Nädala horoskoop 01.05-07.05.2017

nädala horoskoop 01.05-07.05.2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

01.05 – 07.05.2017

2017. aasta nädal nr 18

UUDISED

  • Lisasin juurde 28 inglikaarti. Nüüd on kaarte kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist!

Inglite sõnumid aasta 18. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Kuula sel nädalal ainult oma sisetunnet!

Nädala kristall – roosa kvarts

Nädala värv – roosa (tumedamad toonid)

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 18. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Kui lähivaade viib ummikusse, pöördu kaugvaate poole. Number 99

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Otsi olukorrast mustrit. Muster sisaldab vastust. Number 90

Inglite taro kaart – Üheksas õhukaart (ingl. k Nine of Air)

Lillekaart – Kaaslaste surve. Priimula

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal keskendusid inglid meie kõigi eludesse raha lisamisele. Fookus oli väga konkreetselt raha sektoril.

Eeloleval nädalal pöördub energia väga kummaliseks ja salapäraseks. Selle nädala kohta annavad inglid meile juhiseks justkui ainult fragmente. Tervikpilti selle kohta, mis toimuma hakkab, ei näidata.

Seega tundub, et meid ootab jälle ees üks selline ajaperiood, kus me peame edasiliikumiseks olema suuremalt jaolt pimeduses ja leppima sellega, et infot antakse meile ainult ühe sammu kaupa.

Inglid on juba mitmetes nädala horoskoopides rääkinud sellest, et kõik need sündmused, mis praegu uude ajastusse ümberlülitumisega seoses toimuvad, leiavadki põhjusega aset pimeduses. Selline edasiliikumine on saanud meile juba üsnagi tavapäraseks, kuid eeloleval nädalal tundub, et too pimedus süveneb. Ehk et me tõenäoliselt ei saa eriti üldse järgmisel nädalal aru, kuhu elu meid viib ja milleks. Inglid toimetavad sel nädalal äärmiselt salapäraseid teid pidi. Tundub, et nüüd ei näe me kohati isegi üht sammu ette.

Kaartide põhjal võime näha, et meile antakse eelolevaks nädalaks vaid väga üldised ja fragmentidena mõjuvad juhised, mida võib kokku võtta järgnevalt:

  • Muretsemiseks pole põhjust;
  • Tuleb kuulata ainult oma sisetunnet ja kindlasti mitte lasta teistel inimestel oma otsuseid/ käike mõjutada;
  • Hetkel toimuvatest sündmustest tasub otsida mustrit ja seda just kaugvaates.

Selgitan alljärgnevalt neid fragmentidena antud juhiseid ka veidi pikemalt.

Esmalt ütlevad nad, et igal juhul ei ole tarvis praegu muretseda. Kõik kulgeb nii nagu vaja. Ärge laske muretsemisel oma und rikkuda.

Eriti teravalt suunatakse meid sel nädalal ainult omaenda sisetunnet kuulama. Kuigi see on selline üldine juhis, mis kehtib igal ajal, pööratakse sellele praegu erilist tähelepanu. Ehk siis olge valvel, et te sel nädalal ei lase kellegi teise arvamusel enda sisetunnet ümber veenda. Tehke kõik otsused ja valikud nüüd kindlasti ainult oma sisetunde järgi.

See juhis võib tähendada ka seda, et meil tuleb sel nädalal teha mingisugune otsus, mille puhul pole võimalik koguda väliseid andmeid/ tõendeid selle kohta, milline teeots oleks mõistlikum valida. Seda näiteks seetõttu, et te pole kunagi taolist situatsiooni kogenud ega tunne ka kedagi teist, kes oleks. Sellises olukorras ongi nüüd kõige olulisem tunnetada, milline variant lihtsalt tundub teile personaalselt õige. Isegi kui keegi teie läheduses hakkab teid ümber veenma, sest temale tundub õige miski muu variant, ärge kuulake teda. Minge edasi täpselt seda teed pidi, mis just teile õige tundub.

