Kaugseanss – 2023 veebruar kinnisvara

veebruar 2023 kinnisvara kaugseanss

NB! UUS INFO – Seda kaugseanssi saate osta usaldusmüügi põhimõttel ehk väga lihtsalt – te ei pea saatma mulle ühtki e-maili ega ka ootama, et faili kätte saada. Täpsem info on all – infosektoris “Kuidas osta?”

Kaugseanss – 2023 veebruar kinnisvara 

MÄRKSÕNA – Meid tõstetakse üles

Käesolevad sõnumid on 2023 a. veebruari kinnisvara kaugseansi sõnumid.

Ehk läbi nende sõnumite toimub veebruari kinnisvara temaatika kaugseanss.

Ehk need sõnumid ja kaugseanss ongi mõeldud eelkõige neile, kelle jaoks on veebruaris kinnisvara temaatika aktuaalne.

See kaugseanss kestab ajaperioodil 01.02-28.02.2023.

UUTELE LUGEJATELE – minu kaugseansside üldreeglitest

Kuna see horoskoop sisaldab kollektiivse kaugseansi energiat, siis on see täies mahus mõeldud eelkõige neile, kes soovivad minu poolt korraldatud kaugseanssides osaleda.

Ehk see pole mõeldud niisama lugemismaterjaliks.

Ja seetõttu on käesolev horoskoop ka tasuline – hinnaks on 8 eurot.

Täpsustan veelkord – kuna see horoskoop ei ole mõeldud lihtsalt lugemismaterjaliks, siis ma seda ka avalikult üles ei riputa. (St. vastavaid sõnumeid ei avalikusta ma ka pärast selle kaugseansi lõppu.)

Kaugseanss näeb välja ikka selline nagu ta on (minu horoskoopide puhul) alati välja näinud – see toimub läbi teksti ja võimendub, kui kasutate vastavas horoskoobis väljatoodud kristallide-värvide-meditatsioonikaartide abi ja loomulikult võimendub see eriti siis, kui te teete ka isiklikke analüüse ehk analüüsite, kuidas väljatoodud sõnumid ja energeetilised sillad teie elus end välja mängivad. (Kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Sel teemal olen kõnelenud pikemalt oma kodulehe esilehel.)

Loomulikult ei ole kellelgi keelatud neid sõnumeid ainult lugemismaterjalina kasutada. Seda otsustab igaüks ise, kas ta soovib läbi nende tekstide ka kaugseansis osaleda või mitte. Minule ega ka kellelegi teisele te sellest teada andma ei pea, mistõttu on kõik säärased otsused täielikult konfidentsiaalsed. St. vastav otsus – osaleda kaugseansis – tuleb igaühel vormistada ainult iseenda jaoks ehk oma energias.

Millises kaugseansis osaleda? Seda valige alati oma sisetunde järgi. Vaadake kaugseansi tasuta eelvaadet (ehk pilti ja märksõna ning muid nüansse, mida inglid tasuta eelvaate raames avalikustavad) ja tunnetage, kas see on teile mõeldud.

Lisan ka, et te ei pea loomulikult osalema kõigis kaugseanssides. Te võite alati valida, millal ja kas osalete.

Iga kaugseanss on eraldiseisev energeetiline ruum, mistõttu ei ole kindlasti sellist eeltingimust, et te peaksite olema kaugseansi ostmiseks osalenud ka varasemates kaugseanssides. 

Seetõttu on minu kaugseansid alati ka müügis ainult nende kehtivusajal – et kellelgi ei tekiks sellist tunnet nagu ta võiks millestki siin maha jääda. 

Ühtki rongi siin protsessis pole, millest te võiksite maha jääda.

Tunnetage iga kaugseansi juures julgelt – kas see on midagi, mis on mõeldud mulle. Ja kui tunnete, et on, siis ostke ka vastava kaugseansi sõnumid.

Jätkame selle kaugseansi sisulise infoga.

MIS SISALDUB KÕNEALUSES TASULISES HOROSKOOBIS?

Nagu ütlesin ka ülalpool, sõnumite hinnaks on sel korral 8 eurot.

Sõnumite mahuks on seekord 11 lk.

Esimesed 6 lk sisaldavad üldiseid sõnumeid ehk kaugseansi esimeseks osaks on samasuguse ülesehitusega horoskoop, nagu ma ikka olen valmistanud. St. kasutusel on samad kaardid, välja olen toonud energeetilised sillad, viited muusikapaladele jne.

Üldised sõnumid on mõeldud kõigile tähemärkidele ühiselt.

Ja edasi tulevad lisasõnumid, mis on sel korral kanaldatud märkide – tuli, maa, õhk ja vesi – kaupa. 

Kordame üle, millised tähemärgid kuuluvad millise elemendi alla:

Tulemärgid on Jäär, Lõvi, Ambur

Maamärgid on Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Õhumärgid on Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Veemärgid on Vähk, Skorpion, Kalad

Ja sellega ka käesolev kaugseanss lõppeb. Ehk päevasõnumeid siin ei sisaldu.

