Nädala horoskoop 31.07-06.08.2017

nädal 31 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

31.07 – 06.08.2017

2017. aasta nädal nr 31

Inglite sõnumid aasta 31. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Kiirendatud fookus

Nädala kristall – Tsitriin

Nädala värv – Kollane

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 31. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Too oma ellu rohkem soojust. Number 51

Inglite taro kaart – Kuues veekaart (ingl. k Six of Water)

Lillekaart – Vii fookus oma peamisele eesmärgile. Kipslill

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal lõppes tagurpidi liikumine ja paljastusid uued tõed. Inglid selgitasid ühtlasi veidi pikemalt, mis on meie viimaste aastate teekonna sihtpunkt. Nad selgitasid ka, miks me seda pole siiani selgelt näha tohtinud. Lisaks tuletasid nad meelde, et igaüks peab nüüd väga fokusseeritult tegelema oma isiklike unistustega. Kui teie naaber unistab uuest robotniidukist, siis ei pea see teie jaoks midagi tähendama. Te ei pea seetõttu ka uuest niidukist unistama hakkama. Teil on igal ajal õigus oma unistustele. Teised elagu oma elu. Teil on õigus elada enda oma. Seda õigust tulebki nüüd hakata igal sammul teostama.

Eeloleval nädalal kiirendatakse energiaid eesmärgiga tuua meile lõpuks kohale üks konkreetne kingitus, mis parendab meie elu väga suurel määral ja võimaldab juba palju sujuvamat edasiliikumist.

Mida peame tegema selleks, et see kingitus saaks nüüd meie ellu tulla?

Inglid ütlevad, et me peame nüüd lõpetama erinevate ideede vahel pendeldamise ja viima oma fookuse oma peamisele eesmärgile. Igaüks muidugi enda isiklikule peamisele eesmärgile. Teiste eesmärgid jätke taaskord kõrvale.

Üldised energiad keeratakse nüüd kiiremaks. Meil tuleb vaid selle lainega kaasa minna. Väga kindlakäeliselt ja konkreetse fookusega.

Seega – nüüd tuleb teil valida endale peamine eesmärk (kui teil see veel valitud pole). Inglid selgitavad – kuni te hüplete erinevate soovide ja mõtete vahel kiirelt ringi, ei saa ükski neist kiirendatult teostuda. Kui hüplemine on väga krooniline, siis ei pruugigi neist soovidest üldse midagi teostuda. Kiire teostumise jaoks on vaja konkreetset fookust.

Seega – analüüsige nüüd oma elu ja otsustage – mis see on, mida te praegu kõige rohkem tahate. Pange see peamine eesmärk võimalikult kindlate piiridega paika. Võite selle kirja panna, kuid võite ka oma mõtetes jõuda selguseni. Põhiline on praegu see, et te joondaksite end oma põhilise sooviga võimalikult selgelt. Teil peab tekkima kristallselge nägemus sellest, mida te praegu saavutada soovite.

Inglite taro kaart ütleb antud kontekstis meile seda, et me ei tohi lasta minevikusündmustel segada oma tulevikusoove. Ehk – sellel pole tähtsust, mis on toimunud varem. Näiteks kui teie suurim soov pole varem teostunud, siis ei tähenda see seda, et see ei saaks teostuda (lähi)tulevikus.

Esiteks olid maailma üldised energiad varem teistsugused ja teiseks olete te ise palju arenenud. Minevik ei ole määrav. Kui miski läks varem valesti, ei tähenda see, et too aspekt peab ka edaspidi valesti minema. Kõike saab parandada ja kõike saab edaspidi teha paremini.

Ühtlasi võib too kaart viidata siinkohal sellele, et teie elus võib praegu olla keegi lähedane inimene, kes üritab teid teie peamiselt eesmärgilt kõrvale meelitada. Tegu on siis isikuga, kes on teie elus olnud juba pikka aega. Inglid ütlevad, et ärge lubage praegu kellelgi end ümber veenda. Teised inimesed peavad elama oma elu ja teie enda oma. See kui mõni neist ei mõista seda ja üritab ikka järjepidevalt oma nina teie ellu toppida, ei pea teid kõigutama. Võib-olla oletegi varem lasknud tollel isikul end ümber veenda. Nüüd ongi siis teie jaoks käes see ajahetk, kus te peate tolle tegevusmustri enda jaoks ümber pöörama ehk seekord jääge oma isiklikule seisukohale kindlaks.

Minu inglikaart koostoimes nädala lillekaardiga, viitab sellele, et osade inimeste jaoks võib nüüd fookusesse tulla kinnisvara. Ehk kodu ost, müük, vahetamine või ka mõnda teise riiki kolimine.

