Nädala horoskoop 02.04-08.04.2018

nädal 14 2018

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

02.04 – 08.04.2018

2018. aasta nädal nr 14

Inglite sõnumid aasta 14. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Täida lünk otsusega

Nädala kristall – Härjasilm

Nädala värv – Roheline

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2018. aasta 14. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Homme tuleb lahendus. Nr 73

NB! Muudatus al. 2018 a. esimesest nädalast – allpool asuvast “Nädala meditatsiooni” sektorist leiate nüüd ka ühe lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud kõigile neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga. Ehk täpsemalt neile, kes on asunud kaasa töötama tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. Millisest raamatust käib jutt ja mida tähendab sellega kaasa töötamine? Kogu lisainfo leiate alalehelt -> Horoskoop 2018 (tasuline)

Inglite taro kaart – maakaartide poiss

Lillekaart – kaaslaste surve. Priimula

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal astusime sisse uue dimensiooni uksest. Mis dimensioon see on? Inglid nimetavad seda tõe ajastu dimensiooniks. Nad ütlesid veel lisaks, et võtmeks on nüüd vaikus. Ehk vastused ja lahendused peituvad nüüd vaikuses ja ridade vahelt lugemises.

Eeloleval nädalal jätkub peaasjalikult eelmise nädala energia. See hõlmab suures osas lihtsalt uue dimensiooniga aklimatiseerumist. Eks on ka mõistetav, et eelmisel nädalal alanud energia ei saanud jääda vaid ühenädalaseks ilminguks. Kuna see siin on nüüd tõepoolest täiesti uus dimensioon, siis võtab ka sellega kohanemine aega, mistõttu korraldatakse tõenäoliselt paljudele inimestele teistest teemadest väike lünk. Lünk, mis kõlab vaikusena.

Ehk see on nüüd ajajärk, milles paljud teemad võivad justkui peatuda ja on kindlasti ka nüansse, mis võivad teie elust jäädavalt kaduda. Kui märkate selliseid vaikuse tekkeid, siis laske neil olla. See, mis peab tagasi tulema, ka tuleb. Ja see nüanss, mis pidi jäädavalt lahkuma, tegi seda põhjusega. Neid tõdesid tasub tolle protsessi vältel alati meeles pidada. Miks? Teistpidi teeksite oma elu lihtsalt liiga keeruliseks, sest neid vaikuse lünkasid tahtega liikuma ei saa panna. Need lähevad ise uuesti liikuma täpselt siis kui on taas käes aeg liikumiseks. Seni aga tuleb selle uutlaadi vaikusega harjuda ja hakata otsima sealt uusi võimalusi ehk uutlaadi liikumist. See vaikus ei tähenda paigalseisu. Siin on lihtsalt tegu uue liikumismustriga.

Niisiis võime tõdeda, et eeloleval nädalal jätkub peamiselt sama takt, mis algas eelmisel nädalal. Siiski, näib, et see pole kõik. Miski uus nüanss tuleb sinna juurde. Küsime inglitelt, mis asi see on, mis nüüd pildile lisandub? Nad ütlevad, et eeloleva nädala energiasse lisandub otsuse tegemise energia.

Mis sorti otsusega on meil tegu?

Inglid ütlevad, et see uus dimensioon tõi endaga kaasa niivõrd palju värskendust, et paljud tunnevad juba üsna kiirelt, et nad soovivad selle värskuse tuules ka midagi hoopis huvitavamat tegema hakata. St. paljudele võivad tunduda nüüd vanad teemad igavad. Ja seda ka põhjusega – nimelt vana dimensiooni aegumisega koosmõjus aegus ka teatav ports tegutsemismustreid. See tähendab omakorda seda, et aegunud on nüüd suur hulk igasuguseid erinevaid nähtuseid, erinevatest eluvaldkondadest ja erinevatest tegutsemisvaldkondadest. Mõned nähtused on pisema loomuga ja mõned laiaulatuslikuma loomuga.

Inglid juhivad tähelepanu sellele, et ka too aegumise faktor tekitab ülalnimetatud vaikuse efekti ja põhjustab neid lünki. Seetõttu rõhutavad nad veelkord, et nende lünkade tõttu ei ole tarvis tunda kurbust. Siin on lihtsalt tegu ajastu vahetumisega, mille tõttu osad asjad aegusid ära. Nad elasid oma eluringid ära ja on nüüd rõõmsalt kolinud energeetilise ajaloo peatükki. Need aegunud nüansid on ise selle protsessiga väga rahul, mistõttu tasub ka meil tunda rahu.

