Nädala horoskoop 28.11-04.12.2016 #horoskoop

nädalahoroskoop nädal 48 2016

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

28.11 – 04.12.2016

2016. aasta nädal nr 48

Inglite sõnumid aasta 48. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

NÄDALA MÄRKSÕNA – inglid sekkuvad

Nädala kristall – amasoniit

Nädala värv – roheline

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2016. aasta 48. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Värskenda oma kodu millegi uuega. Number 64

Inglite taro kaart 1 – Kümnes tulekaart (ingl.k Ten of Fire)

Inglite taro kaart 2 – Kolmas veekaart (ingl.k Three of Water)

Inglite taro kaart 3 – Strength. 11

Lillekaart – Emotsionaalne tervenemine. Harilik murtudsüda.

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal õppisime elama juba täielikult uuendatud energiaga maailmas. Loodetavasti on paljud juba mõistnud ka individuaalsel tasandil kui külluslikult võimalusterohke elu meid nüüd ümbritseb. Loodan, et olete juba ka käegakatsutavaid uuendusi kogeda saanud.

Kaks nädalat tagasi tegime läbi intensiivse seminar-praktikumi seoses oma tundemaailma tervendamisega. Eeloleval nädalal kajastub igaühe jaoks füüsilises maailmas miski, mis sai alguse just tol nädalal. Soovitan siinkohal üle lugeda nädal 46 horoskoobi ja meenutada, mis sündmused teie elus siis aset leidsid. Kes peab unenägude kohta päevikut, vaadake kindlasti, missuguseid unenägusid te tol nädalal nägite. Leiate sealt tõenäoliselt informatsiooni, mis abistab teid just eeloleval nädalal.

Energeetiliselt on eeloleva nädala näol tegu perioodiga, kus inglid aktiivselt sekkuvad kõigesse, mis meie niiöelda füüsilises maailmas pole enam tervislik – seda kõige üldisemas mõttes. Sellised nähtused leiavad nüüd järjest oma lõpu, nii individuaalsel kui ka globaalsel tasandil.

Mida see siis meie jaoks täpsemalt tähendab? Individuaalsel tasandil võib see tähendada näiteks mingisuguste esemete rikki või katki minemist, mille eluiga on saanud ümber. Tuleb mõista, et ka asjadel on energia ja et asjad koguvad endasse energiat. Katki võivad nüüd suurema tõenäosusega minna esemed, mis on teile kingitud inimeste poolt, kes on olnud teie suhtes pahatahtlikud.

Usun, et enamik inimesi mõistab, et igaüks, kes oskab teha head nägu, ei pruugi olla tegelikult sõber. Sel nädalal näemegi nüüd igasuguses plaanis pahatahtlikkuse purunemist. Eelkõige lagunevad nüüd sellised nähtused, mis sisaldavad varjatud pahatahtlikkust.

Universum ei soosi enam mitte ühtki isikut ega organisatsiooni, kes/ mis viljeleb ebatervet tegevust teiste inimeste suhtes. Säärasele lauskurjusele pannakse nüüd väga ranged piirangud peale. Kõik isikud, hoiakud, tegevused, mis ei lähtu armastusest ja mõistlikkusest, piiratakse nüüd ära. Sellised asjad ei saa enam õitseda.

Kahjuks või õnneks hõlmab see ka seda, et iga heatahtlik inimene peab nägema lõpuks avatud silmadega ja hingega seda tõelist allikat, kust kurjus tulnud on. Enne ei saa see lõplikult kaduda kui iga hingestatud olend pole mõistnud, et just sellest konkreetsest kohast/ inimesest/ olukorrast/ organisatsioonist tõusetub kurjus.

Karta pole siiski midagi, sest enam see varjatud kurjus kellelegi liiga teha ei saa. Nüüd on jäänud üle vaid tõdeda ja näha, mis või kes on meile liiga teinud. Mõistmise kohalejõudmisel pannaksegi juba koheselt vastav kurjus ka inglite poolt jäädavalt karantiini. Sealjuures saab iga taoline nähtus täpselt selliste reeglitega karantiini, mida ta ise on seni teistele pahatahlikult peale surunud.

