Lisasõnum 2 – nädal 16, 2021

lisasõnum 2 nädal 16 2021

Lisasõnum 2 – nädal 16, 2021

MÄRKSÕNA – Mõrad esiklaasis

Millest soovivad inglid kõneleda siin – nädala nr 16 teises lisasõnumis?

Inglid alustavad – selle nädala energiate ja sündmuste raames rääkisime me teile juba purunevatest raamidest.

Nüüd soovime me teile rääkida mõradest esiklaasides.

Inglid jätkavad – mõnikord tekivad esiklaasidesse mõrad hooletusest. Mõnikord on aga tegu märguannetega.

Millest võivad sellised mõrad märku anda?

Inglid ütlevad – sellised mõrad võivad olla signaaliks, mis ütleb teile, et teie ümbert lõhutakse parasjagu ära raame, mida te hetkel ei näe ega ole ka kunagi näinud.

Inglid jätkavad – selle nädala esimeses lisasõnumis rääkisime me juba sellest, et ka inimeste loomingule on ehitatud ümber raame. Ehk ka inimeste loomingut on sihilikult kärbitud. 

Mis on olnud sellise kärpimise eesmärk?

Manipulaatorite tegevusel on alati ainult üks eesmärk – inimeste eluenergia varastamine. 

Ja selle eesmärgi nimel ongi teie ümber ehitatud igasuguseid erinevaid raame – küll selleks, et te ei jõuaks iialgi tulemusteni, mis on tegelikult teie sünnipärasesse eluplaani sisse kirjutatud ja ka selleks, et teid lihtsalt järjepidevalt ärritunud seisundis hoida.

Inglid selgitavad – iga kord kui inimene tuleb oma keskmest välja, siis on temaga võimalik manipuleerida.

Ehk seni kuni inimene püsib oma tõelises energeetilises keskmes, ei ole see inimene kõigutatav väliste sündmuste ja ärritajate poolt.

Seetõttu on teie maises maailmas kasutatav väljend “endast välja minema” väga korrektne igas mõttes.

Manipulaatorid teevadki kõike selleks, et inimest lükata tema keskmest välja. Ehk inimene lükataksegi justkui iseendast välja.

Miks me sellest praegu räägime?

Seetõttu, et käesoleva nädala vältel võivad puruneda igasugused esemed. Sealhulgas võite te ka kogeda mitmete mõrade tekkimisi – neid võib tekkida nii autode esiklaasidesse kui ka mujale.

Aga milline on meie sõnum?

Meie sõnum on selline – kui te neid sündmuseid kogete, siis jääge sihilikult rahulikuks. Ehk jääge sihilikult oma energia keskmesse.

Ja lisaks teadke, et praegu esinevate mõrade ja raamide purunemiste näol on tegu märguannetega. Teie ümbert purustatakse praegu ära selliseid tõkkeid, mille olemasolust ei ole te kunagi teadlikud olnud. 

See protsess tuleb läbi teha, sest selle järel näete te enda ümber hulganisti uusi võimalusi. Osad neist võimalustest tunduvad vanade võimalustena ja osad täiesti uute võimalustena. Pealtnäha esineb mõlemaid variante, aga tegelikult on kõik need võimalused uued. Kuidas nii? Kui kõnealused tõkked on läinud, siis on teil võimalik ka vanu (ehk juba kogetud) nüansse paremini korraldada. Nagu ütlesime – teid on alati ümbritsenud ka sellised tõkked, mida te pole kunagi näinud. Ometi on need tõkked olnud vägagi reaalsed ja vägagi piirava toimega.

Ja inglid toovad näite – kui te olete alati soovinud näiteks üht konkreetset tulemust saavutada (ükskõik, missuguses olukorras), kuid pole seda kunagi saavutanud, sest alati tuleb miski teie eluteele ette, siis on tegu vägagi reaalseid tõkkeid sisaldava olukorraga. Tõsi, te olete võib-olla siiani pidanud tolles olukorras takistajaks “lihtsalt laiskust” või “lihtsalt kerget ärritumist”. Tegelikult on aga tegu olnud sihilike tõketega, mida on teie ette loobitud. St. kui tegu on tulemusega, mida te väga tahaksite saavutada, kuid mitte kuidagi pole see õnnestunud, siis on sellele teekonnale tõenäoliselt sisse loobitud sihilikke segajaid. Ehk tegu ei ole “lihtsalt laiskusega” või “lihtsalt tüdimusega”. 

Neis olukordades sisalduvad reaalsed tõkked, mille algallikaid (ehk tegelikke autoreid) te iialgi maisete vahenditega ei tuvastaks ja täpselt selliste tõketega praegu heljuv energia tegelebki.

Jah, see toob endaga kaasa kummalisi “juhtumisi”, kuid praeguse energiatöö peamine eesmärk on siiski väga vabastav. Seetõttu tasub praegu ka säilitada rahu iga mõra ja purunemise sündmuse juures.

Selle sõnumi energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “Chris Rea – Blue Cafe”, “Candy Dulfer & David A. Stewart – Lily Was Here” ja “Khaled – Aicha”. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat kõnealuse ajaperioodi energiaga ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


LISASÕNUMITEST – kõik lisasõnumid ja erisõnumid ilmuvad täpselt sellise ajastusega, nagu inglid soovivad neid avaldada. St. need sõnumite liigid ilmuvad täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad. Selgitan veelgi – mõnikord võib lisasõnumeid ilmuda sageli ja mõnikord võib nende ilmumises olla ka sees pikk paus. Kui te ei soovi iga päev käia minu kodulehel kontrollimas, kas midagi uut on ilmunud, siis saate oma elu teha hulganisti hõlpsamaks Facebooki abil. Nimelt postitan ma iga kord ka Facebooki otselingi, kui ma olen oma kodulehele mõne uue sõnumi lisanud. See tähendab, et kui vajutate minu Facebooki kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord Facebooki-siseselt teavituse, kui ma olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto otselingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"