Horoskoop 2017 – Lõvi

horoskoop 2017 lõvi

LÕVI

(Sünniaeg 23. juuli – 22. august)

Aasta üldised energiad

Aasta märksõna – uued algused

2017. aastat läbivalt on Sinu jaoks märksõnaks uued algused. Sinu elu läbib selle aasta jooksul mitmeid uuenduskuure. Võta kõik need värskendused lahkelt vastu ja tea, et need kogemused teevad Su palju tugevamaks ja kindlameelsemaks.

Aasta taimekaart – takjas

2017. aastat läbivalt aitab Sind taimeriigist kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt takjas. Kasuta takja energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada takja energiat kõikjal, kus meeldib.

Taimekaardi järgi on takja energeetiline mõju kinnitav ja kinnistav. Takjas aitab Sul kinnitada oma ellu kõike, mis on Sinu jaoks hea ja samas aitab ka vabaks lasta kõike, mida Sa enam ei vaja. Takjas aitab muuhulgas väga hästi hirmudest vabaneda.

Aasta kristallikaart – roosa kvarts

2017. aastat läbivalt aitab Sind kristallide maailmast kõige tõhusamalt roosa kvarts.

2017 I KVARTAL

(jaanuar-märts)

Kaitseinglite kaart – uus algus
Number – 0

Uue alguse kaart ütleb Sulle, et oled uue suurepärase teekonna alguses. Hirmudeks ei ole põhjust, sest Sinu kaitseinglid saadavad Sind selle teekonna igal sammul. Sul on maailmale palju erilist pakkuda, kuid selleks, et saaksid seda täiel mahul teha, pead vabastama end kõigest, mis hoiab Sind tagasi. Erinevad uued võimalused ilmuvad Sinu teele kui Sa vaid tõeliselt usud, et see on võimalik.

Lillekaart – kuldakaatsia ehk austraalia kummiakaatsia (acacia pycnantha)

Kuldakaatsia kaart ütleb sõnumina, et Sul on vaja rohkem naerda. Kasuta rõõmsameelset, heatahtlikku ja siirast naeru selleks, et tõsta nii enda kui ennast ümbritsevate inimeste energiat ja meeleolu.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – kollane (erksad kollased toonid)

2017 II KVARTAL

(aprill-juuni)

Kaitseinglite kaart – teine tegevuse kaart
Number – 2

Teine tegevuse kaart julgustab Sind usaldama oma otsustusvõimet. Sul on võime teha täpselt õigeid otsuseid. Praegu on erinevad võimalused kõikjal Su ümber kui Sa jätkad edasiliikumist oma sisetunnetele vastavalt. On võimalik, et Sinu teele ilmub ka uus partner (töö või eraelulises plaanis), kes aitab Sul edaspidi veelgi edukam olla. Ainus probleemne koht, millega pead tegelema, on detailidesse takerdumise vältimine. Iga kord kui hakkad detailidesse takerduma, vii jälle fookus tagasi suurele plaanile ehk oma peaeesmärgile.

Lillekaart – krüsanteem

Krüsanteemi kaart ütleb sõnumina, et Sinu lähedased inimesed moodustavad praegu Sulle tugeva toe. Võta nende armastus vastu ja jäta minevikuteemad seljataha.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – sügav roosa

2017 III KVARTAL

(juuli-september)

Kaitseinglite kaart – kolmas tegevuse kaart
Number – 3

Kolmas tegevuse kaart kinnitab Sulle, et kõik laabub praegu Sinu elus suurepäraselt. Nüüd saabub hetk, kus pead otsustama, mida soovid edasi teha. Sa võid valida käesolevate edukate projektide edasi ehitamise, kuid võid ka liikuda edasi täiesti uute teemade juurde. Ole valmis vajadusel reisima.

Lillekaart – lillhernes

Lillherne kaart ütleb sõnumina, et Sinu soovid lähevad täide.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erinevad roosad toonid

2017 IV KVARTAL

(oktoober-detsember)

Kaitseinglite kaart – kolmas mõttekaart
Number – 3

Kolmas mõttekaart kinnitab, et praegu ümbritsevad Sind suure armastusega inglid. Nad tervendavad ja lohutavad Sind. Kurbus, mida Sa praegu tunned, kaob ajapikku ja siis Sa näed selgelt kui vajalik see olukord oli Sinu vaimse arengu teel. Võta rahulikult aega selleks, et tegeleda andestamisega – nii iseendale kui teistele andestamisega. Ainult läbi andestuse saad Sa rõõmuga edasi minna.

Lillekaart – roosa liilia

Roosa liilia kaart kinnitab Sulle, et Sa oled piisavalt tugev, et pidada kinni mingisugusest konkreetsest lubadusest, mille oled varasemalt andnud. Ära praegu sellest lubadusest tagane – Sinu inglid usuvad Sinusse.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erinevad roosad toonid (heledatest tumedateni)


Soovin kõigile lõvidele võrratut 2017. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,
Eva Tenter

KASULIK SOOVITUS Kui Sulle hakkab Sinu üldine 2017. aasta horoskoop meeldima, siis salvesta see endale kiirema ligipääsu saamiseks oma veebilehitseja/ brauseri “Lemmikute” või “Järjehoidjate” alla (ehk “Favourites” või “Bookmarks”). Nii on Su horoskoop Sulle kohe lähedal olemas kui soovid järgmine kord sealt midagi üle lugeda.

Kaardid, mida kasutasin üldise tasuta 2017. aasta horoskoobi tegemisel, on järgnevad: “Guardian Angel Tarot Cards” by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, “Flower Therapy Oracle Cards” by Doreen Virtue and Robert Reeves, “Gems Oracle Cards” Bianca Luna, “Taimede sõnumid. Metsamoori taimekaardid” Irje Karjus

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"