Horoskoop 2024 – Skorpion

horoskoop 2024 skorpion

SKORPION

(Sünniaeg 23.10 – 22.11)

Inglite sõnumid 2024. aastaks – kõigile Skorpioni tähemärgi esindajatele

MÄRKSÕNA – Alla kukuvad tehislikud kõrgused

Aasta kristall – Roheline fluoriit

Aasta värv – Kuldne kollane

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada. Kristallid töötavad sealjuures loomulikult vaid nende jaoks, kes tunnevad kristallidega sidet.

Eva Tenter’i inglikaart (need kaardid leiate ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Minu inglikaardid”) – Igale lillele on looduse poolt antud oma värv. Ka Sinu hingel on omad värvid olemas. Näita neid julgelt välja. Nr 125

Mida toob Skorpioni tähemärgi esindajatele aasta 2024?

Inglid ütlevad – teie aasta möödub kukkumiste lainel.

Ja täpsemalt kukub nüüd alla teie ego.

See kukub alla igalt poolt.

Ehk kõigist kõrgustest, kuhu te olete ta asetanud.

Aga miks ta kukub?

Inglid selgitavad – sest neid kõrguseid ei ole olemas, kuhu te oma ego olete asetanud.

Ja kuna see pilt joonistub siin selliselt välja, siis võime me tema kohta lausuda ka järgnevad sõnad – teie ego kukub nüüd alla, sest sel aastal kaovad kõik tehislikud kõrgused.

Ja omakorda tähendab see seda, et nüüd tasub kõigil jälgida, mis kukub.

Miks?

Sest te näete selliselt jälle ära uusi nähtuseid, mis pole kunagi olnud looduslikud.

Ja te näete nüüd ka uusi asupaiku, mis pole kunagi olnud looduslikud.

Mida see tähendab?

Inglid ütlevad – me puhastame teie maailma nüüd kõigist tehislikest kõrgustest, sest siis läheb teie vaade puhtaks.

Teie vaade läheb siis puhtaks, sest see tehislik sisu ei seisa enam siis teie vaatel ees.

Ja see tähendab juba täiesti uut ja puhast eluvaadet, mis võimaldab jälle veelgi paremat elu.

Ja täpselt nii soovivad inglid lõpetada Skorpioni 2024 aastasõnumi.

Skorpioni tähemärgi esindajatele saadetakse 2024. aasta tarbeks järgnevad energeetiliste sildade viited (ma toon need viited ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

  • Kuupäev 30.04.2018
  • Kuupäev 30.04.2016
  • Kuupäev 13.08.2019
  • Aastanumber 1952

Märksõna – Saabub ebaloogiline lõpp

Märksõna – Õigluse haamer kukub õigesse kohta

Märksõna – Ilmub õiglus

Märksõna – Tormi lõpp

  • Kuupäev 31.10.1994

Skorpioni tähemärgi jaoks iseloomustavad aasta 2024 energiat muusikamaailmast järgnevad lood ehk teie muusikalised energeetilised sillad on järgnevad – “Ozzy Osbourne – Mr. Tinkertrain”, “Ozzy Osbourne – Dreamer” ja “The Beatles – Yellow Submarine”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat aastaga 2024 (vastava tähemärgi jaoks) ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Uutele lugejatele lisaselgitused

  • Mis on ENERGEETILINE SILD? Minu jaoks on see lüli, mis ühendab energeetiliselt kaht või enamat ajaperioodi ehk energeetiliste sildadena väljatoodud ajaperioodidel näen ma energeetilisi sarnasusi. Kuna energia väljendab end alati füüsilises maailmas, tähendab see seda, et nimetatud ajaperioodidel on tõenäoliselt ka füüsiliste toimumiste/ ilmingute osas sarnasusi. Füüsilise maailma sündmuste sarnasusi ma siinkohal ise välja ei too, sest energeetilised sillad on väljatoodud eelkõige neile, kes kasutavad minu poolt kanaldatud sõnumeid isiklikeks analüüsideks, mille eesmärgiks on oma isikliku sisetunde kanali puhastamine/ tervendamine. Ehk need, kes kasutavad minu horoskoope tervendava töö abivahendina, saavadki energeetiliste sildade viidete abil lisavihjeid, mida analüüsida. Energeetiliste sildadena viitavad inglid tavaliselt möödunud ajaperioodide horoskoopidele. St. minu poolt kanaldatud horoskoopidele. Kõik viidatud horoskoobid leiate siitsamast, minu kodulehelt. Lisaks sellele viitavad inglid aeg-ajalt ka erinevatele aastanumbritele ja kuupäevadele. Ja juhin ka tähelepanu sellele, et iga sõnumi juures on erinev hulk energeetilise silla viiteid. St. neid on iga sõnumi juures täpselt nii palju, kui inglid on neid soovinud sinna lisada.
  • Milline on minu sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Vt. ESILEHT
  • Milliseid sõnumeid leiate minu kodulehelt VEEL? Vt. ESILEHT
  • Minu inglisõnumite FACEBOOKi lehelt leiate igapäevased sõnumid ehk te leiate sealt hetkesõnumi igaks päevaks. NB! Ma lisan nüüd Facebooki mitme päeva hetkesõnumid korraga ehk muutunud on hetkesõnumite postitamise ajastus, kuid sisu poolest on lugu ikka sama – igaks päevaks on seal olemas sõnum. (FB link on minu kodulehe ülaäärel.)
  • Milliseid TASULISI LISASÕNUMEID saab minult osta? Tasuliste lisasõnumitena saate minult osta ainult kollektiivsete kaugseansside sõnumeid. Personaalseid sõnumeid mina ei valmista! Sel teemal leiate kogu lisainfo esilehelt. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"