Suhtehoroskoop 2017 I kvartal (Jaanuar, Veebruar, Märts) – veemärgid #horoskoop

suhtehoroskoop 2017 I kv veemärgid

Suhtehoroskoop 2017 – I kvartal

(Jaanuar, Veebruar, Märts)

VEEMÄRGID

Vähk, Skorpion, Kalad

Käesolev horoskoop on suhteid käsitlev erihoroskoop. Ja nagu minu horoskoopide puhul ikka, on tegu kanaldatud horoskoobiga, mis ei ole tavapärane horoskoop, vaid on pigem inglite sõnumeid teatud ajaperioodiks edastav kirjatükk. Inglid saadavad käesoleva erihoroskoobi raames sõnumeid ja nõuandeid eelkõige kõigile neile, keda huvitab 2017. aasta esimeses kvartalis suhete valdkonna parendamine. Kusjuures selle suhtehoroskoobi raames käsitlevad inglid eelkõige inimese suhet iseendaga, mis on energeetilises plaanis kõige olulisem suhe. Nõuandeid võib ka tulla suhete kohta teiste inimestega (st suhteid romantilises plaanis ja ka suhteid sõprade, tuttavate, perekonnaliikmetega), kuid see ei ole minu suhtehoroskoopide puhul peamiseks fookuseks.

Inglite sõnumid seoses suhetega – kõigile veemärkidele

MÄRKSÕNA – õpingud

I kvartali kristall – ametüst

I kvartali värv – roosakas lilla

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2017. aasta esimeses kvartalis kõige produktiivsemalt suhete valdkonda parendada. Kristall on väljatoodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart – Viljakas aeg. Jätka plaanide teostamist. Number 18

Inglite taro kaart – Kaheksas maakaart (ingl. k Eight of Earth)

Lillekaart – Perekondlik harmoonia. Krüsanteem

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Inglid ütlevad, et 2017. aasta esimeses kvartalis on veemärkidel väga sujuva perekondliku suhtluse aeg. Paljud teist saavad nüüd tõenäoliselt lahendatud mõned vanad perekondlikud probleemid/ vaidlused, mis on võib-olla kestnud juba aastaid (mõnel ehk ka kauem). Selle perioodi energia soosib igas plaanis perekondlike/ suguvõsa ebakõlade lahenemist ja lahendamist.

Inglite taro kaart viitab sellele, et osad teist on tõenäoliselt juba mõnda aega ka õppinud sääraste konfliktide lahendamist. Mõned omal käel, mõned koolitustel või mõne ülikooli programmi raames. Need õpingud kannavad nüüd vilja, eeskätt teie enda probleemide lahenemise näol. Seejärel saate juba edasi liikuda ka teiste abistamisele ning ennekõike hakkategi tõenäoliselt abistama neid inimesi, kes on sarnaste probleemide küüsis, mis enne vaevasid teid.

Õpinguid puudutav kaart võib koosmõjus perekondliku harmoonia kaardiga tähendada osade veemärkide jaoks ka seda, et perekond aitab teil sel perioodil läbi teha mõned õpingud, eelkõige pakkudes emotsionaalset tuge.

Samuti võib see osade jaoks tähistada seda, et keegi teie perekonnast annab teile nüüd head nõu või inspiratsiooni valdkonna kohta, mida teil tasuks edasi õppida.

Igal juhul on kõigi veemärkide jaoks 2017. aasta esimeses kvartalis fookuses õpingud, koosmõjus perekonnaga. Kõnealuste õpingute puhul viidatakse veel ka sellele, et need pole teie jaoks ainult vaimse arenemise mõttes kasulikud õpingud. Need õpingud toovad teile tulevikus ka suurt rahalist edu kui te õpitut õigesti rakendate.

Energeetiliselt olulised astroloogilised sündmused

Toon järgnevalt välja olulised astroloogilised sündmused 2017. aasta esimeses kvartalis, millel on eriti võimas ja külluslik energia:

JAANUAR
(19.12.2016) – 8.01 – merkuuri retrograad
3-4 – tähesadu (kvadrantiidid)
12 – täiskuu
26 – kaduneljapäev
28 – noorkuu
28 – Hiina uusaasta ehk kuke aasta algus

VEEBRUAR
11 – täiskuu
23 – kaduneljapäev
26 – noorkuu

MÄRTS
12 – täiskuu
20 – kevadine pööripäev (ehk kevade algus)
23 – kaduneljapäev
28 – noorkuu

Kaduneljapäevad
Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.

Noorkuu
Noorkuu energia soosib kõige uuega alustamist.

Merkuuri retrograadi perioodid
Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.

Pööripäevad
Pööripäevad on tohutult grandioosse energiaga sündmused. Need pööravadki tavaliselt asju igatpidi ümber. Pööripäevade ajal võib ette tulla nii positiivseid kui ka negatiivseid sündmuseid. Seda kõike enamasti vastavalt isiklikule karmale. Pööripäevadel ongi justkui energeetilise peegli toime – pööripäev näitab väga värvikalt, kus inimene oma eluga energeetiliselt parasjagu on.

Tähesajud
Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Gems Oracle Cards by Bianca Luna.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks kvartali suhtehoroskoopidele?

  • AASTA Minu kodulehelt leiate aastahoroskoobid. Valmis on juba 2017. aasta horoskoobid (üld + mitmed erihoroskoobid).
  • NÄDAL Igal nädalalõpul (enamasti reedel) postitan oma kodulehele uue nädala horoskoobi.
  • PÄEV Igapäevaseks juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte. Need kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • ERIHOROSKOOBID Teen ka erihoroskoope, mis keskenduvad teatud teemale. Näiteks 2017. aastaks on praegu olemas kinnisvara ja finants- ning karjäärihoroskoobid. Tulekul on veel igasuguseid erinevaid erihoroskoope. Neid teen vastavalt sellele, kuidas sisetunne mind juhatab. Seega ühegi erihoroskoobi kindlat ilmumisaega ma ette ei ütle. Kui soovite olla koheselt kursis iga uue horoskoobi ilmumisega minu kodulehel, siis on Teil võimalik hakata minu kontot jälgima näiteks Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile veemärkidele suurepäraselt sujuvaid suhteid!

Lugupidamisega,
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"