Nädala horoskoop 19.06-25.06.2017

nädal 25 2017 horoskoop

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

19.06 – 25.06.2017

2017. aasta nädal nr 25

Inglite sõnumid aasta 25. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Istu tõlda ja ütle, kuhu soovid sõita

Nädala kristall – Granaat

Nädala värv – Sinine

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 25. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Vali sõiduvahend ja asu teele. Number 87

Inglite taro kaart 1 – Veekaartide kuningas (ingl. k King of Water)

Inglite taro kaart 2 – Veekaartide rüütel (ingl. k Knight of Water)

Lillekaart 1 – Naerata. Päevalill

Lillekaart 2 – Lihtsusta oma elu. Karikakar

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal avanes korraga kaks ust ja me pidime valima, kummast sisse läheme. Inglid ütlesid, et kahe ajastu kokkuõmblemine lõpeb nüüd ja igaühel on õigus valida, kumb energia talle personaalselt rohkem meeldib. Vastavalt sellele soovitasid nad valida ka ukse. Taaskord rõhutasid nad eriti tugevalt, et ukse valimisel tuleb kuulata oma isiklikku sisetunnet, mitte järgida pimesi teiste inimeste tahtmisi või sada aastat kestnud traditsioone.

Mida nägime maailma sündmustes eelmisel nädalal? Londoni suure korterelamu põlengut, kus pääsesid need, kes eirasid kellegi poolt kunagi ammu paika pandud reegleid. Reegel nägi ette, et põlengu korral ei tohi korterist väljuda, kuid päriselu näitas, et ellu jääd sa vaid siis kui kuulad oma sisetunnet ja jooksed kiirelt hoonest välja kui põlengut tajud/näed. Ellu jäid ka väiksed lapsed, keda vanemad viskasid aknast alla. Võime vist kõik koos tõdeda, et laste aknast alla loopimine ei saa kuskil reeglistikus lubatud olla, eksole?! Ometi päästis selline käitumine sel korral mõne elu.

See ongi üks väga ilmekas näide sellest, millest inglid koguaeg kõnelevad – tuleb kuulata ainult oma sisetunnet ja talitada samuti alati vastavalt sellele. Teised inimesed ei tunne seda, mida teie tunnete ja ei peagi tundma. Loomulikult on olemas olukordi, kus ongi mõistlik leppida teistega kokku, kuidas teatud tingimuste esinemise korral käituda, kuid ka siis ei tähenda see seda, et teil oleks mõistlik oma sisetunnet eirata. Elu kulgeb oma loomulikku rada pidi, olenemata sellest kui mitu protseduurireeglistikku inimesed paika panevad. Just seetõttu ongi parim navigatsioonivahend alati sisetunne, mitte kokkuleppeline reeglistik, mis on formuleeritud kunagi varem aset leidnud sündmustest lähtuvalt. Taoline reeglistik aitab meid ju ainult siis kui päriselus leiab uuesti aset täpselt samasuguste tingimustega sündmus, millest ajendatuna koostati need reeglid. Päriselu aga ei toimi ju selliselt. Päriselus muutub koguaeg midagi, sest selline ongi elu loomulik kulgemine.

Nagu inglid ütlesid ka ühes eelmise aasta lõpupoolses horoskoobis – inimesed ei saa loodust ega elu loomulikku kulgemist kinni keerata, ükskõik kui palju seadusi me ka paika paneme. Meie ainsaks tõeliseks “reegliloojaks” ja GPSiks oli, on ja jääb meie sisetunne. Seetõttu on ka loomulik, et seni kuni inimene eirab oma sisetunnet, ei saa tema elu kuidagimoodi sujuvaks muutuda. Ükskõik kui palju paragrahve ja reegleid sa pähe õpid – kuni sa ei kuula oma sisetunnet, ei jõua sa ikka mitte kuskile. Inglid ütlevad, et kui see muidu meelde ei jää, siis kirjutage see endale üles. See on tõepoolest üks põhiline ainutõde, mida teil on vaja siin niiöelda maises dimensioonis teada.

Eeloleval nädalal sõuab meie juurde kohale see taevane abi, mida me oleme viimase aja sündmuste tõttu palunud. Ehk kohale jõuab abi, mida palusime seoses viimastel nädalatel aktuaalsena püsinud energeetilise taifuuni raames.