Individuaalsel tasandil tuleb eeloleval nädalal keskenduda rõõmule ja lõbustustele nii palju kui vähegi võimalik, selleks, et tasakaalustada muud, mis meie ümber toimub. Kuna nädala värviks tuli roheline, siis viitab see muuhulgas sellele, et nüüd on õige aeg kuuse tuppa toomiseks või õues ära ehtimiseks, kuidas kellelegi meeldib. Vastan kohe ka neile, kes ütlevad, et nii vara ei tohi kuuske tuppa tuua – igaüks võib endale tuppa tuua täpselt selliseid taimi ja täpselt sellisel ajal kui talle meeldib. Rääkides kuuskedest, siis peavad nad väga hästi ka pikemalt toas vastu kui neid korralikult kasta. Need vanad tõekspidamised, et kuusk tuleb tuppa tuua ainult mõneks lühikeseks ajaviivuks, mis jääb jõulude ümber, on samuti aegunud, nii nagu igasugune muu rumalus. Igaüks võib endale kuuse tuppa tuua just täpselt siis kui meeldib, kasvõi oktoobris. Võite ka loomulikult ära ehtida mõne juba olemasoleva suurema toataime, mis võib ka väga edukalt kuuse funktsioone täita. Ja kellele meeldivad kunstkuused, siis loomulikult ehtige neid. Talitage nii nagu just teile meelepärane on. Igal juhul on eeloleval nädalal meile energeetiliselt palju abiväge sellest kui tegeleme oma kuusekeste (või kuuse alternatiivide) tuppatoomisega ja jõuluehete välja panemisega.

Lisaks aitab eeloleva nädala energiates tervislikult kümmelda ka vesi. Jooge kindlasti vett sel nädalal tervislikus koguses ja kui võimalik, harrastage veega seotud hobitegevusi. Näiteks minge basseini ujuma või kui võimalik, lennake mõnele kaugemale maale merre või ookeanisse ujuma. Kui seda ei soovi, siis jalutage või veetke niisama aega mere või muu veekogu ääres. Veekogu külastamine puhastab ja laeb igaühe energiasse täpselt seda infot, mida meil praegu kõige rohkem vaja on.

Toon näite selle kohta, mis võib eeloleval nädalal toimuda individuaalsel tasandil – võite näiteks jõuda arusaamiseni, et mõni inimene, keda olete pidanud sõbraks, on tegelikult teile hoopis juba pikemat aega nuga selga löönud. See mõistmine võib tulla pealtnäha tühjast kohast ehk ühtäkki tekib selline mõte, näiteks ajendatuna mõnest laulust või filmist, mille tagajärjel ühendate järsku olemasolevad infokillud kokku. On ka võimalik, et keegi isik tuleb teile tõtt rääkima millegi kohta, millest teil varem polnud aimugi ja siis sellest jutuajamisest tulenevalt mõistategi järsku kõike, mis on toimunud.

Rahustuseks lisan ka veel, et tegu ei ole kindlasti selliste juhtumitega, kus keegi on kellelegi kogemata midagi kunagi halvasti öelnud. Selle sõnumi sisu raames on tegu inimestega, kes on sihipäraselt, süstemaatiliselt ja pahatahtlikult kellegagi halvasti käitunud ja nii tõenäoliselt pikka aega. Tegemist ei ole üksikjuhtumitega või kogemata toimunud väljaütlemistega.

Kõige selle keskel, pidage ikka ja alati meeles, et need sündmused toimuvad praegu teie heaolu eesmärgil, mitte selleks, et teid niisama ärritada. Kui me soovime elada rahulikku ja rõõmsat elu, siis üheks eeltingimuseks on see, et meie elus ei ole enam selliseid teesklevaid suhteid, mis on läbinisti võltsid. Säärased suhted on tohutud energiaraiskajad, isegi kui me seda sajaprotsendiliselt oma mõistusega ei hooma. Sisimas tajume me seda ikka ja kannatame seetõttu rängalt, isegi kui mõistus ei taha seda kõike näha.

Uus ajastu näeb ette, et muu külluse hulgas on meie elus ainult tervislikud suhted. Seetõttu näitabki nüüd oma tõelist palet kõik, mis on võlts. Kui me seda tõde ei näeks, siis ei oskaks me seda ka oma elust välja tõsta. Õigemini – ega me enam ei peagi ise väga midagi välja tõstma, meie suurem töö on juba tehtud. Käesolev sõnum on rohkem inglite poolseks selgituseks selle kohta, millistesse olukordadesse nad nüüd aktiivselt sekkuvad ja miks.

Toon ka mõned näited olukordade kohta, millesse inglid võivad nüüd sekkuda laiemas plaanis – selle näite raames räägin ühe loo, mis juhtus minuga nädalal nr 47.

