Horoskoop 2024 – Kaalud

horoskoop 2024 kaalud

KAALUD

(Sünniaeg 23.09 – 22.10)

Inglite sõnumid 2024. aastaks – kõigile Kaaludele

MÄRKSÕNA – Võit on taskus

Aasta kristall – Dumortieriit

Aasta värv – Kõik violetsed toonid

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada. Kristallid töötavad sealjuures loomulikult vaid nende jaoks, kes tunnevad kristallidega sidet.

Eva Tenter’i inglikaart (need kaardid leiate ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Minu inglikaardid”) – Kui sada tonni metalli saab lendleva kergusega mööda taevalaotust ringi tiirutada, siis on ka Sinul võimalik siin füüsilises maailmas nii mõndagi korda saata. Nr 110

Mida toob Kaaludele aasta 2024?

Inglid ütlevad – teie aasta kujuneb edukamaks kui te oskate arvata.

St. aasta algul te sellist edu oma aastalt ei oota, mis sealt tegelikult välja tuleb.

Ja seetõttu on teie aasta täis ka ootamatuid momente.

Need momendid on kõik vajalikud.

Ja need momendid joonistavad teile lõpuks kokku ühe väga olulise ja vajaliku võidu.

Aga mis võiduga on täpsemalt tegu?

Inglid ütlevad – see võit hakkas moodustuma juba minevikus.

Ehk selle võiduraja algus asub päris kauges minevikus.

Mida see tähendab?

Inglid ütlevad – mõni võit ei näita end lihtsalt päris kaua.

Ometi on ta teil alati taskus olemas.

Ehk mõni võit on teil juba taskus ammu enne seda kui te ta sealt avastate.

Täpselt nii nüüd lähebki.

Ehk sel aastal avastate te justkui oma taskust ühe väga olulise võidu.

Jah, see võit oli juba ammu teil olemas.

Teil polnud aga temast siiani aimugi.

Ja seetõttu on see võit ka väga huvitava loomusega olend.

Ja täpselt seetõttu viib see võit teid ka järgnevate võitude avastamiseni.

Kuidas nii?

Inglid selgitavad – kui te ühel päeval avastate oma taskust võidu, mis on teil tegelikult juba ammu olemas olnud, siis hakkate te põnevusega uurima, mis teil juba veel olemas on.

Ja täpselt need uuringud viivadki teid nüüd järgmiste võitudeni.

Ehk võibki öelda nii, et aastal 2024 leiate te enda lähiümbrusest igasuguseid võite.

Ja mõnes mõttes ongi kõik need võidud lausa teie taskus.

Ehk need ongi teile lausa nii lähedal.

Ja täpselt nii soovivad inglid kokku tõmmata teie aastasõnumi otsad.

Kaaludele saadetakse 2024. aasta tarbeks järgnevad energeetiliste sildade viited (ma toon need viited ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

Märksõna – Teie jõud päästab maailma

Märksõna – Värvid tulevad tagasi

 • Kuupäev 31.08.2014

Märksõna – Tasakaal

 • Kuupäev 13.08.2018
 • Kuupäev 13.09.2019
 • Kuupäev 13.08.1999
 • Kuupäev 13.04.1978
 • Kuupäev 13.02.1970
 • Kuupäev 14.09.2013
 • Kuupäev 13.08.1965
 • Kuupäev 02.09.1958
 • Kuupäev 13.01.1952
 • Kuupäev 31.01.2018
 • Kuupäev 13.08.2013

Kaalude tähemärgi jaoks iseloomustavad aasta 2024 energiat muusikamaailmast järgnevad lood ehk teie muusikalised energeetilised sillad on järgnevad – “Justin Timberlake – What Goes Around … Comes Around”, “Justin Timberlake – Mirrors”, “T.I. – Dead & Gone ft. Justin Timberlake”, “T.I. – Live Your Life ft. Rihanna” ja “Eminem – Not Afraid”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat aastaga 2024 (vastava tähemärgi jaoks) ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Uutele lugejatele lisaselgitused

 • Mis on ENERGEETILINE SILD? Minu jaoks on see lüli, mis ühendab energeetiliselt kaht või enamat ajaperioodi ehk energeetiliste sildadena väljatoodud ajaperioodidel näen ma energeetilisi sarnasusi. Kuna energia väljendab end alati füüsilises maailmas, tähendab see seda, et nimetatud ajaperioodidel on tõenäoliselt ka füüsiliste toimumiste/ ilmingute osas sarnasusi. Füüsilise maailma sündmuste sarnasusi ma siinkohal ise välja ei too, sest energeetilised sillad on väljatoodud eelkõige neile, kes kasutavad minu poolt kanaldatud sõnumeid isiklikeks analüüsideks, mille eesmärgiks on oma isikliku sisetunde kanali puhastamine/ tervendamine. Ehk need, kes kasutavad minu horoskoope tervendava töö abivahendina, saavadki energeetiliste sildade viidete abil lisavihjeid, mida analüüsida. Energeetiliste sildadena viitavad inglid tavaliselt möödunud ajaperioodide horoskoopidele. St. minu poolt kanaldatud horoskoopidele. Kõik viidatud horoskoobid leiate siitsamast, minu kodulehelt. Lisaks sellele viitavad inglid aeg-ajalt ka erinevatele aastanumbritele ja kuupäevadele. Ja juhin ka tähelepanu sellele, et iga sõnumi juures on erinev hulk energeetilise silla viiteid. St. neid on iga sõnumi juures täpselt nii palju, kui inglid on neid soovinud sinna lisada.
 • Milline on minu sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Vt. ESILEHT
 • Milliseid sõnumeid leiate minu kodulehelt VEEL? Vt. ESILEHT
 • Minu inglisõnumite FACEBOOKi lehelt leiate igapäevased sõnumid ehk te leiate sealt hetkesõnumi igaks päevaks. NB! Ma lisan nüüd Facebooki mitme päeva hetkesõnumid korraga ehk muutunud on hetkesõnumite postitamise ajastus, kuid sisu poolest on lugu ikka sama – igaks päevaks on seal olemas sõnum. (FB link on minu kodulehe ülaäärel.)
 • Milliseid TASULISI LISASÕNUMEID saab minult osta? Tasuliste lisasõnumitena saate minult osta ainult kollektiivsete kaugseansside sõnumeid. Personaalseid sõnumeid mina ei valmista! Sel teemal leiate kogu lisainfo esilehelt. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"