(Lisan siinkohal kõrvalmärkena, et kui olete alles sattunud minu kodulehele horoskoope lugema, siis soovitan teil kindlasti tutvuda ka mõne eelmise nädala horoskoobiga. Minu poolt kanaldatud horoskoobid on pigem järjejutu moodi, mistõttu võib jääda miskit arusaamatuks kui pole lugenud eelmiste nädalate horoskoope.)

Seetõttu ütlevadki inglid, et nüüd jõuab tõld kohale. Igaühe jaoks tähendab too tõld muidugi erinevat asja, sest me oleme kogenud erinevaid sündmusi ja palunud seetõttu inglitelt ka erinevat liiki abi. Kuid selge on see, et abi nüüd saabub.

Kaartide järgi on tegu jällegi ühe väga emotsionaalse nädalaga, kuid see peaks kindlasti olema märksa helgem kui eelmised nädalad. Mulle tundub, et eeloleva nädala emotsionaalsus seisneb eelkõige energeetilises avanemises – avanemises sellele abile, mis meieni jõuab ja avanemises mõistmisele, mismoodi me oma elu saame rõõmsamalt korraldada.

Nädalat iseloomustav muusikapala (väljatoodud mõni lõik allpool) on sama, mis üle-eelmisel nädalal, mis pole üldse tavapärane. Vähemalt seni pole nii olnud, et ma tunnen, et täpselt sama lugu iseloomustab nii lähestikku olevaid nädalaid. Seekord see tõesti nii on. Seetõttu soovitan kindlasti üle lugeda üle-eelmise nädala horoskoobi ehk nädala nr 23 horoskoobi. Nädalate 25 ja 23 vahel peab olema tugev seos. Viimased neli nädalat on niikuinii eelolevaga temaatiliselt seotud, kuid miskipärast moodustub üks eriti tugev seoselüli veel lisaks nädalate 23 ja 25 vahele.

Igal juhul on meil jätkuvalt teemade osas teravas fookuses raha (sh omand), töö ja õpingud. Nende teemade raames ongi valdavalt nüüd inimeste elu segi paisatud. Seda on inglid juba öelnud, et kõik, mis segi paiskus, tegi seda põhjusega. Nendes olukordades pidi sisalduma väga pikaajalist kuritegelikku manipulatsiooni ning see oligi ka põhjus, mis nüüd need olukorrad lõpule viis.

Uue ajastu energiad ei toeta enam teiste inimeste kuritegelikku manipuleerimist. Seetõttu võib hetkeolukorda vaadelda ka sedapidi, et praegu on fookuses manipulaatorite kukutamine/kõrvaldamine. Kuid inglid sellele vaatenurgale pikalt ei keskendu, sest nende peamine eesmärk on aidata kõigil hingega olenditel nüüd leida oma tõelise kutsumuse teekond. Seda siis peamiselt just neis valdkondades, mis eelpool välja toodud said – raha (sealhulgas omand), töö ja õpingud.

Küsin inglitelt ka otse, et mis see sihtpunkt praegu on, mille suunas me liigume nende teemade osas? Nad ütlevad, et ühest küljest on sihtpunktiks vaimne stabiilsus ehk seisund, kus inimene elab tugevalt oma isiklikus terves energias. Mida see tähendab? See on seisund, kus ükski väline tingimus ei saa teid verest välja lüüa. Nad täpsustavad – teil on tegelikult alati (st absoluutselt igal ajahetkel) võimalik säilitada hea enesetunne, olenemata sellest, mis teie ümber toimub ja kes teie ümber toimetab.

Just sellisest enesetundest lähtudes ongi võimalik luua oma ellu juba ka kõiki selliseid väliseid tingimusi, mis teile personaalselt meeldivad. Täpsustame veelgi – kogu külluse ja muude nähtuste ligitõmbamine lähtub tollest stabiilsest seisundist. Kuni te lasete end välistel asjaoludel lükata ja tõmmata, pole teil võimalik oma elu eriti edukalt (rõõmustavalt) paika seada. Miks? Sellepärast, et te ei saa kunagi kontrollida teisi inimesi. Teised inimesed (kas konkreetsed või suvalised, oleneb juba juhtumist) võivadki jääda teie ümber kaost külvama. Te ei saa neid käsutada teisiti käituma. Küll aga ei tähenda see, et te peaksite kannatama.