Nimelt on eelolevaks nädalaks välja tulnud lillekaart väga haruldane abiline minu horoskoopide mõistes. See kaart on varem meid nõustama tulnud ainult paaril korral. Üks neist kordadest ongi 2017. aasta kinnisvara erihoroskoop, mis on pühendatud maamärkidele (sõnn, neitsi, kaljukits). Seega – on võimalik, et kinnisvara tuleb nüüd erinevatel viisidel fookusesse just eelkõige maamärkide jaoks.

Kuna minu inglikaart viitab soojusele, võib järeldada, et osad maamärkidest hakkavadki nüüd kolima kuhugi “soojale maale”.

Antud kaart võib tähistada ka viidet reisi ostmise kohta. Tundub, et osadel meist tasuks eeloleval nädalal uurida reisipakkumisi ja kõike, mis seondub reisimisega “soojale maale”. Kuskil võib praegu olla müügis just teile mõeldud ideaalne pakkumine.

Eelnimetatud 2017. aasta kinnisvara erihoroskoop kõneleb ka minevikus toimunud reisilt saadud vihjetest, mis aitavad maamärkidel hiljem osta või müüa kinnisvara. Kui tunnete, et see infokild võib praegu teiega resoneeruda, siis lugege kindlasti läbi viidatud horoskoop.

Igal juhul ütlevad inglid, et meil tuleb praegu endale üks pea-eesmärk valida. Nemad ei dikteeri, mis see olema peab, kuid kui me tahame, et meie elu nüüd hüppeliselt paremuse poole liiguks, siis tuleb meil eeloleval nädalal ühele vägagi konkreetsele eesmärgile keskenduda.

Mida tähendab eesmärgile keskendumine?

Inglid selgitavad – see ei tähenda, et te peate 24/7 kramplikult mõtlema ainult sellest ühest ideest-visioonist. Küll aga tähendab see seda, et näiteks muretsemisele kulutatud momendid võite te kohe tollest ideest mõtlemisega täita. Samuti kõik ootamisele kulutatud minutid – näiteks mõnes järjekorras seistes.

Aga kuidas me peaksime tollest ideest mõtlema kui kramplikult ei tohi mõelda?

Teil tasub keskenduda tollele ideele selliselt, et te mõtisklete erinevate aspektide üle oma elus koostoimes tolle muudatusega/ uuendusega. Ehk mõtisklete selle üle, milline teie elu oleks siis kui see idee oleks juba teostunud. Mis muutub? Kuidas muutub? Mida te teete sellisel juhul täiesti teisiti? Kas on ka midagi, mis jääb ikka samamoodi toimima? Kui see idee teostub, siis millised aspektid teie elus muutuvad automaatselt paremaks? Milliste muutmiseks peate astuma veel lisasamme? Millised need lisasammud on? Kas teil on juba olemas kogu info, mida teil on vaja selleks, et teostada neid lisasamme või peaksite veel midagi juurde uurima?

Palun inglitel tuua konkreetne näide kinnisvaraga seonduvalt, kuna kinnisvarale tuli eeloleva nädala raames niivõrd tugev viide.

Näide – te valite praegu oma peamiseks eesmärgiks uue kodu ostmise. Lisame näitele keerukust ja kujutame ette, et olete juba pikalt otsinud sobilikku uut kodu, kuid ühtki teiega resoneeruvat objekti turul parasjagu müügis pole.

Samas on teie praegune elukoht teile kuidagimoodi ebameeldiv ning te sooviksite selle võimalikult kiirelt välja vahetada. Seetõttu valitegi oma peamiseks eesmärgiks ikka uue kodu saamise, kuigi te pole sobivat objekti müügikuulutuste seast leidnud.

Mismoodi tuleks sellise juhtumi puhul olukorrale läheneda, selliselt, et mõtted antud ideest ei muutuks kramplikuks.

Esiteks ütlevad inglid – seni kuni keskendute olemasolevas kodus eksisteerivatele puudustele, te olukorrale lahendust ei leia. Vähemalt mitte kiiresti. Ja kui leiate, siis satute te lihtsalt mõne järgmise jama otsa, mida soovite jälle kiirelt vahetama hakata.

Seega esimene nõuanne – ärge mõelge üldse enam nendele aspektidele, mis teile praeguse kodu juures ei meeldi. Jätke need nüüd täiesti kõrvale. Need aspektid on sellised nagu nad on ja tõenäoliselt ei saa te neid häirivaid aspekte ise muuta. Vastupidisel juhul oleksite te juba ju midagi enda soovide järgi paremaks teinud. Kõige tõenäolisemal juhul on taolise näite puhul häirivateks aspektideks näiteks naabrid. On selge, et teisi inimesi te muuta ei saa ja ei peagi saama.

