Nädala horoskoop 04.09-10.09.2017

nädala horoskoop nädal 36 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

04.09 – 10.09.2017

2017. aasta nädal nr 36

Inglite sõnumid aasta 36. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Me jõuame koju

Nädala kristall – Opaal

Nädala värv – Helesinine ja valge

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 36. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Tuul viib mured minema. Ära muretse. Number 16

Inglite taro kaart – Veekaartide kuningas (ingl. k King of Water)

Lillekaart – Kaaslaste surve. Priimula

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal roostetasid läbi ühed ahelad, mis hoidsid pikka aega koos üht väga hävitavat manipulatsiooni. Tegu oli manipulatsiooniga, mis elas sajandeid. Inglid ütlesid, et tolle manipulatsiooni lõpetab üks väga kindla sisuga moment, mille kestel kohtuvad minevik, olevik ja tulevik. Nad ütlesid, et tolle momendi kirjeldamiseks puudub täpne sõna. Kõige lähedasem vaste oli sõna “kokkupuude”. Inglid lisasid, et tolle kokkupuute järel jätavad minevik, olevik ja tulevik jäädavalt hüvasti. Nad ütlesid, et aset leidvat sündmust võib nimetada ka “ellujäämise ajastu” lõpuks.

Eeloleval nädalal astume me sisse oma kodu uksest. See on kodu, mille tunneb ära meie hing. See on kodu, mida meie hing on väga pikka aega otsinud.

Inglid lisavad siinkohal ka väikse täpsustuse – eeloleva nädala sõnumid on mõeldud eelkõige neile inimestele, kes on tundnud (terve) oma elu vältel, et nad ei leia siin ilmas endale justkui õiget kohta.

Inglid ütlevad, et nüüd te leiate selle õige koha. Nad lisavad ka, et tolle tunde algpõhjus oligi seesama manipulatsioon, mis kustutati eelmisel nädalal. Kuna algpõhjuseks oli manipulatsioon, siis võib ka öelda, et see õige koht saab nüüd ise teid leidma tulla, kuna manipulatsioon ei hoia enam “leidmise” ust kinni.

Tunnen, et enamjaolt puudutab eeloleva nädala sõnumite sisu töövaldkonda. See tähendab, et eeloleva nädala energiad toovad paljudele kohale mõistmise selles osas, mis tööd nad edaspidi teha soovivad. On tõenäoline, et osade jaoks jõuab (lisaks mõistmisele) koheselt kohale ka võimalus seda mõistmist rakendada.

Inglid on meile palju rääkinud sellest, et uues ajastus toimivad asjaolud teisiti. Üks aspekt, mis samuti muutub, on töövaldkond tervikuna. Nad on ka varem rääkinud mõningatest detailidest, mis muutuvad ja täpsustanud, miks või kuidas muutub. Samas pole nad väga pikalt töö sisu muutumist meile selgitanud. Küsingi seetõttu nüüd juba konkreetsemalt – mismoodi näeb välja töötamine uues ajastus?

Inglid ütlevad, et detailide osas muutub väga palju ja nende muudatuste sisu oleneb juba igaühe personaalsetest eelistustest. Kuna muutuvaid detaile saab olema väga palju, ei taha nad hetkel neil pikemalt peatuda. Kuid nad selgitavad täpsemalt, mis muutub töövaldkonna üldraamistiku osas.

Nad ütlevad, et kõige olulisem muudatus ongi ikka seesama nüanss, millel põhinebki uus ajastu – ehk igaüks hakkab julgelt oma isikupära väljendama. Uues ajastus ei ole enam kohta inimeste halliks massiks muundamisel. Kes seda endiselt teha üritab, ebaõnnestub oma tegemistes tõenäoliselt üsna kiirelt. Inimesed hakkavad nüüd järjest teravamalt mõistma ja rakendama neid omadusi, mis teevad neid eriliseks. See kehtib kõigi puhul, sest absoluutselt kõik inimesed on erilised ja kõigil inimestel on ka õigus oma erilisust väljendada. Maises plaanis tähendab see näiteks seda, et taolised töökohad kaovad ära, mis on põhinenud inimeste robotiteks muutmisel. Siin peetakse silmas eelkõige just selliseid töökohti, kus isikupära on olnud rangelt keelatud. Näiteks töökohad, kus inimesed on pidanud täitma rangelt käske ega ole tohtinud omada isiklikku arvamust selle kohta, mis toimub. Kaovad kindlasti ka sellised töökohad, mis ei toeta inimese loomulikku elamist ja arenemist. St. tegu on töökohtadega, mis ei sisalda grammigi mõistmist selle kohta, missugune olend on inimene. Siinkohal peavad inglid silmas näiteks taolisi töökohti, kus ei austata töötajate puhkeaega ega austata ka fakti, et inimese elu ei koosne ainult tööst.

Mida näeme inglite selgitustest kokkuvõttes – kaovad ikka need tööd/töökohad/ametid/ettevõtted, mis sisaldavad kuritegelikke manipulatsioone. Nagu inglid on ka varasemalt selgitanud – meie maises dimensioonis on olnud pikka aega manipulatsioonide poolt moonutatud muuhulgas ka kuritegevuse mõiste. Väga palju nüansse, mis on tegelikult ehk looduslikult ehk energeetiliselt kuritegelikud, on meile ette söödetud “normaalsete” nähtustena. Ja samal ajal on väga palju nüansse tembeldatud kuritegelikuks, millel pole tegeliku kuritegevusega mitte miskit pistmist.

Seega tulebki ka käesolevaid (töövaldkonda puudutavaid) sõnumeid mõista läbi sama vaatenurga – sealt kaob kõik see, mis on looduslikult kuritegelik. Inglid soovivad siia lisada ka meeldetuletuse – inimene on osa loodusest, mitte mõni loodusväline nähtus. Nad lisasid selle meeldetuletuse selleks, et meile on palju üritatud pähe toppida vastupidist infot.

Pöördun tagasi nädala sõnumite algusesse ja küsin veel inglitelt täpsustuseks – mida me peame tegema selleks, et me saaksime sel nädalal astuda sisse oma kodu uksest? Kas me peame üldse midagi konkreetset tegema? Inglid ütlevad, et me saame selle nädala energeetilist protsessi kiirendada selliselt kui me külastame sel nädalal just neid kohti, mille osas meil tekib tugev tunne, et me peame “just sinna” minema. Selline tundejuhis võib puudutada ükskõik, milliseid kohti. Võib-olla tunnete järsku, et oma homse toidukauba soovite te osta mõnest teisest kauplusest kui tavaliselt. Võib-olla hoopis tunnete, et soovite jalutama minna mõnele sellisele rajale, kus te varem käinud pole. Võib-olla tunnete, et soovite just nimelt mõnda lemmikpaika uuesti külastada, kus te ammu käinud pole. Igal juhul pidage meeles, et kui selline tundejuhis saabub, siis tasub sel nädalal temast kindlasti kinni haarata. St. nüüd tasub külastada seda konkreetset asukohta, kuhu sisetunne juhatab.

Nädala nr 36 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “All Saints – Pure Shores”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 36. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Tuul viib mured minema. Ära muretse. Number 16

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 05.09 – lõpeb merkuuri retrograad
  • 06.09 – täiskuu

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.

Merkuuri retrograadi perioodid
Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • PÄEVA INGLISÕNUM – alates nädalast nr 18, 2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka uusi kaarte, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

4 thoughts on “Nädala horoskoop 04.09-10.09.2017

Comments are closed.