Horoskoop 2020 – Jäär

horoskoop 2020 jäär

JÄÄR

(Sünniaeg 21.03 – 20.04)

Inglite sõnumid 2020. aastaks – kõigile Jääradele

MÄRKSÕNA – Värvid tulevad tagasi

Aasta kristall – Dumortieriit

Aasta värv – Sinine

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada. Kristallid töötavad sealjuures loomulikult vaid nende jaoks, kes tunnevad kristallidega sidet.

Oma sõnumi soovisid teile edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Sinu elus paistab Päike. Aeg rõõmustamiseks! Nr 5

Inglite taro kaart – Kaheksas veekaart

Lillekaart – Ümbritse end kaitsekilbiga. Bugenvillea

Need kaardid ütlevad ühise sõnumina järgnevat:

Paljude Jäärade jaoks vältas kaks aastat järjest üks ja sama õppetund. Inglid ütlesid teile eelmisel aastal, et kuna te 2018. aasta vältel ei saanud seda õppetundi selgeks, siis tuleb ka aasta 2019 teile sama asja õpetama. Miks? Sest tegu oli väga olulise õppetunniga, mille selgeks saamine tagab teile palju parema elu. Nii energeetilise kui ka füüsilise maailma mõttes.

Aga mis õppetundi te äsja kaks aastat järjest õppisite?

Selleks oli tõelise tugevuse õppetund.

Ja kui kaugele olete sellega jõudnud 2020. aastaks?

Näib, et te jõudsite vajalike mõistmisteni ja läbisite tolle õppetunni.

Mis saab edasi?

Edasi kulgeb teie elu juba mööda märksa värvikamat teed.

Nimelt võisid viimased kaks aastat teie jaoks olla ka üsna hallid, sest kõnealuse õppetunni õppimine toimus personaalseid radu mööda. St. teisi inimesi sellel rajal polnud. Need hoomamised ja mõistmised, milleni pidite jõudma, asusid teie sisemaailmas. Seetõttu ei hõlmanud too rada ka teisi inimesi.

Nüüd aga saavad teie ellu tagasi ilmuda nii teised inimesed kui ka muud värvid. Ehk teie elu lähebki nüüd lõbusamaks tagasi. Ja näib, et need muudatused toimuvad ka üsna kiirelt.

2020. aasta tundubki üleüldiselt toovat enamikule palju rõõmu ja õnnestumisi. Me liigumegi justkui kõik koos värvide poole. Jah, meil kõigil on ikka omad teed käia ja omad ülesanded täita, kuid üleüldine energia muutub nüüd kindlasti värvikamaks kõigi jaoks.

Mida soovivad inglid veel rääkida just Jääradele?

Inglid ütlevad, et kui te tunnete kõnealuste muudatuste tõttu trotsi või pettumust, siis lappige neid haavu uute kogemuste ja nägemustega.

Kust neid uusi kogemusi hankida?

Inglid soovitavad teil sel aastal reisida.

Reisige nii palju kui võimalik.

Ka kodumaa siseselt on kindlasti alati võimalik uusi kohti avastada. Olulised on siinkohal just uued kogemused.

Aga miks nad räägivad pettumusest? Kui see tuleb nii hea aasta, siis miks peaks Jääradel üldse pettumus tekkima?

Inglid ütlevad, et pettumust võib siinkohal tekitada asjaolu, et too mõtlik etapp saab niivõrd järsult läbi. See polnud just meeldiv etapp, kuid te olite sellega juba harjunud, sest see kestis nii kaua. Seetõttu võibki praegu tekkida ka pettumuse tundeid. Inglid kinnitavad teile – need tekivad lihtsalt harjumuse tõttu. Too etapp aga polnud midagi sellist, millega peakski jäädavalt harjuma. Kindlasti mitte. See oli täielikult ajutine ajaperiood. Ainult tolle õppetunni tulemus on loodud jäädavaks ehk need mõistmised, milleni te jõudsite, on ainsad, mis sellest perioodist jäävad.

Seega – kui tunnete pettumust, siis raputage end sellest kohe välja mõne uue kogemuse hankimisega. Kõige lihtsam on kuhugi reisida, sest see toob endaga kaasa palju uut. Aga sobivad muidugi kõiksugused uued elamused. 

