Üldinfo – aastahoroskoobid 2022

ÜLDINFO – aastahoroskoobid 2022

2022 aastahoroskoope hakkan ma valmistama 2021 a. juulikuu lõpus. 

Nagu ikka, saab iga tähemärk oma aastahoroskoobi. Ja need hakkavad ilmuma ükshaaval ja erinevate ajavahemike tagant ehk täpselt sellise ajastusega nagu ma neid valmistan.

Tõenäoliselt valmivad kõigi tähemärkide aastahoroskoobid 2021 a. augustikuu lõpuks.

Ülesehituse poolest saavad need horoskoobid olema sarnased eelmiste aastate horoskoopidega.

Täpsustan ka, et tegu on üldiste horoskoopidega. See tähendab seda, et neis horoskoopides räägivad inglid üleüldiselt kõigest sellest, mida on vastavale tähemärgile kõige olulisem vastaval aastal teada. Ehk ühtki teemafookust ma nendele tähemärkide aastasõnumitele ei määra.

UUTELE LUGEJATELE

Lisan siia uute lugejate jaoks ka järgneva info – minu poolt valmistatud horoskoobid ei ole tavapärases mõttes horoskoobid. St. need ei ole astroloogilised horoskoobid. Need on kanaldatud horoskoobid, mis on sisuliselt inglisõnumeid edastavad kirjatükid. 

Ma nimetan neid oma kodulehe tarbeks tinglikult horoskoopideks, sest see termin on inimestele tuttav. Seetõttu aitab just too termin teil neid horoskoope-inglisõnumeid ka paremini internetiavarustest üles leida. 

Tegelikult on nende kanaldatud horoskoopidega lugu selline, et siin jagavad inglid õpetusi ja juhiseid, mis ei aegu mitte kunagi. Seda käsikäes vastava perioodi energiate kirjeldamisega. 

Seetõttu julgustan kõiki uusi lugejaid kindlasti tutvuma ka juba möödunud ajaperioodide horoskoopidega. Te võite ka neist leida olulisi õpetusi/ sõnumeid, mida saate kasutada just täna-siin-praegu. Ma olen inglisõnumeid edastanud horoskoobi formaadis alates aastast 2016 ja kogu tehtud töö on minu kodulehelt leitav. Ehk kõik horoskoobid, mida ma olen valmistanud, on endiselt siinsamas – minu kodulehel – olemas.

Kuidas navigeerida minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel?

Mida minu koduleht veel sisaldab?

Milline on minu töömeetod tervendajana?

Kõigest sellest olen kõnelenud pikemalt oma kodulehe esilehel. Vt. ESILEHT

Soovin kõigile suurepärast uut aastaringi!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Comments are closed.

Up ↑