Horoskoop 2024 – Neitsi

horoskoop 2024 neitsi

NEITSI

(Sünniaeg 23.08 – 22.09)

Inglite sõnumid 2024. aastaks – kõigile Neitsi tähemärgi esindajatele

MÄRKSÕNA – Elutee võitude aasta

Aasta kristall – Roosa kvarts

Aasta värv – Kõik violetsed toonid

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada. Kristallid töötavad sealjuures loomulikult vaid nende jaoks, kes tunnevad kristallidega sidet.

Eva Tenter’i inglikaart (need kaardid leiate ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Minu inglikaardid”) – Sul pole tarvis karta üksi lendamist. Nr 121

Mida toob Neitsi tähemärgi esindajatele aasta 2024?

Inglid ütlevad – see aasta toob teile võidu koju.

Ehk siin ei pea te võitu kaugelt otsima.

Täpsemalt ei peagi te nüüd üldse ühtki võitu otsima minema.

Need võidud sõidavad nüüd kõik ise teieni.

Aga mis võitudega on täpsemalt tegu?

Inglid ütlevad – tegu on teie elutee võitudega.

Ehk võitudega, mida te olete vormistanud kogu oma eluteega.

Ehk kõigi oma seniste käikudega.

Ehk kõigi oma seniste sõnadega.

Ehk kõigi oma seniste sammudega.

Need võidud on üleni ja üdini teie omad.

Võtke need nüüd vastu ja tundke neist võitudest rõõmu.

See on teie aasta!

Neitsi tähemärgi esindajatele saadetakse 2024. aasta tarbeks järgnevad energeetiliste sildade viited (ma toon need viited ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

 • Kuupäev 31.03.2003
 • Kuupäev 31.08.2010
 • Kuupäev 31.08.2005
 • Kuupäev 05.03.2015
 • Kuupäev 13.02.2017
 • Kuupäev 13.04.2013
 • Kuupäev 23.03.1999
 • Kuupäev 14.09.2012
 • Kuupäev 14.10.2019

Märksõna – Ilmub miski, mis “ei pidavat” ilmuma

Neitsi tähemärgi esindajate jaoks iseloomustavad aasta 2024 energiat muusikamaailmast järgnevad lood ehk teie muusikalised energeetilised sillad on järgnevad – “Nas – Nas Is Like”, “Mobb Deep – Shook Ones, Pt. II” ja “Wu-Tang Clan – C.R.E.A.M.”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat aastaga 2024 (vastava tähemärgi jaoks) ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Uutele lugejatele lisaselgitused

 • Mis on ENERGEETILINE SILD? Minu jaoks on see lüli, mis ühendab energeetiliselt kaht või enamat ajaperioodi ehk energeetiliste sildadena väljatoodud ajaperioodidel näen ma energeetilisi sarnasusi. Kuna energia väljendab end alati füüsilises maailmas, tähendab see seda, et nimetatud ajaperioodidel on tõenäoliselt ka füüsiliste toimumiste/ ilmingute osas sarnasusi. Füüsilise maailma sündmuste sarnasusi ma siinkohal ise välja ei too, sest energeetilised sillad on väljatoodud eelkõige neile, kes kasutavad minu poolt kanaldatud sõnumeid isiklikeks analüüsideks, mille eesmärgiks on oma isikliku sisetunde kanali puhastamine/ tervendamine. Ehk need, kes kasutavad minu horoskoope tervendava töö abivahendina, saavadki energeetiliste sildade viidete abil lisavihjeid, mida analüüsida. Energeetiliste sildadena viitavad inglid tavaliselt möödunud ajaperioodide horoskoopidele. St. minu poolt kanaldatud horoskoopidele. Kõik viidatud horoskoobid leiate siitsamast, minu kodulehelt. Lisaks sellele viitavad inglid aeg-ajalt ka erinevatele aastanumbritele ja kuupäevadele. Ja juhin ka tähelepanu sellele, et iga sõnumi juures on erinev hulk energeetilise silla viiteid. St. neid on iga sõnumi juures täpselt nii palju, kui inglid on neid soovinud sinna lisada.
 • Milline on minu sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Vt. ESILEHT
 • Milliseid sõnumeid leiate minu kodulehelt VEEL? Vt. ESILEHT
 • Minu inglisõnumite FACEBOOKi lehelt leiate igapäevased sõnumid ehk te leiate sealt hetkesõnumi igaks päevaks. NB! Ma lisan nüüd Facebooki mitme päeva hetkesõnumid korraga ehk muutunud on hetkesõnumite postitamise ajastus, kuid sisu poolest on lugu ikka sama – igaks päevaks on seal olemas sõnum. (FB link on minu kodulehe ülaäärel.)
 • Milliseid TASULISI LISASÕNUMEID saab minult osta? Tasuliste lisasõnumitena saate minult osta ainult kollektiivsete kaugseansside sõnumeid. Personaalseid sõnumeid mina ei valmista! Sel teemal leiate kogu lisainfo esilehelt. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"