma kodulehele ka päeva inglisõnumit, milleks on üks minu inglikaartidest. Päeva inglisõnumi leiate paremal käel oleval menüüribal. Päevasõnumit ma kuskile mujale ei jaga ega postita. Seda näeb ainult minu kodulehel.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

2 thoughts on “Nädala horoskoop 12.12-18.12.2016 #horoskoop

Comments are closed.