Nimelt tuleb mõista, et oma isiklikku seisundit saate te igal ajahetkel kontrollida ja seda ka uuesti paika timmida juhul kui miski on teid stabiilsusest välja lükanud. Nad lisavad veel, et termin stabiilne ei pea siinkohal tähendama igavat. Nad kasutavad praegu seda terminit seetõttu, et nad ei taha öelda kese. Tihti peetakse stabiilseks seisundiks seda kui miski on keskmes. Inimese elu puhul viitaks see aga sellele justkui inimesel olekski ainult üks kitsas “keskel-olemise” asukoht, milles ta saab ja võib end hästi tunda. Kese ja keskmine viitab ka keskpärasele ehk selline sõnakasutus viiks osad inimesed arvamisele, justkui nad saaksid olla õnnelikud ainult siis kui nad kohanduvad keskpärastele tingimustele. See aga ei saaks olla tõest kaugem arusaam. Mitte keegi pole keskpäraseks loodud. Igaüks on loodud väga eriliseks ja just seda oma-isiklikku-väga-väga-erilist-eripära tulebki nüüd otsida….kõiges. Inglid ütlevad, et see ongi teine sihtpunkt, mille suunas inimesed praegu liiguvad.

Kokkuvõttes võib seega öelda, et meil on hetkel käsil avastusretk oma sisemaailmas, mille eesmärgiks on endale isikupäraselt rõõmustava elu loomine. Just isikupäraselt rõõmustava, sest pidagem meeles – see, mis on rõõmustav ühele, ei pea seda olema teisele.

Lisasõnum – jälgige, et kohustuslikuna näivad ülesanded (mida tekitas eelnimetatud taifuun) ei muutuks praegu teie jaoks liiga raskeks. Tegelikult pole olemas mitte midagi kohustuslikku. Kõik siin dimensioonis on vabatahtlik ja meil on tõepoolest igal ajahetkel õigus teha erinevate variantide seas valikuid vastavalt oma isiklikele maitse-eelistustele. Kui aga miski nüüd tahab kiskuda teie ellu raskust, siis soovitavad inglid see raskus koheselt tasakaalustada millegi rõõmustavaga. Ehk lisage sellisel juhul oma päeva või nädala ülesannete nimekirja koheselt midagi, mis teie hingele suurt rõõmu pakub. Nad ütlevad ka, et pöörake praegu rohkem tähelepanu hetkel aktuaalsete ülesannete lihtsustamisele ja naeratamisele. Kui tunne läheb raskeks, lihtsalt naeratage. Juba ainuüksi naeratamisel on väga oluline tervendav mõju. Naeratage ka siis kui olete parasjagu üksi. Teil pole vaja seda naeratust kellelegi või millelegi konkreetsele suunata. Naeratage lihtsalt seetõttu, et see tekitab kergema oleku.

Nädala nr 25 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Sia – Chandelier” ehk sama lugu, mis iseloomustas ka üle-eelmist nädalat kui tegime iidse tarkuse läbi otsuseid.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat eeloleva nädala energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 25. nädala meditatsiooni kaart on –

Eva Tenter’i inglikaart – Vali sõiduvahend ja asu teele. Number 87

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks (kui välja tuli mitu kaarti, siis valige nende seast see kaart, mis tundub teie jaoks kõige kutsuvam).
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti? Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 21.06 – suvine pööripäev (ehk suve algus) (kolmapäev)
  • 22.06 – kaduneljapäev (neljapäev)
  • 24.06 – noorkuu (laupäev)

Kaduneljapäevad
Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Noorkuu
Noorkuu energia soosib kõige uuega alustamist.

Pööripäevad
Pööripäevad on tohutult grandioosse energiaga sündmused. Need pööravadki tavaliselt asju igatpidi ümber. Pööripäevade ajal võib ette tulla nii positiivseid kui ka negatiivseid sündmuseid. Seda kõike enamasti vastavalt isiklikule karmale. Pööripäevadel ongi justkui energeetilise peegli toime – pööripäev näitab väga värvikalt, kus inimene oma eluga energeetiliselt parasjagu on.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoop”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • UUS! PÄEVA INGLISÕNUM – alates nädalast nr 18, 2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka uusi kaarte, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"