Hetkesõnum 31.03.2020

hetkesõnum 31.03.2020

HETKESÕNUM 31.03.2020

Tänase hetkesõnumina saadavad inglid meile kaheksa lühikest sõnumit ja nad saadavad neid sel korral vanuserühmade (sünniaastate) kaupa jaotatuna. 

Iga sõnum on üks minu inglikaartidest (st. tegu on kaartidega, mis asuvad alalehel “Tasuta inglikaardid”).

Näeme siin seega jälle midagi uudset.

Nimelt ei ole inglid (läbi minu poolt kanaldatud sõnumite) varem sünniaastate kaupa sõnumeid saatnud. 

Lisaks on huvitav ka see, kuidas nad sünniaastate kaupa meid lahterdasid. 

Kui vaatate allolevat nimekirja, siis näete ka ise, et need sünniaastate vahemikud ei ole ühtlaselt jaotatud. Ja huvitav on ju ka see, et sõnumit saadetakse justkui ka neile, kes on äsja sündinud (viimane kategooria on aastad 2002-2020). Minu kodulehe lugejate seas on küll tõesti igas vanuses inimesi – nii vähemalt näitavad mulle erinevad külastajate statistika andmed – kuid ilmselgelt ei ole ju siin lugejate seas äsja sündinuid. Siin pole tegelikult viimase ca 17 aasta vältel sündinuid. Seetõttu on see vahemik ka minu jaoks kummaline, aga kuna inglid on need vahemikud selliselt ette andnud, siis nii ma ka tolle info kirja panin.

Lisan, et kuna need aastate jaotumised on kummalised, siis võib ka neis jaotustes sisalduda kellegi jaoks lisasõnum. Mulle tundub, et need vahemikud võivad näiteks tähistada ka teatud energeetilise töö etappe. Seega, vaadelge kindlasti seda aastate nimekirja ja meenutage, mis teie elus vastavatel aastatel toimus. Kas märkate seal mõnda mustrit?

Nagu ikka, saate minu inglikaarte kasutada ka meditatsiooni abivahendina. Selleks pole vaja teha midagi muud kui minna alalehele “Tasuta inglikaardid” ja otsida üles vastav kaart, mis teile juhenduseks välja tuli. Seejärel lihtsalt vaadelge vastava kaardi fotot ning lülitage oma mõtted välja nii palju kui võimalik. Kui te mõttevoolu välja lülitada ei soovi, siis valige endale hoopis keskendumiseks mõni hea soov, mille teostumine teile rõõmu valmistaks. Võite sellist meditatsiooni teha nii ühe minuti vältel kui ka pikemalt. Talitage selles osas täpselt nii, kuidas teil parasjagu tunne on.

Lõpetuseks selgitan veel inglikaartide alalehe ülesehitust – sellel alalehel sisalduvad inglikaardid muudavad iga kord oma järjestust kui sinna lehele lähete. See tähendab, et selleks tuleb teha pisut tööd, et üles leida õige kaart, mille abil mediteerida. Sinna pole midagi parata, sest need inglikaardid on peaasjalikult mõeldud isiklike vastuste võtmiseks/ isikliku inglisõnumi (nö pimesi) võtmiseks. See aga tähendabki, et kui need kaardid oleksid alati seal lehel ühesuguses järjestuses, siis muutuks ühel hetkel isikliku inglisõnumi võtmine üsna igavaks. Seetõttu olengi ma sättinud tolle lehe tehniliselt selliseks, et need kaardid muudaksid järjepidevalt oma asukohta.

Mõistan, et seetõttu on minu poolt nimetatud meditatsioonikaardi leidmine pisut raskendatud, kuid ma usun, et see pole üldse halb nähtus. Nimelt võite te tollel otsingu teekonnal leida enda jaoks ju ka mõne muu sõnumi, mis parasjagu kõnetab. Lisaks harjutab selline töö ka kannatlikkust/ millelegi pühendumist. Inglid nimelt ei tööta kärsitusega, mis tähendab, et inimesel ei ole ka võimalik oma isiklikku juhenduskanalit seni kuulda, kuni ta on kärsitu. Selleks, et kuulda/ tunnetada/ hoomata oma isiklikku juhenduskanalit, peab treenima endas eelkõige rahulikkust. Ja sealt edasi tuleb treenida rahulikku järjekindlust. Ilma säärase lähenemiseta ei ole võimalik oma isikliku juhenduskanaliga sidet luua.

Kui te olete mõnikord mõelnud, et miks need inglite sõnumid nii pikad peavad olema, mida nad läbi minu saadavad, siis selles osas on vastus täpselt sama – läbi nende sõnumite treenitakse inimestes rahulikku järjekindlust. Nagu olen alati öelnud, minu poolt kanaldatud sõnumid ei ole niisama lugemismaterjaliks loodud. Need on tervendava eesmärgiga kirjatükid, mis aga ei tervenda kedagi sunniviisiliselt. Need kirjatükid pakuvad lihtsalt üht tunnetuse treenimise võimalust – kõigi nende jaoks, kes soovivad oma isikliku juhenduskanaliga sidet luua ja seda sidet ka järjest klaarimaks häälestada. Kohustuslik ei ole siin aga kunagi midagi. St. kui te soovite neid sõnumeid niisama lugemismaterjalina kasutada, siis võite te loomulikult nii teha. Teil tuleb siis vaid mõista, et need tekstid sisaldavad igasuguseid erinevaid nüansse, mis on kõik täpselt sellised, nagu nad olema peavad. Ehk need võivad sisaldada ka nüansse, mis võivad tunduda kohati ebavajalikuna. Nii see aga kunagi pole.

Ja siit tulevad lõpuks ka ülalnimetatud kaheksa sõnumit, mis on jaotatud sünniaastate kaupa:

2002 – 2020 – Sul veab praegu kõiges. Kasuta seda targalt. Nr 15

1992 – 2001 – Tee ümberpöörd ja vaata, mis jäi maha. Nr 39

1989 – 1991 – Lahendus plingib praegu otse Sinu selja taga. Nr 123

1985 – 1988 – Mõnel asjal tasub lasta loojuda. Nr 88

1975 – 1984 – Sul veab praegu kõiges. Kasuta seda targalt. Nr 15

1966 – 1974 – Lahendus on peidus otse sinu nina all. Nr 79

1940 – 1965 – Lahendus plingib praegu otse Sinu selja taga. Nr 123

… – 1939 – Plaanid on valmimisjärgus. Ole kannatlik. Nr 4


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma nüüdsest postitan. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"