Horoskoop 2017 – Neitsi

horoskoop 2017 neitsi

NEITSI

(Sünniaeg 23. august – 22. september)

Aasta üldised energiad

Aasta märksõna – kindel siht

2017. aastat läbivalt on Sinu jaoks märksõnaks kindel siht. Sinu energiad on praegu liiga laiali jaotatud erinevate ideede vahel. Keskendu uuesti oma peamisele eesmärgile ja sea endale sellest eesmärgist lähtudes kindel siht. Seejärel lase oma inglitel aidata plaani täide viia. Nemad hoolitsevad Sinu plaanis kõigi detailide eest.

Aasta taimekaart – metskibuvits (lad. k rosa majalis)

2017. aastat läbivalt aitab Sind taimeriigist kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt metskibuvits. Kasuta kibuvitsa energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Kibuvitsa võid loomulikult juua teena, kuid võid ka tema energiat rakendada oma elus muul moel. Võid näiteks kasutada oma kodus (või riietuses) kasvõi niisama punast või roosat värvi (sellist tooni punast, mis esineb kibuvitsa marjadel ja sellist tooni roosat, mis esineb kibuvitsa õitel). Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada kibuvitsa energiat kõikjal, kus meeldib.

Taimekaardi järgi on metskibuvitsa energeetiline mõju meeliülendav. Kibuvits on energeetiliselt külluslikult täis armastust ja õnnetunnet. Kibuvits suunab tegema seda, mida hing ihaldab.

Aasta kristallikaart – aventuriin

2017. aastat läbivalt aitab Sind kristallide maailmast kõige tõhusamalt aventuriin.

2017 I KVARTAL 

(jaanuar-märts)

Kaitseinglite kaart – teine mõttekaart

Number – 2

Teine mõttekaart edastab sõnumi, et Sinu inglid on tähele pannud, et Sa ei liigu edasi. Sul on mitmeid valikuid, mida Sa järjepidevalt kaalud, kuid Sa ei suuda kuidagi jõuda otsusele. Küsi oma inglitelt märguandeid/ sõnumeid/ märke selle kohta, millist suunda valida või kuula lihtsalt oma sisehäält/ sisetunnet. Sisimas Sa tegelikult tead, mida teha.

Lillekaart – lõvilõug

Lõvilõua kaart ütleb sõnumina, et Sul on vaja oma energiast vabastada kogu viha. Lõvilõug suunab Sind kasutama positiivseid sõnu ja väljendeid negatiivsete asemel. Ära anna negatiivsusele jõudu negatiivsete sõnade kasutamisega. Kõnele oma kõrgemast minast lähtudes ja muuda oma suhtlemisviis rahumeelseks ja armastavaks.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – kollased ja roosad toonid koosmõjus (ehk koos kasutatuna)

2017 II KVARTAL 

(aprill-juuni)

Kaitseinglite kaart – ava oma süda

Number – 6

See kaart kinnitab Sulle, et üks emotsionaalselt külluslik kogemus, mida Sa kaua aega oled oodanud, on nüüd kohal. Luba armastusel täita Sinu elu. Tee oma otsused ja valikud alati südamehäälest/ sisetundest lähtudes ning seejärel teosta sammhaaval neid juhiseid, mida Sulle antakse. Ainult siiras rõõm juhatab Sind sügavalt tähendusrikka ja igakülgselt tervisliku eluni.

Lillekaart – varjukannike (aafrika kannike, saintpaulia)

Varjukannikese kaart ütleb sõnumina, et Sinu energia vajab negatiivsusest puhastamist. Kui Sa lased negatiivsusest lahti, siis saab tulla väga säravalt esile vastus Sinu küsimusele (see vastus ilmub Sinu ette väga klaarilt).

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – sametine lilla

2017 III KVARTAL 

(juuli-september)

Kaitseinglite kaart – teine emotsioonide kaart

Number – 2

Teine emotsioonide kaart ütleb Sulle, et üks konkreetne suhe muutub lähedasemaks. Praegu on energeetiliselt selline aeg, mis toetab sõprussuhete sügavamaks ja lähedasemaks muutumist. On lihtne saavutada vastastikkust austust ja arusaamist. 2017. aasta kolmandas kvartalis ei tasu ka alla anda (sõprus)suhete osas, mis on enne tundunud lootusetuna. Nüüd on võimalik, et ka mõni selline suhe paraneb.

Lillekaart – orhidee

Orhidee kaart ütleb sõnumina, et Sa väärid kõike kõige paremat. Parimad variandid on ainsad, millele peaksid praegu keskenduma.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erinevad roosad toonid (heledatest tumedateni)

2017 IV KVARTAL

(oktoober-detsember)

Kaitseinglite kaart – kuues tegevuse kaart

Number – 6

Kuues tegevuse kaart toob Sulle rõõmusõnumi. Sa saad ühe (või ka mitme) suurepärase kogemuse/ sündmuse osaliseks. Sinu ettevõtmiseid/ projekte saadab igakülgne edu. Sellega kaasnevad ka autasud, edutamised või muud sorti tunnustus tehtud töö eest. Ka Sinu inglid kiidavad Sind hiilgava töö eest! Kui keegi praegu pakub end Sulle appi (tööga seonduvates küsimustes), siis võta kindlasti abi vastu, sest see isik on Sulle kõrgemalt poolt sihilikult appi saadetud.

Lillekaart – kollane nartsiss

Kollase nartsissi kaart kutsub Sind üles maailmaga jagama kogu seda armastust, mis Sinus peitub. Armastusel on tervendav jõud.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – kollane (erksad kollased toonid)


Soovin kõigile Neitsitele võrratut 2017. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

KASULIK SOOVITUS Kui Sulle hakkab Sinu üldine 2017. aasta horoskoop meeldima, siis salvesta see endale kiirema ligipääsu saamiseks oma veebilehitseja/ brauseri “Lemmikute” või “Järjehoidjate” alla (ehk “Favourites” või “Bookmarks”). Nii on Su horoskoop Sulle kohe lähedal olemas kui soovid järgmine kord sealt midagi üle lugeda.

Kaardid, mida kasutasin üldise tasuta 2017. aasta horoskoobi tegemisel, on järgnevad: “Guardian Angel Tarot Cards” by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, “Flower Therapy Oracle Cards” by Doreen Virtue and Robert Reeves, “Gems Oracle Cards” Bianca Luna, “Taimede sõnumid. Metsamoori taimekaardid” Irje Karjus

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"