Nädala horoskoop 14.11-20.11.2016 #horoskoop

nädalahoroskoop nädal 46

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

14.11 – 20.11.2016

2016. aasta nädal nr 46

Inglite sõnumid aasta 46. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

Nädala märksõna – tundemaailma tervenemine

Nädala kristall – tsitriin

Nädala värv – lavendlikarva violetne ja roosa

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2016. aasta 46. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eelolevaks nädalaks soovis oma sõnumi edastada tavapärasest rohkem kaarte. Nimetan need harjumuspäraselt siin all kõik ära ja seejärel kirjeldan taas, millest nad tervikuna meile kõnelevad.

Eva Tenter’i inglikaart – Märka, mis taustal toimub. Number 43
Inglite taro kaart – Ärkamine (ingl.k Awakening)

Lillekaart 1 – Emotsionaalne tervenemine. Harilik murtudsüda
Lillekaart 2 – Lase ärevus vabaks. Lavendel

Kaitseinglite kaart 1 – kaheksas emotsioonide kaart (ingl. k Eight of Emotion)
Kaitseinglite kaart 2 – uus algus. Number 0 (ingl. k A New Beginning)

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Esmalt ütlevad inglid, et eeloleva nädala sõnumid on taaskord peaasjalikult mõeldud kõigile neile, kel on elus mitu aastat järjest kestnud rasked ajad (väga raske energiaga ajad). Ehk lisamärkena toon jälle välja, et kui see kirjeldus kehtib Teie kohta ja Te pole eelmise nelja nädala horoskoope veel lugenud, siis kindlasti tehke seda (nädal 42, 43, 44, 45). Neis horoskoopides sisalduvad sõnumid on väga tugevalt seotud.

Kui olete kristallisõber, siis olete kindlasti ka märganud, et juba mitmendat nädalat järjest tuleb nädala kristallina välja tsitriin. Ma segan enne iga horoskoobi tegemist kaarte väga hoolikalt, seega võib kindel olla, et tsitriin tõesti on üks võtmekristall nende energiatega toimetulekuks, mis meid praegu ümbritsevad. Samuti võib kindel olla, et nende nädalate energiad on tugevas omavahelises seoses.

Eelolevaks nädalaks on inglite sõnum järgmine – vaata toimuvat teise nurga alt ja märka, mis taustal tegelikult toimub.

Kogu see tundekeeris, mille on vallandanud praegu maailmas toimuvad sündmused (igaühe personaalses elus ning ka sise- ja välispoliitikas), on tekkinud põhjusega. Põhjus ei ole negatiivne. Kõik on endiselt hästi ja kõige paremas korras. Olgu presidendiks või peaministriks kes iganes, Sinuga on alati kõik hästi.

See keeris on tulnud meile appi, eesmärgiga tagant tõugata ja läbi viia üks põhjalik tundemaailma tervenemine. Seda nii globaalsel kui ka individuaalsel tasandil.

Vanad hirmud ja ärevus tuleb nüüd vabaks lasta, selleks, et oleks võimalik oma energiasse lubada kogu seda positiivsust, mida meie uus ajastu pakub. Vanadel negatiivsetel tunnetel ei ole enam seal kohta.

Nüüd toimuvadki Sinu elus personaalselt ja ka globaalsel tasandil sündmused, mis aitavad Sul teha läbi ühe intensiivse negatiivsete tunnete vabastamise seminar-praktikumi.

Tõenäoliselt tunned juba ka ise pikemat aega, et soovid teha, näha, kogeda midagi uut ja helget. Sa saad täiesti kindlalt seda kõike. Võimalik, et osaliselt on see ka juba Sinuni jõudnud. Nüüd tuleb vaid veel need mõned viimased negatiivsuse kübemed oma energiast maha raputada ja seejärel saadki juba vabalt edasi lennelda.

Maailm vajab ja ootab Sinu kaasasündinud andeid ja nende julget väljendamist. Sul ei ole tarvis mitte midagi karta seoses oma annete teostamisega.

Seega, pea eeloleval nädalal meeles, et iga kord kui hr Trump, hr Rõivas, Keskerakond või mõni isik/ sündmus Sinu isiklikus elus Sind ärritab, võimaldab see Sul vabaks lasta vanu emotsioone, mis enam Sinu ellu ei kuulu.

Eesmärk on liikuda selles suunas, et mitte miski ei saaks enam Sinu rahu häirida.

Eesmärk on liikuda selles suunas, et Sinu julge eneseväljenduse tee oleks kogu aeg vaba ja emotsionaalselt puhas.

Eeloleva nädala energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu – FC Kahuna – Hayling

Lisamärge maailmakorralduse ja poliitika kohta – me ei pea laskma mitte ühelgi poliitilisel sündmusel end oma rahust kõrvale kallutada. Universum ja planeet Maa reguleerivad ise väga edukalt neis toimuvaid sündmuseid. Alati saab aset leida ainult see, mis on üldises ja ka personaalses plaanis inimeste hüvanguks ja edasiliikumiseks vajalik. Seda võib olla küll õudne tõdeda, kuid ka sõjad olid omal ajal energeetiliselt vajalikud, sest need inimesed, kes tol ajal elasid, ei osanud muutusi paremuse suunas muul moel esile kutsuda. Nüüd on aga inimestel palju rohkem emotsionaalseid ja energeetilisi oskusi ja mõistmist. Enam ei ole tarvis minevikus toimunud kohutavate sündmuste taaselluärkamist karta, sest tänapäevased energiad ei sisalda enam ammugi midagi sellist. Need ei sisalda enam isegi mitte kaudselt sarnast. Universum on alati arengus. Alati paremuse suunas ning alati rõõmu ja rahu suunas. Need, kes täna paistavad veel viljelevat kurjust, ei oma millimeetritki sarnast energiat nende kurjuse kehastajatega, kes kunagi olemas olid. Karta ei ole midagi. Nüüd on kõige olulisem see, et iga inimene leiaks oma Tõelise Mina üles ja teostaks julgelt talle sünnipäraselt kaasa antud andeid. See on uue ajastu tuumsisu. Kõik muu on nüüd olematu tähtsusega.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 14.11.2016 – täiskuu (seekord näeme superkuud; esmaspäev)
  • 16.11-17.11.2016 – tähesadu (leoniidid) (kolmapäeva öö vastu neljapäeva)

Täiskuu
Täiskuu energia soodustab kõigest soovimatust vabanemist. Kui on tegemist lausa superkuuga, siis on see energia mitmekordne.

Tähesajud
Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

  • Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”);
  • Angel and Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine;
  • Gems Oracle Cards by Bianca Luna;
  • Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Kvartali horoskoobid (oktoober-detsember)

Soovitan Teil lisaks lugeda ka oma 2016. aasta viimase kvartali (oktoober-detsember) horoskoopi, et näha, mida inglid Teile selleks kvartaliks soovitavad. 4. kvartaliks on valmis ka suhtehoroskoobid kõigile sodiaagimärkidele. Kvartali horoskoobid (ja ka kõik muud minu tehtud tasuta horoskoobid) leiate alalehelt “Tasuta horoskoobid”.

2017. aasta horoskoobid

Valmis on juba ka 2017. aasta üldhoroskoobid ja ka mõned aasta erihoroskoobid. Kui soovite juba piiluda järgmise aasta energiatesse, siis saate seda mugavalt teha, valides paremal käel oleval menüüribal horoskoobi kategooria “Horoskoop 2017”.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"