Hetkesõnum 29. august 2020

29.08.2020

HETKESÕNUM 29. AUGUST 2020

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid üle lugema nädala nr 36 horoskoopi, aastast 2017.

Selle horoskoobi otselink on siin – https://evatenter.com/2017/09/01/nadala-horoskoop-04-09-10-09-2017/

Ühtlasi tuletan meelde, et hetkel kestab veel kolmanda kvartali (juuli-sept) kaugseanss.

Sellest kaugseansist on veel kolmandik ees ja see kolmandik jääb juba sügise tuultesse. Seetõttu tasub nüüd kindlasti vastava seansi info üle vaadata ja uuesti tunnetada, kas sügis kutsub selles siiski osalema. Ehk need, kes suvel võib-olla ei tunnetanud vastavate sõnumitega haakuvust, võivad nüüd seansi viimases kolmandikus siiski soovida liituda.

Seetõttu on sel seansil ka tänasest soodushind. Ja soodushinnaks on 10 eurot.

Mis sisaldub kolmanda kvartali kaugseansis täpsemalt ja kuidas tellida? Kogu lisainfo leiate siit – https://evatenter.com/2020/07/03/2020-iii-kvartali-horoskoop-juuli-august-september/


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma nüüdsest postitan. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"