Aga mis otsus see siiski on, mille energia meie ette nüüd tõusetub? Inglid ütlevad, et maises plaanis võib mõni meist kogeda lausa otsuste jada ehk tal tuleb teha lühikese aja vältel palju erinevaid otsuseid, mis tekivad tema ette justkui ahelreaktsioonina. Mõni aga peab tegema vaid mõne või lausa vaid ühe otsuse. Kuna kõik inimesed elavad erinevat elu, võivad need maised nüansid langeda ka vägagi erinevatele valdkondadele. St. kõnealused otsused võivad jällegi puudutada igasuguseid erinevaid nähtuseid – alates sellest, mis kell te hommikuti ärgata soovite kuni selleni välja, kus riigis te elada soovite.

Küsime siiski inglitelt, kas ja mis ühendab neid otsuseid energeetiliselt? Ehk kas neis otsustes on ühiseid elemente?

Nad ütlevad, et neid otsuseid ühendab üks nüanss – vanade tegutsemismustrite aegumine. Ehk kõik otsused, mis teie ette praegu teravalt/ selgelt tekivad (erinevatel välistel/ sisemistel põhjustel), hüppavad esile seetõttu, et neis teemades on manipuleeritud muster sees. Ehk te olete nende teemade raames varem oma käitumist lasknud mõjutada välisel manipulatsioonil. Mida me oleme siin läbivalt õppinud (kõigi inglisõnumite raames, mida nad on minu horoskoopide vahendusel edastanud)? Seda, et manipulatsioonide ajastu on läbi. Selle tõttu on muutunud ja muutub ka edasi väga palju maiset ilmingut.

Vahemärkena ütlevad inglid, et praegu toimuvate sündmuste juures tasub mõelda ka selle üle – kas tolle uue värskenduseni (mida nad mainisid ülalpool) ja temast lähtuvate uute ilminguteni on võimalik jõuda läbi vanade tegutsemismustrite? Tõenäoliselt mõistavad paljud, et uueni jõudmiseks tuleb teha miskit uutmoodi. Käesolevalt vältav protsess teebki kogu selle uue värskuse ja sealt lähtuvad projektid võimalikuks.

See protses on üleni heatahtlik ja sõbralik. Siin pole midagi karta. Tuleb vaid edasi minna ja lasta sellel protsessil end kanda nendesse sihtpunktidesse, kuhu ta teid kandmas on. See ei tähenda teiepoolset allaandmist. See ei tähenda seda, et te ei peaks ise üldse midagi tegema. Absoluutselt mitte. Kõik maised muudatused saate te ikka ise oma kätega ja oma mõistusega korraldada. Laske lihtsalt end energeetiliselt juhtida sellel suuremal jõul. See jõud on igal ajahetkel teie sõber, mitte vaenlane. Seetõttu pole vaja karta neid sõnumeid, mis sealt kanalist tulevad. Ja pole vaja karta ka uuendusi, mis nende sõnumite tõttu teie elus toimuvad. Kuidas lasta end tollel jõul energeetiliselt juhtida? Ikka läbi oma isikliku tunnetussüsteemi ehk läbi oma isikliku taevase navigatsioonisüsteemi. Inglid kordavad ikka ja jälle seda vana tõde – kuniks te ei kuula oma isiklikku tunnetussüsteemi, jääb teie elu miskit pidi lonkama. Teisiti polegi võimalik, sest te olete siia maisesse plaani tulnud oma isiklike eesmärkidega. Te olete tulnud mängima oma mängu, mitte teiste oma. Jah, kõigi mängude kogumina moodustub maisesse plaani teatav üldine looming, kuid see on niivõrd vähese tähtsusega võrreldes sellega, mis tähtsust omab teie isiklik mäng. Selles mängus ei ole teil konkurente. See mäng pole võistlus kuhugi jõudmise nimel. See mäng on loominguline ja rõõmustav. Ja see mäng on teie oma, teie reeglitega ja leiab aset teie koduväljakul. NB! Ärge unustage, et teistel on oma mängud. Mis see tähendab? See tähendab, et oma reegleid ei tohi teistele peale suruma minna. Miks? Sest neil võivad olla oma mängu tarbeks hoopis teised reeglid. Teie ei tea mitte kunagi nende mängude detaile ja ei peagi teadma. Teie peate teadma oma personaalse mängu detaile.

Miks läks maailm vahepeal kreeni? Suures osas seetõttu, et leidus palju neid, kes läksid teistele oma reegleid peale suruma. Relvadega, sõnadega, kätega, jalgadega. See aga pole õige. Igaühel on oma mäng, mida mängida. See on mäng, millel on palju peatükke. See on mäng, milles mõni peatükk on sooloetendus. Mõni aga kulgeb koosmõjus teiste inimeste mängudega. Mõni peatükk on koheselt käsitletav komöödiana. Mõne puhul ilmuvad komöödia elemendid välja hiljem. Tervikuna on see aga protsess, mis on määratud rahus ja rõõmus kulgema igat pidi – olgu parasjagu käsil too eraklikum peatükk või seltskondlikum variant. Rõõm ja hingerahu saavad neis eksisteerida ühtviisi.