Millele sellise näite puhul keskenduma peaks?

Selleks, et end kiirendatud kombel uude meeldivasse elupaika viia, tulebki hakata keskenduma nendele aspektidele, mida te uue elukoha puhul näha ja kogeda soovite. Keskenduda tuleb siinkohal positiivset vaatenurka pidi. Ehk tuleb mõelda näiteks nii – ma soovin, et minu uues elukohas oleks kaunis aed, milles sisalduksid a, b ja c liiki taimed, sest need on minu lemmiktaimed. Minu uus elukoht pakub mulle täpselt parasjagu omaette olemist. Minu uue maja sisustus on täpselt sellise valmisoleku astmega, et ma saan hõlpsalt kujundada endale olulisi aspekte ise. Samas on mul võimalik sinna koheselt sisse kolida. Minu kodus on täpselt minule meelepärases mahus ruumi. Tubade paigutus on samuti minule meelepärane.

Selline peaks olema teie fokusseeritud mõtete üldraamistik. Sinna sisse lisage nii palju detaile nagu teile parasjagu meelepärane tundub. Lisage näiteks need detailid, mida te juba kindlasti teate, et te oma koju soovite.

Sealt edasi võite näiteks oma mõtteid suunata nii – kas teil on juba teada, millistest poodidest te need detailid leiate. Kui veel pole, siis võitegi hakata juba erinevates veebipoodides (ja miks mitte ka füüsilistes poodides) uurima, mida kuskilt leida on. Võite juba hakata ette kujutama, kuidas erinevad koheselt saadaolevad elemendid omavahel kokku sobiksid. Kui mõnda elementi pole kohe saada, siis uurige kui kaua läheks aega tellimisele.

Edasi – kolimise puhul on teatavasti vaja sooritada üsna pikk seeria erinevaid tegevusi. Te võite sellest seeriast valida ükskõik millise lõigu ja hakata sellele mõtlema igapäevaelu sammude mõistes – kuidas te valitud lõiku täpselt teostama asute (kujutades samal ajal ette, et vastava sammu teostamise päev ongi käes).

Inglid ütlevad lisanõuandeks – keskenduge praegu ainult nendele tegevustele, mis on teile meelepärased. Ehk jätke kõik, mis tundub tüütu, hetkel tagaplaanile. Kui te olete väga tugevalt keskendunud meeldivatele aspektidele (ja jätkate positiivsele fokusseerimist ka reaalsete sündmuste keskel), siis mööduvad need tüütuna tunduvad aspektid ka hiljem tegelikult üsna sujuvalt.

Kokkuvõttes – eeloleval nädalal kogeme me väga huvitavat kiirendatud energiat, mille abil on meil võimalik oma peamine hingesoov kiirendatud moel teostada. Selle peamise hingesoovi peame me nüüd ise valima. Selleks, et see saaks kiirendusega teostuda, tuleb kõnealune soov formuleerida võimalikult selgelt. Seejärel tuleb tolle soovi peale fokusseeritult mõelda. Mõelda kuidas? Ikka positiivse vaatenurga kaudu. Mis see tähendab? See tähendab, et tuleb mõelda sellest, mida te soovite, mitte sellest, mis häirib või mida ei soovi.

Inglid ütlevad, et eeloleval nädalal on väga suureks abiks ka minu inglikaartide abil mediteerimine. Sealjuures tasub sel nädalal võtta iga päev mediteerimiseks just vastava päeva inglikaart. Nagu ikka, panen ma uue nädala päevakaardid üles pühapäeva hilisõhtul. Need leiate ikka minu kodulehe paremal käel asuvalt menüüribalt. (Kui külastate minu kodulehte mobiilseadmest, siis näete te teistsugust versiooni. Mobiilsel versioonil on kõnealune menüüriba lehekülje lõpus, mitte paremal ääres.)

Nädala nr 31 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “The Chemical Brothers – Do It Again” ja “Million Dan – Acceleration”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 31. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Too oma ellu rohkem soojust. Number 51

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:
Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

Sel nädalal ei esine ühtki neist astroloogilistest sündmustest, mida ma oma nädala horoskoopide raames jälgin ja välja toon (tähesajud, noorkuu, täiskuu, pööripäevad, kaduneljapäevad, merkuuri retrograadi perioodid).


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • UUS! PÄEVA INGLISÕNUM – alates nädalast nr 18, 2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka uusi kaarte, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"