Peamine on see, et te ei jääks paigale. St. peamine on see, et te ei hakkaks seda pettumuse tunnet paratamatuks pidama.

Inglid kinnitavad veelkord – see pole paratamatu. See on vaid harjumus, mis tuleb nüüd võimalikult kiirelt üle kirjutada uute kogemustega.

Jah, nad saavad aru, et see mõtlik etapp kestis kaua ja et teil on nüüd keeruline sellest välja tulla. Nad soovitavad teil aga siinkohal meenutada kui keeruline oli teil sellesse etappi sisse minna. Kui te sedapidi harjusite ära, siis on kindlasti teistpidi harjumine hoopis hõlpsam.

Ja nad kordavad uuesti – too etapp oli küll väga vajalik, kuid see oligi loodud ajutiseks. Te õppisite selgeks väga väärtusliku õppetunni, mille tõttu on teie edaspidine elu juba palju rõõmsam. See oligi tõeline eesmärk. St. eesmärk oli alati väga värviline. Eesmärk ei olnud mitte kunagi sellise halli keskkonnaga leppimine. Teie ümbert võeti värvid ära samuti vaid ajutiselt.

Miks see vajalik oli?

See aitas teil keskenduda olulisele.

Kui teie ümber oleks kõik jäänud endiseks, siis te poleks kunagi vajaliku tulemuseni jõudnud.

Kui soovite juba ette analüüsida, mis teie jaoks personaalselt toimuma hakkab, siis saate selleks ikka kasutada allolevate energeetiliste sildade abi. Selleks ma neid sildu välja toongi, et igaüks saaks (soovi korral) oma analüüse hõlpsamalt läbi viia.

Nagu ikka – loomulikult ei ole kõik need sillad mõeldud kõigi lugejate jaoks. Teie jaoks moodustab energeetilise silla vaid see viide, mis teie jaoks personaalselt resoneerub.

Mida on inglid palju korrutanud?

Mitte keegi ei saa tulla teie eest asju ära tunnetama. Igaüks peab oma tunnetussüsteemiga isiklikult tegelema ja selle ka isikliku tööga ära puhastama. Täpselt nii tuleb ka läheneda energeetilistele sildadele – kui miski teie jaoks resoneerub, siis te lihtsalt tunnete seda. Teie isiklikult tunnete seda, mitte teie ema, vend või sugulane. Teie ema, venna ja sugulase jaoks võib resoneeruda hoopis mõni teine viide, mis jällegi teid ei pruugi üldse kõnetada.

(Mis on energeetiline sild? Vt. mõni tekstirida allapoole – infosektor “Uutele lugejatele”.)

Jääradele saadetakse 2020. aasta tarbeks järgnevad energeetiliste sildade viited:

 • Nädala nr 4, 2019 horoskoop
 • Kaksikute 2018 aastahoroskoop
 • Skorpioni 2019 aastahoroskoop
 • Nädala nr 42, 2018 horoskoop
 • Kinnisvara erihoroskoop õhumärkidele 2017
 • Nädala nr 50, 2017 horoskoop
 • Aastanumber 1983
 • Aastanumber 1945

Neile, kes töötavad kaasa tasuliste lisasõnumitega (alates 2019 juulikuust ilmuvad tasulised lisasõnumid igakuiselt – vt alaleht “Kuuhoroskoop (tasuline)”), toovad inglid lisasildadena välja 2018 juuni suhete sektori juhised ja 2019 aprilli üldiste sõnumite sektori juhised.

Omamoodi energeetilise sillana toon tavaliselt nädala horoskoopides välja ka mõne loo muusikamaailmast, mis minu hinnangul iseloomustab kõnealust ajaperioodi. Toon nüüdsest ka aastahoroskoopides välja muusikalise energeetilise silla. Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat aastaga 2020 (vastava tähemärgi jaoks) ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.

Jäära tähemärgi jaoks iseloomustab aasta 2020 energiat muusikamaailmast lugu – “Marlene Dietrich – Lili Marleen”

UUTELE LUGEJATELE

Kuna minu kodulehele lisandub järjepidevalt uusi lugejaid ja kuna uusi lugejaid lisandub eriti palju just aastavahetuse perioodil, mil tutvutakse möödunud aasta ja uue aasta horoskoopidega, lisan siia alljärgnevalt ka mõned pikemad selgitused selle kohta, mis on energeetiline sild ja mismoodi töötavad lisaviited, mis tuuakse välja neile, kes töötavad kaasa tasuliste lisasõnumitega.