Niisiis, eeloleval nädalal ootavad meid ees otsused. Kui need otsustamise hetked on käes, siis tasub võtta aega analüüsiks. Esmalt võtke paberitükk ja kirjutage endale üles, millise otsuse suunas te koheselt sammu astuksite. Seejärel aga võtke aega mõtiskluseks. Analüüsige, millest see otsus tulenes. Kas see otsus lähtub hingerahust? Kas see otsus lähtub teie isiklikust navigatsioonisüsteemist? Kas teate tegelikult juba ette, et kui sellele rajale astuksite, siis ootaksid teid üsna peatselt ees samad probleemid, millega olete juba varasemalt vastamisi olnud? Ehk kas teate juba ette, et sellel rajal on mitmeid komponente, mis teile tegelikult ei meeldi?

Kuna inglid ütlesid eelmisel nädalal, et võtmeks on vaikus ja nad ütlevad, et eeloleval nädalal jätkub peaasjalikult sama energia, siis võime sellest juba tegelikult välja lugeda vastuse ehk võtme eeloleva nädala otsusteks. Tõenäoliselt on nende otsuste raames mõistlikum valida vaikuse rada ehk kas teha mitte midagi (kui olukord on vastav) või valida see variant, mille puhul teil tekib koheselt hingerahu tunne. See variant võib tunduda esialgu igavam, kuid see on vaid üks samm teekonnast. Mäletate, mis inglid ütlesid eelmisel nädalal? Nad ütlesid, et me oleme praegu ajaperioodis, mille jooksul öeldakse meile ette vaid üks samm. See tähendab, et ega me tegelikult ei tea, mis neile otsustele järgneb. Tulemus ei pruugi üldse olla see, mida me otsuse tegemise hetkel arvame. Ja tõenäoliselt nii ongi – tulemus võib näiteks tähendada muudatusi hoopis mõnes muus nüansis. Ehk too otsus muudab tõenäoliselt midagi hoopis muud kui see, mida ta otsese tõlgendusega muudaks. Järgnevalt toon ma välja harjumuspärased energeetilised sillad eelolevaks nädalaks. Inglid lisavad aga seekord juurde – kui teete eeloleval nädalal neid aktuaalseks muutuvaid otsuseid, siis tasub ka mõtiskleda selle üle, miks nad meid õpetavad just taoliste sildade abil? Ehk miks nad annavad juhiseks perioode, mis justkui polegi omavahel seoses ja mis enamasti ei puutugi ajaliselt omavahel kokku?

Energeetilise sillana toovad nad seekord välja kaks nädala horoskoopi – nädal 13, 2018 (ehk eelmine nädal) ja nädal 11, 2018.

Neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga (ehk raamatuga, millest kõneleb alaleht “Horoskoop 2018 (tasuline)”), ütlevad inglid, et nüüd tasub töötada läbi ka selle aasta detsembrikuu juhiste osa. Eelmine nädal viitasid nad novembrile ja ütlesid, et tasub analüüsida neid juhised koosmõjus aprillikuu juhistega. Kuna eelmise nädala energia kehtib veel tugevalt ka eeloleval nädalal, siis jätkub ka too suunaviit. Ehk kui te pole veel neid peatükke läbi lugenud, siis tasub seda praegu teha. Ja sinna juurde lisage nüüd detsembrikuu juhiste õpetused. Nad rõhutavad veelkord, et aprill on praegu käsitletav koosmõjus novembriga. Detsember aga annab eraldiseisvalt teatud juhise, mis saab teid just nüüd abistada.

Nädala nr 14 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “N.E.R.D, Rihanna – Lemon (Drake remix – Audio) ft Drake”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2018. aasta 14. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Homme tuleb lahendus. Nr 73

Lisa-meditatsioonikaart neile, kes töötavad kaasa 2018 a. horoskoobiraamatuga:

Eva Tenter’i inglikaart – Elu on kihiline. Kui üks kiht parasjagu tõrgub, otsi rõõmu järgmisest. Nr 89

MIS ON LISA-MEDITATSIOONIKAART? Alates nädalast nr 1, 2018 lisan siia igal nädalal lisa-meditatsioonikaardi, mis on mõeldud neile, kes on asunud kaasa töötama 2018 a. horoskoobiraamatuga ehk täpsemalt tolle kollektiivse kaugseansiga, mis moodustub läbi tolle raamatu. Mis raamatust ma kõnelen? Mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine?
Kogu lisainfo leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti?
  • Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 22.03 – 15.04 – merkuuri retrograad kestab

Merkuuri retrograadi perioodid
Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Kõik minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. St. need pole tavapärases mõttes horoskoobid. Lühikokkuvõttena võib öelda, et need on järjejutu moodi kirjatükid, mis sisaldavad inglite nõuandeid ja soovitusi teatud konkreetseks ajaperioodiks. Kuna neis sisaldub alati ka aegumatuid nõuandeid, siis soovitan uutel lugejatel tutvuda ka varasemate perioodide horoskoopidega. Need ajaperioodid võivad küll olla juba möödunud, kuid neis horoskoopides võib sisalduda nõuandeid, mis aitavad teid just täna. Kui soovite pikemalt lugeda selle kohta, mis need tervendavad horoskoobid täpsemalt on ja kuidas saab tekst üldse tervendada, siis seda infot leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ühtlasi meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda.

