Nädala horoskoop 03.07-09.07.2017

nädal 27 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

03.07 – 09.07.2017

2017. aasta nädal nr 27

Inglite sõnumid aasta 27. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – GPS viib tõeni ja tõde lõpetab raske olukorra

Nädala kristall – Punane jaspis

Nädala värv – Punane

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 27. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Kindel ei. Number 61

Inglite taro kaart 1 – Õhukaartide kuninganna (ingl. k Queen of Air)

Inglite taro kaart 2 – Kümnes õhukaart (ingl. k Ten of Air)

Lillekaart – Pea kinni oma lubadusest. Roosa liilia

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal olid sündmused keeratud tagurpidi. See, mis tundus olulisem, oli tegelikult väiksema kaaluga ja vastupidi. Inglid ütlesid meile, et kõigi nende sündmuste raames on absoluutselt kõige olulisem talitada vastavalt oma isiklikule sisetundele. Lisaks informeeriti meid, et läbi nende sündmuste suureneb meie netovara ja kaovad koormad, mida oleme liiga pikalt oma energias ringi tassinud.

Kui juba eelmine nädal oli imelik, siis eeloleval nädalal läheb olukord veel kummalisemaks. Kaardid näitavad justkui kõik väga raske energiaga nädalat, kus tuleb peaasjalikult tegeleda kohustuslike (ehk pigem tüütuna tunduvate) ülesannetega, kuid mulle ei tundu, et see ka tegelikkuses päris nii kujuneb.

Siin on jälle mingisugune varjatud aspekt juures, mille tõttu tundub mulle, et need kohustuslikud ülesanded on justkui vaid üks õhkõrn pealiskaudne kiht tolle nädala küljes. Selle kihi all toimub aga hoopis midagi muud.

Teemade osas tundub olevat nüüd fookuses just õppimine. Üle-eelmine nädal olid fookuses raha (sh omand), töö ja õpingud. Eelmine nädal kadus õppimine kõrvalteemaks. Ja nüüd tuleb just õppimine tagasi, seekord peamise fookusena.

Tundub, et mida iganes me praegu õpime, vabastab just see õpitav info/oskus meid mingist väga spetsiifilisest raskest koormast ja raskest olukorrast.

Kümnes õhukaart tähistabki just eelkõige raske olukorra lõppemist, mille hulka võib kuuluda ka näiteks mõnest sõltuvusest vabanemine. Sealjuures võib sõltuvus antud kaardi puhul tähendada nii mõne aine (alkohol, tubakas, suhkur vms) sõltuvusest vabanemist kui ka mõnest hävitavast emotsionaalsest harjumusest vabanemist.

Õppimine võib siinkohal tähendada ka uue info teadasaamist, mis paljastab meie jaoks tõe. Sellisel juhul on olnud tolles olukorras sisaldunud vale selleks tuumpõhjuseks, miks me oleme kõnealust rasket olukorda kogenud. Sellise situatsiooni puhul vabastab meid raskusest just tõe teadasaamine.

Sedapidi lähenemise puhul võib see tõde vabastada meid ka mõnest kohustuslikust koormast, mille puhul selgub, et see koorem polegi meile kohustuslik. Ehk antud lähenemise puhul jätkub sarnane mõtteliin eelmise nädalaga, kus meie elust ja energiast kõrvaldati pahatahtlikke koormaid.

Selle kõige tõttu võib tegu olla emotsionaalselt pigem raskemat laadi nädalaga, kuid nagu inglid ütlesid ka eelmise nädala kohta – me oleme nüüd uues ajastus ja see tähendab kõige osas uusi tegutsemismustreid. Rasked ülesanded ei ole enam samasugused nagu enne. Nad ei pea enam sisaldama energeetilist raskust, mis tähendab omakorda, et meil on nüüd väga lihtne jätta muretsemine oma töölaualt kõrvale…ja nii iga ülesande puhul. Muretsemine on just see faktor, mis teeb ülesanded raskeks.

Viimase aja sündmuste kulgemist jälgides tundub, et meil on praegu käsil üsna keerukas uue ajastu algus, kuid see keerukus tuleneb vaid ülesannete rohkusest. Igaühe töölaual tundub olevat ainult selline hulk ülesandeid, mis on just selle isiku jaoks täitsa hõlpsalt teostatavad. Kõik need asjad nõuavad ainult tegutsemist ehk tuleb lihtsalt tõdeda, et praegu ei ole õige periood niisama lakke passimiseks.

Me võime ja saame ka käesoleva perioodi vältel puhata, kuid tõenäoliselt peame me õppima nendesamade ülesannete käigus puhkama. Täpsustan – me ei saa tõenäoliselt praegu üldse praktiseerida vanaviisi puhkamise mustrit, isegi kui meil on traditsioonilises mõttes võetud töölt puhkus. Tundub, et too energeetiline taifuun, mis ca kuu aega tagasi möllas, tootis ikka sellises mahus ülesandeid, et nende täitmine võtab nüüd pikemalt aega.

