Nädala inglisõnum 21.06-27.06.2021

nädal 25 2021 inglisõnum

Nädala inglisõnum 21.06 – 27.06.2021

Inglite sõnumid aasta 25. nädalaks

MÄRKSÕNA – Helesinised unistused

Kuna nädalal nr 25 ongi suvine pööripäev, siis soovivad inglid avaldada selle nädala avaliku sõnumina samuti vaid ühe lõigu vastavast kaugseansist.

St. kuna sel nädalal on valdavalt fookus pööripäeva energiatel, siis ei soovi nad selleks nädalaks ühtki muud sõnumit saata.

Seega – alljärgnevalt näete te 2021 a. suvise pööripäeva kaugseansi üht lõiku:


“Me oleme siin selleks, et te jõuaksite oma helesiniste unistusteni, sest me teame kui tähtsad need teile on. 

Ja loomulikult peavadki need unistused olema teile tähtsad, sest tegu on loomulikku kulgemist sisaldavate unistustega. Ehk nende unistuste täitumised teevad teie elu hulganisti rõõmsamaks ja ladusamaks. 

Aga mida peaksime veel nende sündmuste vältel silmas pidama? 

Inglid ütlevad – silmas pole teil vaja mitte midagi pidada. Kõik oluline asub nüüd teie tunnetuses. Ehk silmadest te nüüd vajalikke teadmisi ei leia. 

Mida nad selle all mõtlevad? 

Inglid ütlevad – tegu on protsessiga, mida pole võimalik mõistusega ette planeerida. See tähendab ka seda, et kõik maised organid võite te siinkohal jätta kõrvale – nii mõistuse kui ka silmad ja muud maised elemendid. Need teid siin edasi ei liiguta. 

Siin pildis liigutab teid edasi just nimelt teie isiklik sisetunne. 

Inglid jätkavad – suvise pööripäeva energiate toel on teil võimalik jõuda selliste kaugusteni, mida te iialgi mõistusega planeerida ei oskaks. 

Ehk see pilt, mida seekordne suvine pööripäev pakub, sisaldab selliseid kauguseid, mis ei allu maise planeerimise reeglitele. 

Seda pilti võib ka vaadelda niipidi – miski tuleb nüüd kaugest tulevikust tänasesse päeva. Ja see miski läheb liikvele just nimelt seetõttu, et ajalooraamatutes kukkusid eelpool mainitud seinad.”


Kui soovite lugeda suvise pööripäeva kaugseansi sõnumeid tervikuna, siis leiate nende sõnumite tellimise kohta kogu lisainfo siit – https://evatenter.com/2021/06/11/suvise-pooripaeva-kaugseanss-2021/

Ehk sellelt lingilt leiate te kogu lisainfo selle kohta, mis üldse on kõnealune suvise pööripäeva kaugseanss. Lisaks on seal täpselt kirjas, mis tolles kaugseansis sisaldub. Ja seal on ka info selle kohta, kuidas seda kaugseanssi tellida.

Soovin kõigile meeldivat suvise pööripäeva energiates kulgemist!

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"