Selgitan ka, miks need horoskoobid ei pruugi Teie jaoks resoneeruda

Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda, sest need sisaldavad minu vaatenurka. Energiaid saab nimelt alati vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu poolt edastatavad horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka. Miks? Sest teisiti ei olegi võimalik. Mina kanaldan neid ja see tähendab ka, et need põhinevad minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul, minu kogemustel, minu nägemustel ja minu tundmustel. Seega – see mida te siin loete, ongi täpselt see, mis ta on – minupoolne tõlgendus. Lisaks – kuna maailmas on ligikaudu 7 miljardit inimest, siis ei saa loota, et üks nõustaja saab kõneleda igal ajahetkel täpselt sellest vaatenurgast, mis puudutabki kõiki neid seitset miljardit inimest. See pole lihtsalt võimalik! Seega – kui loete ja rakendate minu horoskoopides väljatoodud infot oma elus, siis pidage palun alati meeles, et teie elu sammud on alati teie enda teha ja nende sammude eest vastutate te alati ise. Kõigi otsuste ja/või tegude eest, mida teete minu horoskoopidest nähtud/ loetud/ saadud info põhjal, vastutate te ise.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka aastahoroskoobid. Kõik 2018 a. tasuta aastahoroskoobid (lühihoroskoobid) on lugemiseks saadaval. Igale tähemärgile leidub seal üks üldine aastahoroskoop ehk horoskoop, milles vaatlen aasta energiat tervikuna. Lisaks valmistasin 2018 a. tarbeks ühe pika ja põhjaliku horoskoobiraamatu, mis töötab ka kollektiivse kaugseansina. Mida see raamat täpsemalt sisaldab ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.

KVARTAL Tegin kuni 2018 a. esimese kvartalini ka kvartali horoskoope. Neid enam ei ilmu. Ilmuma jäävad nädala horoskoobid.

KUU Igakuiste ja ka teemapõhiste juhiste soovijatel on võimalus osta 2018 a. horoskoobiraamat, mille kohta leiate kogu lisainfo siit alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”. Selles raamatus sisalduvad iga kuu tarbeks muuhulgas suhete ja finants&karjääri juhised.

PÄEVA INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte, mida on nüüd juba kokku 136. Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.

NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

2018 põhjalik horoskoobiraamat, mis töötab ka kollektiivse kaugseansina (tasuline)

Ma kirjutasin/ kanaldasin 2018. aasta tarbeks ka ühe põhjaliku inglisõnumite raamatu (ehk horoskoobiraamatu). Raamatus sisalduvad sõnumid on ikka samamoodi kanaldatud sõnumid nagu näete ka minu tasuta horoskoopide puhul, kuid raamatu puhul kanaldasin iga kuu tarbeks erinevaid teemasõnumeid (suhted, finants&karjäär, kinnisvara jm) ehk lugemist on väga palju. Lisaks töötab see raamat ka kollektiivse kaugseansina ehk tegu pole pelgalt lugemisvaraga. Kollektiivne kaugseanss toimib läbi tolle raamatu nende jaoks, kes töötavad läbi terve aasta raamatus sisalduvate sõnumitega/ juhistega kaasa.

Täpsustuseks – raamatus sisalduvad sõnumid ei ilmu kunagi minu kodulehele üles. Need on täiesti eraldiseisvalt kanaldatud sõnumid, mis on mõeldud eeskätt neile, kes tunnevad, et minu poolt kanaldatud sõnumid nendega resoneeruvad. Ehk sisuliselt neile, kellele väga meeldivad minu poolt kanaldatud sõnumid ning kes tunnevad seetõttu soovi lugeda veelgi rohkem materjali, mida olen kanaldanud. Ja eriti neile, kes soovivad asuda ka kõnealuse raamatuga kaasa töötama, eesmärgiga tuunida oma isikliku sisemise juhenduse kanalit.

Mida see raamat täpsemalt sisaldab, mida tähendab selle raamatuga kaasa töötamine ja kuidas tellida?

Kogu lisainfo leiate siit alalehelt –> Horoskoop 2018 (tasuline)

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan?

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol nuppu “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"