Kinnisvara erihoroskoop 2017 (+2016 lõpp) – maamärgid #horoskoop

kinnisvara.erihoroskoop.2017.maamärgid

Kinnisvara erihoroskoop 2017 + 2016 lõpp

MAAMÄRGID

Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Käesolev kinnisvara erihoroskoop on mõeldud kõigile neile, kel tuleb 2016. aasta lõpus või 2017. aastal ette võtta oma kodu ostu või müügi toiming.

Selle horoskoobi raames saadavad inglid Teile kodu ostuks ja müügiks nõuandeid ja sõnumeid selleks, et need toimingud kulgeksid Teie elus võimalikult sujuvalt ja edukalt. Käesoleva horoskoobi raames toon välja ka kristalli, lille ja värvi, mis aitavad Teil kodu ostu või müügiga seonduvaid toiminguid kõige tõhusamalt läbi viia.

Inglite sõnumid seoses kodu ostmise ja müügiga – kõigile maamärkidele

MÄRKSÕNA – vihjed reisilt

Kodu ostmisel-müümisel aitavad Teid 2017. aastal (ja 2016. aasta lõpus) järgnevalt väljatoodud kristall, lill ja värv:

Kristall – türkiis

Lill – kipslill

Värv – türkiissinine ja türkiisroheline

Kristalli puhul juhin taaskord tähelepanu sellele, et kristall on välja toodud eelkõige nende jaoks, kes tunnevad, et kristallid nendega suhtlevad. Seega kui olete kristallisõber, siis teadke, et just ülalnimetatud kristalli abil mediteerides saate Te 2016. aasta lõpus ja 2017. aastal kodu ostu või müügiga seonduvates küsimustes kõige hõlpsamalt vastuseid. Selle kristalli kaasaskandmine kodu ostu-müügi tehingu ajal (sh kõigi toimingute ajal, mida peate tegema seoses kodu ostu või müügiga) aitab Teie tehingul sujuvamalt kulgeda.

Ülaltoodud lille ja värvi energiat kasutage loovalt. Värvi on muidugi kõige lihtsam kasutada näiteks riietuses, mida kannate kodu ostu-müügi tehinguga seotud toimingute ja asjaajamiste käigus. Ja väljatoodud lille on kõige hõlpsam kasutada näiteks kodu kaunistamisel kui valmistate oma kodu ette pildistamiseks või potentsiaalsete ostjate külastuseks. Samal eesmärgil saate muidugi kasutada ka väljatoodud värvi. Laske siinkohal oma loomingulisusel lennelda ja kasutage eelnimetatud lille ja värvi energiat täpselt nii, kuidas Teie sisetunne Teid juhatab.

Kaartide sõnum

Eva Tenter’i inglikaart – Tee ümberpöörd ja vaata, mis jäi maha. Number 39

Inglite taro kaart – kuues õhukaart (ingl. k Six of Air)

Nende kaartide ühine sõnum on järgmine:

Kuuenda õhukaardiga ütlevad inglid, et raske olukord lõpeb ja sellega on seotud ka üks konkreetne reis.

See tähendab seda, et kui olete juba näiteks pikalt tegelenud oma kodu müügi protsessiga, mis ei ole siiani tahtnud kuidagi sujuda, siis nüüd saabub sellele olukorrale lõpp. Õige ostja leiab tee Teie juurde. Kui olete aga pikalt otsinud endale just seda õiget hingelähedast kodu ostmiseks, siis ka see toiming peab nüüd õnnestuma. Õige kodu jõuab Teieni.

Reis, millele antud kaardiga viidatakse, võib tähendada mitut asja. See võib viidata näiteks infole, mida saate/ saite reisilt ja mis hiljem aitab Teil kuidagi hõlpsamalt läbi viia kodu ostu või müügi protsessi. Võib ka olla, et viidatakse reisilt toodud esemele, mille energia aitab Teil kodu ostu või müügi toimingut läbi viia. Tegemist võib olla mõne kristalli või kaitseamuletiga.

Samas võib viide reisile tähendada ka seda, et leiate oma kodule ostja reisikaaslaste seast. Ostusoovi puhul siis vastupidi – kohtute juhuslikult reisil kellegagi, kes müüb just Teie jaoks meelepärast kodu.

Minu inglikaart viitab lisajuhisena sellele, et too infokild või ese (või reisikaaslasest ostja-müüja) pärinebki pigem minevikust ehk juba toimunud reisilt, kuid Te ei ole siiani taibanud seda infokildu õigesse paika ära ühendada. Seega mõtisklege ja analüüsige oma viimase reisi üksikasju (suurema tõenäosusega on tegemist puhkuse eesmärgil tehtud reisiga, mitte tööreisiga). Seal peitub midagi, mis aitab Teil viia oma kodutehingut eduka lõpuni.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Gems Oracle Cards by Bianca Luna.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Soovitused minu kanaldatud horoskoopide veelgi lõbusamaks ja tõhusamaks kasutamiseks

  • Lisaks oma päikesemärgi horoskoobi lugemisele võite lugeda ka oma kuumärgi ja tõusumärgi horoskoopi, sest ka sealt võite leida väärtuslikku juhendust. Oma astroloogilise kuumärgi ja tõusumärgi saate teada oma astroloogilisest sünnikaardist. Sünnikaardi (või kuumärgi/ tõusumärgi) kalkulaatoreid leiate internetiavarustest erinevatest allikatest.
  • Lisaks kinnisvara erihoroskoopidele on juba üleval ka üldised 2017. aasta horoskoobid.
  • Iganädalaseks juhenduseks postitan ma igal nädalalõpul uue nädala horoskoope.
  • Igapäevaseks juhenduseks olete teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte, mis on veebipõhised ehk igal ajal teie jaoks olemas. Neid kaarte on väga mugav ka nutitelefonis või tahvelarvutis kasutada. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on muuhulgas ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile maamärkidele meeldivalt sujuvaid kodutehinguid!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"