Nädala horoskoop 23.01-29.01.2017 #horoskoop

nädala horoskoop nädal 4 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

23.01 – 29.01.2017

2017. aasta nädal nr 4

Inglite sõnumid aasta 4. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Sündmuste kulminatsioon

Nädala kristall – Härjasilm

Nädala värv – Roosa (kõik erinevad toonid)

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 4. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Too oma ellu rohkem soojust. Number 51

Inglite taro kaart – Kaheksas tulekaart (ingl. k Eight of Fire)

Lillekaart – Ümbritse end kaitsekilbiga. Bugenvillea

Kaitseinglite kaart – Mõttekaartide sõnumitooja (ingl. k Messenger of Thought)

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal tegime ühe suure sammu edasi. Peamiselt leidis see samm aset tunnete tervendamise teekonna raames, kuid kindlasti kajastus see kuidagi ka füüsilises maailmas.

Eelmise nädala horoskoobiga viidati taaskord tagasi sündmustele ja nõuannetele, mida inglid jagasid meile 2016. aasta nädalate nr 43-46 horoskoopides. See tähendas seda, et inglid hakkasid jälle läbi nädala horoskoobi peamiselt juhendama neid inimesi, kelle elus on pikalt kestnud rasked ajad.

Ka eeloleva nädala sõnumid on taaskord pühendatud eelkõige kõigile neile, kes vastavad eeltoodud kirjeldusele (ehk kelle elus on pikalt (tõenäoliselt mitu aastat) kestnud rasked ajad). Te astusite eelmise nädala jooksul ühe suure sammu edasi kõnealuse raske olukorra lahenemise suunas. Nüüd, eeloleval nädalal, näeb igaüks oma personaalse olukorraga seonduvate sündmuste kulmineerumist.

Inglid on viimastel nädalatel varjanud detailset informatsiooni selle kohta, mis praegu meie ümber toimub. Kogu aeg öeldakse vaid, et igaüks on nüüd niivõrd personaalsel teekonnal, et detailidest pole mõtet avalikult rääkida. Igaühele avalduvad just tema olukorraga seonduvad detailid täpselt siis kui vaja.

Eeloleva nädala kohta kinnitatakse meile kõigile aga väga veendunult, et nüüd on küll raskel ajal lõpp peal. Kõik, mis peab selle lõpuga seoses läbi saama, saabki nüüd läbi. Igaüks on jõudnud selle raske teekonna lõppu, mis tema jalge all viimastel aastatel oli. Sel nädalal avaldub paljude jaoks kindlasti ka informatsioon selle kohta, miks tema teekond just selline välja nägi ja miks see nii pikalt kestis. Avaldub personaalne tuumpõhjus selle kohta, miks esines nimetatud olukord just sellisel kujul ja avaldub tõenäoliselt ka negatiivse olukorra positiivne külg, mis siiani oli varjatud.

Inglid soovivad nüüd ka veidike enam jagada omalt poolt infot selle raske ajaperioodi tausta kohta. Nad ütlevad, et selle raske perioodi kõige üldisem põhjus oli elu vundamendi paika loksutamine. Nad võrdlevad möödunud protsessi pesumasina töötsükliga ja kõige raskemini mahapestavate plekkide eemaldamisega. Meid vintsutati-väntsutati ja loputati-tsentrifuugitati erinevate kiiruste ja vahenditega selleks, et me saaksime oma elu vundamendi energeetiliselt paika/ tervendatud. Pikki sajandeid on olnud paljude inimeste eluraskuste tegelikuks põhjuseks energeetilise vundamendi vead. Need sajandeid kestnud manipulatsioonid, millest inglid on palju rääkinud eelnevate nädalate horoskoopides, toetusidki inimese vundamendi segipeksmisele. Kui aga elu vundament on katki, siis ei saa mitte miski toimida korralikult.

Seetõttu oligi kohe lõppev periood emotsionaalselt niivõrd raske – toimetati meie vundamendi kallal, mis tähendas, et rapub terve elu. See omakorda põhjustas lisaärevust ja stressi, sest tegu oli täiesti uudse protsessiga, mida energeetiliselt polegi kunagi varem tehtud.

Füüsilise maailma mõistes puudutas paljude jaoks raske periood tõenäoliselt isaga, koduga ja/või rahaga seonduvaid teemasid. Puudujäägid tervise valdkonnas, mis ilmnesid tolle raske ajaperioodi vältel, tõusetusid ka väga suure tõenäosusega just eelnimetatud teemade tõttu. Kuna too periood saab nüüd läbi, tervenevad ka osad terviseprobleemid iseenesest. See puudutab eelkõige selliseid probleeme, mis on tekkinud viimaste aastate jooksul. Mõningatel juhtudel võib tervenemine toimuda lausa üleöö. See ei puuduta muidugi kõiki haiguseid, kuid mõned neist võivad nüüd küll äkiliselt kaduda.

Inglid rõhutavad, et lõpp on alati ühtaegu uue algus. Nad ütlevad, et seekord on kõnealuse teema lõpp eriti tihedalt kokku põimitud uue algusega. Osade jaoks võib see tähendada seda, et nüüd avaldub nende jaoks uue õppeala/ hobi/ töövaldkonna teema, mis tõusetub just möödunud raskest olukorrast. On võimalik, et see teema toob teile väga suurt rahalist edu ja vägagi tõenäoliselt oligi teie jaoks just too aspekt selleks varjatud positiivseks küljeks, mis kaasnes väga negatiivse olukorraga.

Inglid soovitavad teil eeloleval nädalal ümbritseda end energeetilise kaitsekilbiga. See aitab nüüd kõnealust olukorda kiire lõpuni viia. Kaitsekilpi aitavad teil enda ümber luua muuhulgas nädala värv ja kristall, kuid kindlasti on selle kilbi tegemiseks ka muid võimalusi. Nagu ikka, soovitatakse teil ka selles küsimuses kuulata eelkõige oma sisetunnet ja järgida just neid juhendusi, mis teile teie oma personaalset kanalit pidi laekuvad. Looge oma personaalne energeetiline kilp täpselt nii nagu te oskate. Selle ülesande puhul ei ole üht ainuõiget lahendust. Lahenduskäike on väga palju. Kõige olulisem on see, et teie kaitsekilp on teie enda oma, mis tähendab omakorda seda, et see peab olema personaalselt teie poolt loodud.

Nädala nr 4 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Pitbull – Fireball ft. John Ryan”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika).

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 4. nädala meditatsiooni kaart on – Eva Tenter’i inglikaart nr 51, sõnumiga “Too oma ellu rohkem soojust.”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks.
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 26.01 – kaduneljapäev
  • 28.01 – noorkuu
  • 28.01 – Hiina uusaasta ehk kuke aasta algus

Kaduneljapäevad
Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Noorkuu
Noorkuu energia soosib kõige uuega alustamist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel & Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • PÄEV Igapäevaseks juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Older posts” ehk “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"

One thought on “Nädala horoskoop 23.01-29.01.2017 #horoskoop

Comments are closed.