Horoskoop 2017 – Jäär

horoskoop 2017 jäär

 

JÄÄR

(Sünniaeg 21. märts – 20. aprill)

Aasta üldised energiad

Aasta märksõna – usaldus

2017. aastat läbivalt on Sinu jaoks märksõnaks usaldus. Usaldus iseenda ja teiste suhtes.

Aasta taimekaart – maasikas

2017. aastat läbivalt aitab Sind taimeriigist kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt maasikas. Kasuta maasika energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Maasikaid võid loomulikult kasutada söögiks, kuid võid ka maasika energiat rakendada oma elus muul moel. Võid näiteks kasutada oma kodu kujundamisel elemente, mis sisaldavad maasika motiive või kasutada oma kodus kasvõi niisama punast värvi (sellist tooni punast, mis esineb maasikatel). Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada maasika energiat kõikjal, kus meeldib.

Taimekaardi järgi on maasika energeetiline mõju hinge avav ja tundeid väljapoole toov.

Aasta kristallikaart – merevaik

2017. aastat läbivalt aitab Sind kristallide maailmast kõige tõhusamalt merevaik.

2017 I KVARTAL

(jaanuar-märts)

Kaitseinglite kaart – Vaimne/ spirituaalne õpetaja

Number – 9

Vaimse õpetaja kaart suunab Sind veetma kvaliteetaega omaette. Sul on vaja õppida ja mõista, et omaette veedetud aeg ei tähenda üksindust. Iseendale pühendatud aeg, mis on veedetud positiivses mõtiskluses/ meditatsioonis või tehes midagi, mis valmistab Sulle siirast hingerõõmu, on alati külluslikult produktiivne. Selline ajakasutus toob Sulle palju kingitusi ja õnnistusi.

Lillekaart – punane päevakübar (echinacea)

Punase päevakübara kaart ütleb sõnumina, et tema aitab Sul avada oma kolmandat silma ehk ta tugevdab Sinu intuitsiooni.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – sügavroosa ja punane

2017 II KVARTAL

(aprill-juuni)

Kaitseinglite kaart – kolmas külluse kaart

Number – 3

Kolmas külluse kaart kinnitab Sulle, et kui sa tegeled hobidega/ tegevustega, mis Sulle südamest väga meeldivad, siis see viib Sind Sinu tõelise elueesmärgi avastamiseni. Kasuta ja rakenda oma talenti julgelt ja loominguliselt. Õpi oma lemmikhobi kohta ka hoolega juurde seda, mis veel õppimata/ teadmata. Kui vaja, võta kursuseid, otsi endale mentor või suhtle lihtsalt teiste inimestega, kellel on sarnased huvid.

Lillekaart – punane roos

Punase roosi kaart ütleb sõnumina, et kui Sa avad oma südame, siis tuleb Sinu ellu ka rohkem armastust. Armastus ravib haavad Sinu minevikust ning seejärel saadki tegeleda kõige sellega, mis Sulle tõelist südamerõõmu valmistab.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – sügavpunane

2017 III KVARTAL

(juuli-september)

Kaitseinglite kaart – õiglased otsused

Number – 8

Õiglaste otsuste kaart ütleb Sulle, et muretsemiseks ei ole põhjust. Sinu inglid teavad, et Sul on muresid, kuid nad kinnitavad Sulle, et kõik on korras ja nad juba tegelevad Sinu mureallikateks olnud probleemide lahendamisega. Kõik saab tervendatud. Lisaks ütlevad nad, et antud juhul toob andestamine muret põhjustavas olukorras kõigile asjaosalistele rahu.

Lillekaart – eukalüpt

Eukalüpti kaart ütleb sõnumina, et abi, mida palusid, on kohe kohal. Ole valmis see vastu võtma.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – punane

2017 IV KVARTAL

(oktoober-detsember)

Kaitseinglite kaart – neljas tegevuse kaart

Number – 4

Neljas tegevuse kaart ütleb, et Sinu töö ja siirad püüdlused toovad Sulle turvatunde, rahulolu ja finantsilise kindluse. Võta nüüd aeg maha ja naudi seda suurepärast elu, mille oled endale loonud. Võimalik, et sel ajaperioodil tähistate mõnd suursündmust nagu kihlus, pulmad, uue kodu ost vms.

Lillekaart – lillhernes

Lillherne kaart ütleb sõnumina, et Sinu soovid lähevad täide.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erinevad roosad toonid


Soovin kõigile jääradele võrratut 2017. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

KASULIK SOOVITUS Kui Sulle hakkab Sinu üldine 2017. aasta horoskoop meeldima, siis salvesta see endale kiirema ligipääsu saamiseks oma veebilehitseja/ brauseri “Lemmikute” või “Järjehoidjate” alla (ehk “Favourites” või “Bookmarks”). Nii on Su horoskoop Sulle kohe lähedal olemas kui soovid järgmine kord sealt midagi üle lugeda.

Kaardid, mida kasutasin üldise tasuta 2017. aasta horoskoobi tegemisel, on järgnevad: “Guardian Angel Tarot Cards” by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, “Flower Therapy Oracle Cards” by Doreen Virtue and Robert Reeves, “Gems Oracle Cards” Bianca Luna, “Taimede sõnumid. Metsamoori taimekaardid” Irje Karjus

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"