Hetkesõnum 01. september 2020

01. september 2020

HETKESÕNUM 01. SEPTEMBER 2020

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid üle lugema nädala nr 36 horoskoopi, aastast 2017.

Selle horoskoobi otselink on siin – https://evatenter.com/2017/09/01/nadala-horoskoop-04-09-10-09-2017/

Ja nad ütlevad lisaks – täna avaneb teile üks uus uks. Astuge sellest uksest sisse. See viib teid kodule lähemale.

Millist kodu nad mõtlevad?

Seda täpsustavadki inglid ülaltoodud horoskoobi viite kaudu. Ehk lugege viidatud horoskoop jälle läbi.

Jah, nad on samale horoskoobile juba hiljuti viidanud, kuid iga viide võib tähendada erinevat asja. St. tekst on küll sama, mida nad suunavad üle lugema, kuid lugedes üht teksti erinevatel aegadel, võime me märgata seal erinevaid nüansse.

Samuti võib tekkida tänase seisuga uusi seoseid, võrreldes varasema ajaga.

Mida olen korduvalt ja korduvalt öelnud? Et minu poolt kanaldatud horoskoobid ei ole tavapärased horoskoobid. Ja need pole ka tavapärased kirjatükid. 

See ongi näiteks üks nüanss, mis minu horoskoopides teisiti on, võrreldes tavapäraste kirjatükkidega – need on vägagi mitmekihilised. Nii energeetilises kui ka maises mõttes. Ja see tähendabki seda, et ühes minu poolt kanaldatud kirjutises võib sisalduda energiatöö abi vägagi mitmeteks hetkedeks/ päevadeks/ aastateks.

Lõpetuseks suunavad inglid meid täna kuulama ka järgmist lugu – “Dorival Caymmi – Eu Não Tenho Onde Morar”

Nad ütlevad – see lugu on teie tänase ukse avanemise taustaks.

Ehk ka see lugu on antud meile tänaseks energeetiliseks sillaks (lisaks nädala nr 36, 2017 horoskoobile), kuid sel korral nimetavad inglid seda muusikalist silda veel tänase sündmuse taustaks. Ehk ta on lisaks sillale ka taust. Mida see tähendab? Seda näete juba täna ise – kui see sõnum on mõeldud teile.

Kordan siin ka järgneva üle – minu poolt kanaldatud sõnumid pole kindlasti mõeldud päris kõigile inimestele. Kuna meid on siin maailmas ligikaudu seitse miljardit, siis poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigile seitsmele miljardile. Seetõttu peab minu sõnumite puhul alati igaüks ise tunnetama, kas ja mis siin resoneerub.


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma nüüdsest postitan. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"