Niisiis, mis on energeetiline sild? 

Minu jaoks on see lüli, mis ühendab energeetiliselt kaht või enamat ajaperioodi ehk energeetiliste sildadena väljatoodud ajaperioodidel näen ma energeetilisi sarnasusi. Kuna energia väljendab end alati füüsilises maailmas, tähendab see seda, et nimetatud ajaperioodidel on tõenäoliselt ka füüsiliste toimumiste/ ilmingute osas sarnasusi. Füüsilise maailma sündmuste sarnasusi ma siinkohal ise välja ei too, sest energeetilised sillad on väljatoodud eelkõige neile, kes kasutavad minu poolt kanaldatud sõnumeid isiklikeks analüüsideks, mille eesmärgiks on oma isikliku sisetunde kanali puhastamine/ tervendamine. Ehk need, kes kasutavad minu horoskoope tervendava töö abivahendina, saavadki energeetiliste sildade viidete abil ühe (või mitu) lisavihje, mida analüüsida.

Energeetiliste sildadena viitavad inglid tavaliselt möödunud ajaperioodide horoskoopidele. St. minu poolt kanaldatud horoskoopidele. Kõik viidatud horoskoobid leiate siitsamast, minu kodulehelt.

Aeg-ajalt viitavad inglid ka teatud aastanumbritele tervikuna – enamasti siis kui sarnasusi leidub mõne ammuse ajaperioodiga (ehk ajaperioodiga, mil ma veel ei valmistanud neid horoskoope).

Ja mida tähendavad lisaviited neile, kes töötavad kaasa tasuliste lisasõnumitega?

2018 a. algusest on inglid toonud välja (siiani nädala horoskoopides) ka lisaviiteid neile, kes töötavad kaasa minu poolt kanaldatud inglisõnumite raamatutega. Säärased raamatud ilmusid 2018 a. tarbeks ja 2019 esimese poolaasta tarbeks. Alates 2019 juulikuust hakkasid tasulised lisasõnumid ilmuma igakuiselt (ikka e-raamatu kujul). Tegu on sõnumitega, läbi mille toimetavad inglid ka kollektiivse kaugseansiga. Seetõttu on tegu tekstidega, milles sisalduvaid sõnumeid ma kunagi oma kodulehele üles ei postita. NB! Kuna tegu pole tavapäraste raamatutega, kehtib nende levitamisel ka teistmoodi reeglistik. Sellega seoses läheb alati lukku eelmise raamatu müük kui ilmub järgmine raamat. Sama reegel kehtib edasi ka kuuhoroskoopide puhul. St. ühtki varasema perioodi raamatut enam soetada pole võimalik. Tasuliste lisasõnumite kohta leiate kogu lisainfo alalehelt – Kuuhoroskoop (tasuline)

Aga miks ma toon üldse välja selliseid viiteid?

Seetõttu, et minu poolt kanaldatud horoskoopides ei kõnele inglid alati kõigest otse. Tihtilugu edastatakse sõnumeid läbi vihjete ja sümbolite. Sealjuures võivad ja peavadki need sümbolid tähendama erinevate inimeste jaoks erinevaid asju.

Mida need täpselt tähendavad? Täpse tähenduse tuvastamine ongi alati igaühe personaalne ülesanne. Täpsustan – siin võidakse välja tuua üldisemaid juhendusi, mis puudutavad üldisemaid teemasid ehk siit võite leida juhiseid selle kohta, mis meie maailmas üleüldiselt parasjagu teoksil on (energeetilises mõttes). Samal ajal võidakse edastada just nimelt läbi taoliste lisaviidete ka juhiseid, mis abistavad inimesi nende personaalsel teekonnal.

Nagu olen tihti ka rõhutanud – need analüüsid, mida mina teen, põhinevadki minu kogemustel ja tundmustel. See ei tähenda, et teie ei saaks samast inglisõnumist teha hoopis teisi järeldusi, mis kehtivad teie jaoks. Täpsustan veelgi – kui kanaldan neid inglisõnumeid, siis tuuakse minuni teatud elemente infoga või piltidega. See kirjatükk, mis siia tervikuna valmib, sisaldab juba ka teatavat minupoolset analüüsi. Muudmoodi polegi mul võimalik neid sõnumeid edastada, sest nende edastajaks olen maises plaanis mina ehk mina tervikuna, koos oma nägemuste, kogemuste ja tundmustega. See tähendabki kokkuvõttes seda, et kui võtate mõne sõnumi elementideks lahti, võite te leida sealt enda tarbeks ka teistlaadi juhiseid kui mina kirjeldasin.