Ma olin parasjagu tegemas oma hilisõhtust meditatiivset ringsõitu, mille käigus ma külastan oma lemmikpaikasid looduses ja käin ka tähti/ loodust/ linna pildistamas. Sõitsin rahulikult ja kõiki reegleid järgides kui järsku märkasin, et minu järel sõidab politseiauto. Tundsin kohe, et mind peetakse kinni, kuigi põhjust selleks ei olnud.

Sõitsin siis rahulikult edasi, muudkui oodates, millal vilkurid tööle lähevad. Sõitsin ja sõitsin, kuid ikka ei midagi, samas järel nad mul muudkui tulid. Tee oli tühi ja rohkem liiklejaid ma ei märganud (ei autosid ega jalakäijaid) ja nii me siis kulgesime justkui püsiühendusega liidetult umbes paar kilomeetrit.

Lõpuks jõudsime ühe kaubanduskeskuse kõrvale, millel töötas väga valjuhäälselt alarm. Mina juba mõtlesin, et võib-olla politsei oligi sinna teel. Aga kus sa sellega – nüüd läksid hoopis vilkurid tööle ja mind peeti kinni. Täpselt karjuva kaubanduskeskuse kõrval. Üks politseihärra kontrollis minu dokumenti ja auto esitulesid ning teine kontrollis joovet. Kuna kõik oli korras, siis lastigi mul täpselt sama targalt edasi minna.

Mõtlesin algul, et okei, järelikult neil inimestel oli igav ja nad tahtsid lihtsalt oma tööülesannete täitmist praktiseerida. Nad olid igati viisakad ja ega mul otseselt midagi selle vastu polnud, et mind kontrolliti.

See oli minu esmane reaktsioon…aga seejärel jäin juba pikemalt mõttesse.

Peatusin mõttel – huvitav, miks mind peeti kinni üürgava alarmiga kaubanduskeskuse kõrval pärast mitmekilomeetrist “jälitamist”? Mõtisklesin, kas politseil poleks olnud mõistlikum ja/või inimlikum tol momendil pöörata oma tähelepanu kaubanduskeskuse poole, kus oli ilmselgelt ju mingil põhjusel alarm tööle läinud? Äkki keegi vajas seal abi?

Kuna mul pole juba aastaid politseiga üldse mitte ühtki kokkupuudet olnud ja ka varasemalt ei ole mul nendega mitte kunagi ühtki ebameeldivat vahejuhtumit olnud, siis mõistsin, et selle olukorraga tahavad inglid mulle demonstreerida midagi muud.

Jäingi kuulama ja jälgima, mida mulle öeldakse.

Sellele juhtumile järgnevate päevade jooksul settis mulle kohale üsna ulatuslik kogus informatsiooni. Selle info tuumsõnum on järgmine – nüüd on energeetiliselt ebamõistlike (ebatervete) tegevuste ja piirangute aeg ümber. Kõik, mis on energeetiliste seaduste järgi ebamõistlik ehk ebaterve, hakkab nüüd järjest lagunema.

Rääkides liikluse reeglitest, siis nüüd tuleb vastava valdkonna otsustajatel hakata ka seal tegema ümberkorraldusi mõistlikkuse suunas. Igal pool, kus karjub ebamõistlikkus, sekkuvad nüüd ka inglid. Ja kui inimesed vabatahtlikult neid asju korda ei tee, siis tuleb arvestada sellega, et inglitel on omamoodi töömeetodid. Näiteks võib hakata rohkem toimuma selliseid juhtumeid, kus autod lendavad majja sisse või leiab aset midagi muud äärmiselt kummalist. Inglid teevad alati kõik korda, mis on vaja korda teha. Ja nüüd on vaja korda teha inimlikkuse ja mõistlikkuse taastamine – igal tasandil.

Muuhulgas on riiki valitsevatel inimestel vaja nüüd lõpuks mõista, et riik koosneb inimestest ja seaduseid tuleb samuti luua inimestele ja inimeste hüvanguks, mitte ametnikele ühest paberivirnast teise tõstmiseks. Ühtlasi tuleb mõista, et me oleme kõik loodusega üks ja me elame energeetiliste universumi toimimise seaduspärasuste järgi. Neid seaduspärasusi ei kustuta ära mitte kuidagi ja mitte iial. Ka mitte robotitele mõeldud seadustega.

Taaskord tuletan meelde, et uues ajastus muutub kõigil neil elu järjest raskemaks, kes egost lähtudes edasi rühivad. Me elame nüüd rõõmu sageduses, kus pahatahtlikule manipulatsioonile ja kuritegevusele ei ole enam kohta. Siinkohal tuleb aga ühtaegu tähelepanu pöörata sellisele väikesele nüansile, et mitte kõik see pole kuritegu, mida meid on manipuleeritud uskuma. Ja vastupidi – väga palju leidub kuritegevust sellistes allikates, mida meil on pimesi kästud uskuda ja usaldada. (Kui see on esimene horoskoop, mida olete sattunud minu lehel lugema, siis soovitan antud teema selgituseks lugeda läbi ka kõik minu varasemad nädala horoskoobid.)