Kolmas juhis on antud pigem neile, kellele meeldib olukordi analüüsida. Tundub, et hetkel toimuvas on võimalik mingisuguse mustri avastamise kaudu leida ka vastuseid sellele, mis edasi hakkab toimuma. Nad ütlevad, et mustri leiame me üles ainult siis kui vaatleme seda olukorda eemalt/ kaugemalt, mis tähendab, et detailide analüüsimine siinkohal tulemust ei too. Kui soovite mustrit leida, siis vaadake üldisemat pilti.

Samas ütlevad inglid ka seda, et see, mis nüüd tuleb, tuleb niikuinii. Seal pole enam vahet, kas me analüüsime seda olukorda või mitte. Meieni tuuakse mingisugune suuremat sorti lahendus ja see tuleb meieni täpselt sellisena nagu see tulema peab.

Ma nimetan seda asja praegu tinglikult “lahenduseks”, kuid tegelikult ei ole mul aimugi, mille tulekust inglid räägivad. Nad ei anna selle kohta täiendavat informatsiooni.

Millal see lahendus kohale jõuab? Inglid ütlevad, et osadele jõuab see kohale eeloleva nädala lõpuks ja osadele veidi hiljem.

Ütlen uuesti, et nad ei täpsusta, millega on üldse tegu. Seega võib vaid järeldada, et igaühe jaoks on too “lahendus” erinev.

Nad ütlevad veel, et kõnealust “lahendust” ei taha nad isegi nimetada taevaseks kingituseks. See on pigem igaühe isikliku töö vili, mis nüüd lihtsalt saabub kohale.

Tundub, et eeloleva nädala juhendus võib taaskord olla mõeldud eelkõige neile, kelle elus on juba mitmeid aastaid kestnud rasked ajad (ehk jälle sellele osale inimestest, kellele olid suures osas suunatud ka eelmise aasta sügise/ talve nädala horoskoopide sõnumid). Kui nii on, siis peaks too saabuv lahendus tähistama tolle raske olukorra lõppu, mis võib tähendada taaskord erinevatele inimestele väga erinevaid sündmusi. Osade jaoks võib too lahendus seisneda näiteks enesekindlusega seonduvate probleemide seljatamises, mis võimaldab sirge seljaga elus edasiminekut. Osad võivad hoopis leida suurepärase suhte, osad suurepärase elukutse, osad suurepärase kodu ja nii edasi. Kuna too raske ajaperiood sisaldas erinevatele inimestele erinevaid raskuspunkte, saab ka too saabuv lahendus olema kõigi jaoks erinev.

On võimalik, et minu inglikaartide viited vaadelda olukorda kaugemalt ja otsida mustrit, tähistavadki seda, et igaühe lahendus tuleb selles valdkonnas, mis on just temale personaalselt viimastel aastatel rõhuvat enesetunnet (raskust) põhjustanud. See võib ka olla üks põhjustest, miks eeloleva nädala kohta antakse juhisteks ainult fragmente – me läheme kõik jälle väga spetsiifilisi teid pidi edasi, mistõttu pole võimalik sellist laiemat juhist anda, mis kehtiks kõigile.

Nädala nr 18 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Disciples – They Don’t Know”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika).

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 18. nädala meditatsiooni kaart on – Eva Tenter’i inglikaart nr 99, sõnumiga “Kui lähivaade viib ummikusse, pöördu kaugvaate poole.”
& Eva Tenter’i inglikaart nr 90, sõnumiga “Otsi olukorrast mustrit. Muster sisaldab vastust.”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks.
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti?
  • Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 09.04 – 03.05 – lõpeb Merkuuri retrograad (kolmapäev)
  • 06.05 – tähesadu (akvariidid) (laupäev)

Merkuuri retrograadi perioodid
Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.

Tähesajud
Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • PÄEV Igapäevaseks juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin äsja ka juurde 28 uhiuut kaarti. Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Older posts” ehk “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

UUDISED

  • Lisasin eelmisel nädalal oma kodulehele juurde 28 inglikaarti. Nüüd on kaarte kokku ligi 100. Põnevat tutvumist!

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"