Pikemaid kirjeldusi kanaldatud ehk tervendava horoskoobi olemusest leiate minu kodulehe esilehelt. Sealt leiate ka kirjelduse selle kohta, kuidas saavad tekstid üldse tervendada.

ei.ole.astroloogiline.horoskoop

Astroloogilistest tähemärkidest – ma kasutan siin aastahoroskoopides astroloogilisi tähemärke ainult tinglikult. Minu kodulehelt leiate ikka eeskätt inglite sõnumitega postitused. Astroloogiliste horoskoopidega pole neil eriti miskit pistmist. Seetõttu võite lugeda ja abi/ nõu/ juhendust leida sisuliselt iga tähemärgi horoskoobist. Kasutan nende tähemärkide nimetusi ja ka nimetust “horoskoop” vaid seetõttu, et need terminid on inimestele tuttavad, mis tähendab omakorda, et neid kirjatükke on ka lihtsam internetiavarustest üles leida. (PS! Tähemärke olen kasutanud ainult aastahoroskoopide puhul. Kõik muud horoskoobid, mida ma valmistan (nädala horoskoobid, tasulised kuuhoroskoobid jne), on kanaldatud üldises plaanis kõigile ehk sealt te tähemärkide kaupa lahterdamist ei leia.)

Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte – Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus – minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid ehk tervendavad horoskoobid. Täpsema info (kuidas saavad tekstid tervendada jm) leiate minu kodulehe esilehelt. Tuletan ka meelde, et üldised horoskoobid on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks aastahoroskoopidele ja kuidas siin lehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida? Selle info leiate minu kodulehe esilehelt.

Kuidas olla kursis kõigi horoskoopidega, mida postitan? Siinjuures on abiks näiteks Facebook. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate te alati FB siseselt teavituse kui olen postitanud mõne uue horoskoobi. Minu Facebooki konto lingi leiate kodulehe ülaservast.

TASULISED LISASÕNUMID – KUUHOROSKOOP
(milles sisaldub ka kollektiivne kaugseanss)

Alates 2019 teisest poolaastast valmistan ma igaks kuuks eraldiseisvalt lisasõnumeid ehk enam ei ilmu terviklikku aastaraamatut või poolaasta raamatut, nagu ilmus varem.

Nüüd saab seega igaüks otsustada, millise kuu puhul ta soovib kaasa teha kollektiivses kaugseansis ja/või millise kuu puhul ta soovib lugeda lisasõnumeid. 

NB! Tegu ei ole personaalse horoskoobiga, tegu on e-raamatuga.

NB! Ka tasuline kuuhoroskoop EI OLE astroloogiline horoskoop. See tähendab, et ka seal ei lahterda ma sõnumeid tähemärkide kaupa. Nagu ütlesin juba ülalpool – tähemärke kasutan ma oma töös AINULT nende lühikeste aastahoroskoopide puhul, mida te praegu lugesite.

Mis tasulises kuuhoroskoobis täpsemalt sisaldub?

Seal kanaldan ma sõnumeid teemade kaupa.

Iga kuu sõnumites on järgmised teemasektorid:

 • Üldised sõnumid
 • Suhted
 • Finants & karjäär
 • Kinnisvara
 • Sisetunde tuunimise juhised
 • Lisaks on iga kuu juhiste lõpus eraldi sektor vastava kuu päevasõnumitega

Ja nagu juba öeldud – läbi nende sõnumite toimub ka kollektiivne kaugseanss – seda muidugi ainult neile, kes soovivad nende sõnumitega kaasa töötada.

Mis on kollektiivne kaugseanss täpsemalt?

Mida tähendab sõnumitega kaasa töötamine?

Millise kuu horoskoop on hetkel müügis?

Kuidas tasulist kuuhoroskoopi tellida?

Kogu lisainfo leiate siit alalehelt -> “Kuuhoroskoop (tasuline)

Soovin kõigile võrratut 2020. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"