Horoskoop 2023 – uudis

horoskoop 2023

Nüüd on hea aeg üle lugeda 2022 aastasõnumeid.

Miks?

Sest varsti hakkavad ilmuma 2023 aastasõnumid.

2023 aastasõnumid ilmuvad ikka täpselt sama mustriga nagu minu varasemad aastasõnumid – ma hakkan neid kirjutama/ kanaldama ükshaaval ehk need hakkavad ilmuma ühe tähemärgi kaupa. St. korraga ei ilmu üles kõigi tähemärkide sõnumid, vaid need ilmuvad täpselt sellise ajastusega nagu ma jõuan neid valmistada.

Aastasõnumite ülesehitus saab olema samasugune nagu varasematel aastatel.

Seega teavad juba kõik olemasolevad lugejad, mida see tähendab.

Uued lugejad aga saavadki varasemate aastate sõnumitest järgi vaadata, millised minu aastasõnumid on.

Ja nagu juba ütlesin – nüüd on hea aeg üle lugeda 2022 aastasõnumeid, et vaadata, kas ja mis on sealt juba teie elus kajastunud. Ja võib-olla leiate neist sõnumitest just nüüd mõne hea juhise/ nõuande, mida just täna järgida.

Kõik 2022 aastasõnumid leiate siit –

https://evatenter.com/category/aastahoroskoobid/horoskoop-2022/

Ja nende lugejate jaoks, kes ei ole veel liitunud minu Facebooki lehega, kordan ka üle sellise info, et hetkesõnumid ilmuvad nüüd ainult minu Facebooki lehel. Ehk kui jälgite minu inglisõnumite Facebooki lehte, siis saate osa rohkematest sõnumitest. (St. hetkesõnumid enam minu kodulehel ei ilmu (alates 09. augustist 2022). Need ilmuvadki nüüd ainult minu inglisõnumite Facebooki lehel.)

Minu inglisõnumite Facebooki lehe leiate siit –

https://www.facebook.com/inglivestlused


Milline on minu sõnumite ISELOOM? Milline on minu töömeetod tervendajana? Vt. ESILEHT

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS uute sõnumitega? Siin aitab Facebook. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga uue postituse kohta FB-sisese teavituse. Minu inglisõnumite Facebooki lehe leiate siit – https://www.facebook.com/inglivestlused

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ Inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"