Viide kohustuslikele ülesannetele ja raske olukorra lõppemisele võib siinkohal tähendada ka seda, et me õpime hoopis eeloleval nädalal kuidagi eriti eredalt kohustuslikke ülesandeid rõõmuga teostama. See aga omakorda vabastabki meid “kohustuslikkuse koormast”, sest niipea kui kohustused on pööratud rõõmuks, polegi nad ju enam niivõrd kohustusliku maiguga.

Kohustuse koormast vabanemiseks on meil vaja õppida selgeks kaks aspekti – esiteks peame me õppima, milliseid ülesandeid meil üldse on mõistlik enda kanda võtta (st. me peame mõistma, et me võime igal ajahetkel valida enda kanda ülesanded, mis meile meeldivad ja ülejäänud asjad edasi delegeerida) ja teiseks peame me õppima, kuidas neisse valitud ülesannetesse oma igapäevaelus kergelt suhtuda.

Aga kas me mitte just esimese punkti juures ei valinud ainult iseenda jaoks meeldivaid ülesandeid? Kui me juba valisime ainult meeldivad ülesanded, siis ei tohiks ju enam olla keeruline neisse kergelt suhtuda?

Inglid selgitavad – kuna meil on hetkel ikka veel käsil vanadest mõttemustritest loobumise protsess, siis tuleb meil tõepoolest veel tähelepanu pöörata sellisele aspektile, et me ei hakkaks meeldivaid ülesandeid raskeks mõtlema. Nimelt pööritas ju taifuun üles erinevad rasked teemad. Me küll näeme juba seda rõõmu, mis nende teemade korrigeerimise tõttu meie ellu tekib, kuid samal ajal mäletame me ju endiselt nende teemade äsjast raskusastet.

Me panime vana ajastu ukse enda tagant kinni alles mõni üksik nädalake tagasi. Kuna uus ajastu ei hõlma kellelegi ajuloputuse tegemist, siis ei saa loota, et me oleks juba unustanud kogu raskuse, mida me üldse kunagi tunnetanud oleme.

Inglid ütlevad, et mälestused ongi praegu põhiline põhjus, miks me võime veel kuskil raskust tunnetada. Seda raskust tegelikkuses enam ei eksisteeri, kuid meie aju on endiselt võimeline mäletama ja seda fakti me muuta ei saa (ega peagi saama).

Just see on ka põhjus, miks inglid suunavad meid praegu äärmiselt tugevalt just oma tunnetusele tuginedes otsuseid tegema. Meie tunnetussüsteem on juba täiel määral uue ajastu lainel. Lisaks puudub tunnetussüsteemil mälu. Tunnetussüsteem töötab ainult reaalajas. Seetõttu ongi praegu ainus 100% usaldusväärne otsustusorgan meie tunnetussüsteem. Mõistuselt tasub hetkel tunduvalt vähem abi otsida kui tunnetuselt.

Pidage seda meeles ka eeloleval nädalal – just tunnetus on see, mis viib meid nüüd tõe õppimiseni. Ja see tõde lõpetab omakorda ühe raske olukorra.

Mulle tundub, et eeloleval nädalal on igaühe jaoks käsil üks väga spetsiifiline olukord, mis nüüd lõpeb. Siin ei ole tegu mõne laiema temaatikaga, vaid mingisuguse väga konkreetse olukorraga, milles on seni valitsenud vale.

Ma lisasin nädalal 26 üles uued kvartali horoskoobid (3. kvartali kohta, mis hõlmab perioodi juuli kuni september) ja ka need räägivad kõik sisuliselt sellest, kuidas nüüd tuleb oma isiklik GPS (ehk tunnetussüsteem) sisse lülitada. Eeloleva nädala horoskoobi raames on nüüd ka selgem, miks see nii on – kuna mõistuse põhjal tehtud otsused viivadki meid nüüd suurema tõenäosusega eksiteele, aga tunnetus toimib meil juba 100% uue ajastu rütmis ja mustris.

Õhumärkide (kaksikud, kaalud, veevalaja) kvartali horoskoobis rääkisid inglid ka sellest, kuidas õhumärkide jaoks lõpeb kolmandas kvartalis tööga seonduv (äärmiselt) stressirohke olukord. Seega – pannes kokku õhumärkide kvartali horoskoobi ja eeloleva nädala horoskoobi, tundub mulle, et osade õhumärkide jaoks võibki juba eeloleval nädalal just too tööga seonduv raske olukord lõppeda. Soovitan seega siinkohal õhumärkidel kindlasti oma kvartali horoskoop läbi lugeda. Seal võib teile eeloleva nädala tarbeks sisalduda veel mõni lisanõuanne.

Nädala nr 27 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Kiesza – Hideaway”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms detaili tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 27. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Kindel ei. Number 61

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 09. juuli – täiskuu (pühapäev)

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoop”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid. Äsja lisasin juurde 2017. aasta 3. kvartali suhtehoroskoobid.
  • UUS! PÄEVA INGLISÕNUM – alates nädalast nr 18, 2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka uusi kaarte, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"