Näiteks taolised ilma põhjuseta liikleja peatamised – need on täiesti ebamõistlikud ja politseinike tööaega raiskavad tegevused.

Samuti viidi minu tähelepanu kiirusepiirangutele – milleks on meil määratud kiirusepiirang ühe konkreetse numbri järgi? Kuidas on võimalik sõita täpselt ühe konkreetse kiirusega ja miks peab üldse nii sõitma? Loomulikult on see võimalik püsikiirusehoidjaga, kuid me ei saa ju linnaliikluses seda väga palju kasutada. Ehk siis ikka peab autojuht valima ise oma tunnetusega kiirust. Sõida sa palju tahad, aga sellist tunnetust ei saa ega peagi tekkima, kus inimene hoiab auto kiiruse stabiilselt täpselt ühe kiirusenumbri juures. Kas 52, 53 või 55 km/h sõitmine on tõesti kuritegu? Kas selliseid regulatsioone on üldse vaja?

Energeetiliste reeglite järgi on sääraste “ajame-taga-suvalist-millimeetrit” piirangute näol tegu inimeste ahistamisega. See on tegelikult ka üks põhjustest, miks esineb liiklusraevu juhtumeid- absurdseid ja energeetiliste seadustega vastuolus olevaid piiranguid on liiga palju. Kuna inimene on siiski tunnetuslik olend, mitte robot, siis me tunnemegi ju seda kui meid ahistatakse. Ja see on normaalne, et see meid ärritab. Ükskõik kui palju meid üritatakse manipuleerida uskuma, et karjuv ebamõistlikkus on normaalne, ei usu me seda ikka. Isegi kui meie mõistus programmeeritakse seda uskuma, tunnetame me seda ebaõiglust edasi. Kui selline ebamõistlikkus kestab pikka aega ja on meis kaua allasurutud, siis võibki see lõpuks vallanduda muuhulgas raevuna…see on täiesti inimlik!

Kiirusepiirangute puhul oleks näiteks normaalne kui seadus näeks ette kiiruse vahemiku, milles autojuht peab püsima. Linnas võiks see olla näiteks 50-70 km/h. Ja need kohad, kus on väga kitsas liigelda või on muul põhjusel olud raskendatud, võiksid olla märgistatud soovituslike madalamate kiirusepiirangu tähistega. Nii kui nii kujuneb kiirus vastavalt liikluse oludele. Kuidas on see kuritegu kui näiteks ilma teiste liiklejateta kellaajal sõita kiiremini kui tipptunnil? Ega ikka ei ole küll.

Lisaks sellele rahuneksid inimesed juba automaatselt, teades, et neid ei ümbritse hunnik ebamõistlikke reegleid, mille kasvõi hetkeks unustamise korral saab kohe põõsast välja hüpata mõni mundris kaaskodanik, kes hakkab agarate pliiatsitõmmetega trahvi kirjutama, sest tema töölepingusse on sisse kirjutatud jäikuse ja ebamõistlikkuse nõue.

Ühissõidukite radade puhul võiks ju samuti kehtida kellaajaline piirang – need võiksid kehtida näiteks ainult tipptunnil ja tööpäeviti. Neid radu pole ju 24/7 vaja, rääkimata sellest, et neid pole nii palju vaja ja neid võiks ka üldse mitte olla.

Kui nüüd arutleda teemal – kiirus tapab ja piirangutega hoiame ära liiklussurmad – siis ka see on absurd. Kui me vaatame statistikat, siis liikluses surma saanute arv on ikka väga väike, rääkimata sellest, et see püsib ju sarnasel tasemel, olenemata muudetud reeglitest või tõstetud trahvimääradest. (Vaadake neid statistika numbreid.) Kuidas on inimlik ahistada 1,3 miljonit inimest seetõttu, et aastas ca 60 inimest on ühel või teisel põhjusel oma karmaga ligi tõmmanud (või hingeseaduste järgi valinud) autoõnnetuses lahkumise?

