Lisasõnum – nädal 27, 2023

nädal 27 lisasõnum

Lisasõnum – nädal 27, 2023

MÄRKSÕNA – Uppumatu elu

Nädalaks nr 27 soovivad inglid saata meile ka ühe lisasõnumi.

Millest soovivad inglid siin rääkida?

Täna on juuli täiskuu ja sellega seoses soovivad inglid siin avalikustada teise lõigu juuli täiskuu kaugseansist. (Esimese lõigu avalikustasid nad selle nädala peamises sõnumis.)

See lõik on järgmine:


“Teie tee on täiesti vaba – sellest sekundist alates, mil te jõuate tagasi oma keskmesse. Ja te tunnete selle sekundi väga selgelt ära.

Me lubame teile seda.

Ja te näete ka kiirelt muutuvat ümbrust.

Me lubame teile ka seda.

Ehk teie ümbrus muutub tolle sündmuse tagajärjel igal juhul. 

Täpsemalt tekib teie ette hulgaliselt uusi teid ja uut vabadust, mida te saate kenasti oma soovide järgi edasi kujundama hakata. 

Ehk oma keskmes olemine tagab teile ka uppumatu elu.”


Kui soovite juuli täiskuu kaugseansi sõnumeid lugeda tervikuna, siis nende ostmiseks leiate kogu lisainfo siit – https://evatenter.com/2023/06/29/kaugseanss-juuli-taiskuu-03-07-2023/

Juuli täiskuu kaugseanss toimetabki ainult täna (03. juulil) ehk tegu on jälle kaugseansiga, mis teeb oma energeetilise töö ära vastava taevase sündmuse päeval.

Ja see tähendab ka seda, et nende sõnumite müük lõppeb täna südaööl. Ehk täna on viimane võimalus nende sõnumite ostmiseks.


  • Lisasõnumid ei ilmu regulaarselt. Need ilmuvad nii tihti või harva kui inglid soovivad neid saata.
  • Milline on minu sõnumite ISELOOM? Milline on minu töömeetod tervendajana? Vt. ESILEHT
  • Minu inglisõnumite FACEBOOKi lehelt leiate igapäevased sõnumid ehk te leiate sealt hetkesõnumi igaks päevaks. NB! Ma lisan nüüd Facebooki mitme päeva hetkesõnumid korraga ehk muutunud on hetkesõnumite postitamise ajastus, kuid sisu poolest on lugu ikka sama – igaks päevaks on seal olemas sõnum. (FB link on minu kodulehe ülaäärel.)
  • Milliseid TASULISI LISASÕNUMEID saab minult osta? Tasuliste lisasõnumitena saate minult osta ainult kollektiivsete kaugseansside sõnumeid. Personaalseid sõnumeid mina ei valmista! Sel teemal leiate kogu lisainfo esilehelt. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"