Nädala horoskoop 03.10-09.10.2016 #horoskoop

nädala horoskoop nädal 40

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

03.10 – 09.10.2016

2016. aasta nädal nr 40

Inglite sõnumid aasta 40. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

NÄDALA MÄRKSÕNA – värske energia

2016. aasta 40. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Inglite taro kaart – uuenemine

Sellel nädalal saab meile kõigile osaks suur kogus värsket energiat. Hoia oma meeled avatud ja võta see energia avasüli vastu.

Selle energialaenguga peaks kaasnema kõigi jaoks mingisugune positiivne elumuudatus. Igaühe jaoks täpselt selliselt nagu on just temale kõige parem. Võimalikud on muidugi igasugused väiksemad positiivsed sündmused ja juhtumised, kuid sellel energeetilisel kingitusel on igakülgselt potentsiaali ka suuremate rõõmuküllaste toimingute läbiviimiseks. Igal juhul on see uuendustest tulvil energia väga kosutav ja teretulnud nii individuaalsel kui ka globaalsel tasandil.

Sellel nädalal on väga lihtne liikuda uues suunas või teha oma elus läbi üks korralik värskenduskuur näiteks uue seinavärvi, riietuse või reisi abil. Värskenda praegu oma elu täpselt nii nagu soovid ja nii nagu Sinu sisetunne juhatab. Inglid kinnitavad, et iga uus positiivne idee, mis Sul praegu tekib, on Sinu jaoks väga kasulik. Teosta neid ideid väga julgelt ja jaga sealjuures oma positiivsust ka teistega.

Kui miski on valmistanud Sulle juba pikemat aega pahameelt, siis nüüd oleks väga kasulik antud pahameelt põhjustav olukord uuesti üle vaadata. Olukorda uuesti analüüsides võid midagi avastada. See avastus viib Sind tõenäoliselt tõdemuseni, et juhtunu polegi olnud üleni halb. Võimalik, et nüüd näed lausa, kuidas need sündmused on hoopis Sinu hüvanguks aset leidnud.

Kui tunned sel nädalal mõnd muremõtet ligi hiilimas, siis keskendu koheselt kõigele positiivsele, mis Sinu elus juba olemas on. Loetle endamisi kõike hetkel olemasolevat, mis Sind rõõmustab. Selliselt näitad inglitele ja ka iseendale, et oled tänulik kõige hea eest, mis Su elus juba on. Ühtlasi tõmbad nii endale ligi veelgi rohkem positiivset.

Eva Tenter’i inglikaart – Kõik on hästi.

Number – 33

Selle kaardiga kinnitavad inglid, et nende uuenduste ja muudatuste keskel on endiselt Sinu jaoks kõik korras ja hästi. Karta ei ole midagi. Ole uuenduste osas nii avatud kui võimalik ja lase sellel uuel energial oma elu külluslikult värskendada.

Lillekaart – metsik õunapuu ja oranž liilia

Sellel nädalal soovisid meid abistama tulla lausa kaks lille – metsik õunapuu ja oranž liilia. Nemad aitavad Sul kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt sel nädalal esinevaid energiaid rakendada. Kasuta nende lillede energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Võid näiteks kasutada oma kodus või riietuses roosakasvalget (metsiku õunapuu õite värv) või oranži värvi. Võid ka näiteks mediteerida metsiku õunapuu või oranži liilia pildi abil, st. võid lasta meditatsiooni käigus nende lillede energial end aidata.

Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada nende lillede energiat kõikjal, kus meeldib ja nii, kuidas meeldib.

Nädala värv – oranž

Nädala värv on värvitoon, mis aitab Sul sellel nädalal esinevaid energiaid produktiivselt enda kasuks rakendada.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • Tähesadu (drakoniidid) 07.10.2016 (reede)

Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida. Isegi kui te tähesadu füüsiliselt oma silmaga ei näe, on see aeg energeetiliselt ikka väga potentsiaalirikas.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Kvartali horoskoobid (oktoober-detsember)

Lugege ka oma 2016. aasta viimase kvartali (oktoober-detsember) horoskoopi, et näha, mida inglid Teile selleks kvartaliks soovitavad. 4. kvartaliks on valmis ka suhtehoroskoobid kõigile sodiaagimärkidele. Kvartali horoskoobid (ja ka kõik muud minu tehtud tasuta horoskoobid) leiate alalehelt “Tasuta horoskoobid”.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"