Esiteks lahkume me kõik nendest füüsilistest kehadest ühel momendil ja see pole üldse kurb sündmus kui vaadata maailma toimimise energeetilist külge. Universum on pidevas liikumises ja nii oleme ka meie. Miks me peaksime hoidma lõputult kinni ühest kehast kui meil on piiramata arv võimalusi universumis liikumiseks, muutumiseks ja arenguks? See oleks sama nagu sõita terve elu ühe autoga – läheks ju igavaks või mis? Lisaks igavusele läheks auto puhul ka lõpuks varuosade hankimine küllaltki piinarikkaks, sest neid lihtsalt ei oleks enam saada. Sama kehtib ju ka meie füüsilise keha kohta – me ei saa päris lõputult kõike asendada ja polegi tarvis.

Teiseks, on see olukord isegi ainult nö füüsilise maailma vaatenurgast lähenedes täiesti absurdne. Milleks ajada taga suvalist üht millimeetrit? Sellised sisutühjad nõuded tekitavadki inimestes stressi ja ärevust. (Samasugune rumalus tuleb muuhulgas lõpetada ka näiteks kaalunumbrite tagaajamisega ja haridussüsteemis hinnete panemisega, aga nendest teemadest räägin juba mõnel teisel korral pikemalt.)

Käsitledes edasi liiklusega seonduvaid ja hetkel energeetiliselt absoluutselt ebamõistlikke nüansse – kas poleks ehk aeg lõpetada pime usk alkoholi nulltolerantsi? Mida see lahendanud on? Näiteks üks klaas veini ei võta mitte kelleltki ära autojuhtimise võimet. Need, kellelt võtab, põevad tõenäoliselt mõnda sellist haigust, mille tõttu nad ei tohiks üldse alkoholi tarbida. Aga see on juba arstide töö teha neile nende haiguste omapärad selgeks ja armastavalt ning mõistlikult selgitada, et kõik ei peagi tarbima alkoholi, täpselt samuti nagu kõik ei pea sööma täpselt sama toitu. Ehk jällegi sama teema – kas väikese hulga inimeste (tõenäoliselt) meditsiiniliste organismi eripärade tõttu peavad kannatama kõik inimesed?

Siinkohal ei pea ma muidugi silmas juhtumeid, kus inimene kallab endale sisse liitrite viisi alkoholi ja läheb siis rooli. Seda ei pea muidugi lubama, aga piirangud, mis puudutavad üht klaasi veini või shampust, on küll energeetiliselt aegunud.

Selliste piirangute rakendamine on sama rumal kui näiteks keelata ära autojuhtimine kõigile, kes on tarbinud üle paari tüki shokolaadi. Ka liigne suhkur tekitab teistsuguse meeleseisundi.

Üleüldse on aegunud igasuguse pimeda nulltolerantsi ajad. Uus ajastu ja tunnete järgi elamine ei vaja ega tunnista enam millegi sõgedat ja kategoorilist eitamist. Ka näiteks liigne vee joomine võib tappa. Küsimus ei ole konkreetsetes ainetes. Kõike tuleb teha mõistlikult ja võtta mõistlikult. Siis on kõigil hea meel ja kõik tunnevad, et neil lastakse elada.

Selle nädala energiat iseloomustavad muusikamaailmast järgnevad lood – “MC Hammer – U Can’t Touch This” ja “Wu-Tang Clan – Method Man”. Siinkohal on taaskord oluline terviklik energia, mida need lood edastavad, mitte niivõrd sõnad või meloodia.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju. Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks.
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 29.11.2016 – noorkuu (teisipäev)

Noorkuu

Noorkuu energia soosib ja soodustab kõige uuega alustamist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

  • Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”);
  • Angel and Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine;
  • Gems Oracle Cards by Bianca Luna;
  • Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Kvartali horoskoobid (oktoober-detsember)

Soovitan Teil lisaks lugeda ka oma 2016. aasta viimase kvartali (oktoober-detsember) horoskoopi, et näha, mida inglid Teile selleks kvartaliks soovitavad. 4. kvartaliks on valmis ka suhtehoroskoobid kõigile sodiaagimärkidele. Kõige mugavamalt saate sirvida erinevaid kvartali horoskoope, valides paremal käel oleval menüüribal horoskoobi kategooria “Kvartali horoskoobid”. Kõik minu tehtud tasuta horoskoobid leiate postitamise järgi kronoloogilises järjestuses alalehelt “Tasuta horoskoobid”.

2017. aasta horoskoobid

Valmis on juba ka 2017. aasta üldhoroskoobid ja ka mõned aasta erihoroskoobid. Kui soovite juba piiluda järgmise aasta energiatesse, siis saate seda mugavalt teha, valides paremal käel oleval menüüribal horoskoobi kategooria “Horoskoop 2017”.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"