Selle horoskoobi sisu täpse ülesehituse näete ära ka sisukorrast:

TASUTA EELVAADE – mida soovivad inglid sel korral avalikustada tasuta eelvaatena?

Sel korral soovisid inglid avalikustada (lisaks selle kaugseansi pildile ja üldiste sõnumite märksõnale, mida näete samuti tollel pildil) tähemärkide lisasõnumite märksõnad, mis on selle kaugseansi sõnumites järgnevad:

MAAMÄRGID – Kaotatud ajajoonelt ilmub abiline

VEEMÄRGID – Kolme kuuga uue koduni

ÕHUMÄRGID – Kahtlused osutuvad tõeks ja see toob ka uue kodu

TULEMÄRGID – Kolm korda ümber puu ja kaks sammu edasi

Niisiis, kordame – veebruari kinnisvara horoskoop on tasuline, sest selle kaudu toimetab (kollektiivne) energeetiline kaugseanss.

Selle horoskoobi hind on 8 eurot.

(Antud hind sisaldab seega e-raamatu ehk pdf faili kujul 2023 veebruari kinnisvara horoskoopi. Fail/ horoskoop on kokku 11 lk.)


KUIDAS OSTA?

Seda kaugseanssi saab osta usaldusmüügi põhimõttel.

Mida tähendab usaldusmüük? – see tähendab seda, et te ei pea selle kaugseansi ostmiseks saatma mulle ühtki e-kirja ega ka ootama, et saada nende sõnumite faili kätte. Ehk seda kaugseanssi on teil võimalik osta täpselt endale sobiliku ajastusega. Seda muidugi vastava kaugseansi kehtivusaja lõpuni, sest nagu minu kaugseansside puhul ikka – need on alati müügis ainult oma kehtivusajal. Iga kaugseansi kehtivusaeg on kirjas nii vastava kaugseansi postituse alguses kui ka lõpus.

Mida tuleb teha, et usaldusmüügi raames seda kaugseanssi osta?

NB! See kaugseanss on lõppenud!

St. neid sõnumeid enam osta ei saa ja seetõttu ma eemaldasin siit ka tolle kaugseansi faili.


Mida usaldusmüügi puhul meeles pidada?

Ärge unustage salvestada kaugseansi sõnumite faili oma arvutisse! Miks? Sest minu kaugseansid on endiselt müügis ainult nende kehtivusajal. Usaldusmüügi puhul tähendab see seda, et pärast kaugseansi lõppu kustutan ma siit ka ligipääsu tollele failile.

Kui maksega läheb midagi valesti, siis saatke palun mulle e-mail aadressile – eva.santograal@gmail.com. Ma vastan teie kirjale 1 päeva jooksul. Kui ma pole ühe päeva (ehk 24 tunni) jooksul vastanud, siis ei ole ma järelikult teie kirja kätte saanud. Palun kontrollige sellisel juhul, kas saatsite kirja õigele e-maili aadressile ja saatke siis oma kiri uuesti. Ja kõige lihtsam on muidugi alati kontrollida enne makse tegemist, et kõik on kirjas õigesti – nii summa kui ka selgitus.

Ja lisan siia lõppu – ma mõistan, et usaldusmüügis olevaid sõnumeid saab teoreetiliselt lugeda ka tasuta, kuid siin tulebki mängu usaldusmüügi põhimõte. Ma usaldan oma lugejaid ehk ma usaldan seda, et kui te soovite lugeda ainult tasuta sõnumeid, siis te lihtsalt ei ava neid kaugseansside faile. Minu töö tasuta osa on endiselt olemas, täpselt nii nagu see on olnud olemas juba palju aastaid.

Kõnealust horoskoopi saab tellida

01. veebruarist kuni 28. veebruarini (2023)


Uutele lugejatele veel lisaselgitusi

  • Minu kaugseansside sisud ja hinnad on erinevad. Palun lugege alati huvipakkuva kaugseansi sisukirjeldus läbi – enne kui ostma asute. Millised kaugseansid praegu veel toimetavad? Vt. ESILEHT
  • Minu kaugseansid on alati müügis nende “kehtivusajal”. Kui vastav kaugseanss on lõppenud, siis enam ka vastavaid sõnumeid soetada ei saa. Usaldusmüügi puhul tähendab see seda, et ma eemaldan siit ka tolle kaugseansi faili. Ehk kui olete kaugseansi ostnud, siis palun veenduge, et teil on ka selle fail oma arvutisse õigel ajal salvestatud.
  • Kordan uute lugejate jaoks ka üle, et käesolev kaugseanss ei ole personaalne horoskoop. Personaalseid horoskoope mina ei valmista. Ma ei paku nimelt üldse personaalse nõustamise teenust. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline? Vt. ESILEHT

Ja ma loomulikult tänan kõiki ostjaid ja kaugseanssides osalejaid!

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"