Horoskoop 2017 – Kaljukits

horoskoop 2017 kaljukits

KALJUKITS

(Sünniaeg 22. detsember – 19. jaanuar)

Aasta üldised energiad

Aasta märksõna – sisemine ilu

2017. aastat läbivalt on Sinu jaoks märksõnaks sisemine ilu. Sulle tuletatakse meelde, et Sa oled ideaalne näide kõrgema jumaliku armastuse loomingust. Sa oled loodud täiuslikuna. Luba julgelt oma sisemisel ilul ja valgusel särada ka väljapoole. Sa inspireerid sellega ka teisi.

Aasta taimekaart – hanijalg

2017. aastat läbivalt aitab Sind taimeriigist kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt hanijalg. Kasuta hanijala energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Võid näiteks kasutada oma kodus või riietuses kasvõi niisama kollast värvi (sellist tooni, mis esineb hanijala õitel). Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada hanijala energiat kõikjal, kus meeldib.

Taimekaardi järgi on hanijala energeetiline mõju eelkõige jõuduandev.

Aasta kristallikaart – tiigrisilm

2017. aastat läbivalt aitab Sind kristallide maailmast kõige tõhusamalt tiigrisilm.

2017 I KVARTAL 

(jaanuar-märts)

Kaitseinglite kaart – teine mõttekaart

Number – 2

Teine mõttekaart edastab sõnumi, et Sinu inglid on tähele pannud, et Sa ei liigu edasi. Sul on mitmeid valikuid, mida Sa järjepidevalt kaalud, kuid Sa ei suuda kuidagi jõuda otsusele. Küsi oma inglitelt märguandeid/ sõnumeid/ märke selle kohta, millist suunda valida või kuula lihtsalt oma sisehäält/ sisetunnet. Sisimas Sa tegelikult tead, mida teha.

Lillekaart – kollane nartsiss

Kollase nartsissi kaart kutsub Sind üles maailmaga jagama kogu seda armastust, mis Sinus peitub. Armastusel on tervendav jõud.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – kollane (erksad kollased toonid)

2017 II KVARTAL

(aprill-juuni)

Kaitseinglite kaart – kümnes emotsioonikaart

Number – 10

Kümnes emotsioonikaart ütleb Sulle, et elu õnnistab Sind sellel ajaperioodil suurepärase ja armastava perekonnaga. Perekondlikus valdkonnas valitsevad praegu igakülgselt õnne ja emotsionaalse külluse energiad. Harmoonia lähedastega on tagatud. Samuti ütlevad inglid Sulle, et kui Sa oled teiste suhtes andestav, mõistev ja lahke, siis saad selle eest (kõrgemalt poolt) tasuks tingimusteta armastuse.

Lillekaart – asalea (ehk Simsi rododendron ehk alpiroos ehk roosipuu)

Asalea kaart ütleb sõnumina, et Sinu hinges peituvad iidsed elutarkused. Hinda seda kõrgelt, sest see on kingitus. Jaga neid tarkuseid ja aitad seeläbi ka teisi. Sul on selleks kõik teadmised olemas.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erinevad roosad toonid (keskmiselt roosad ehk mitte heledad ega tumedad roosad)

2017 III KVARTAL 

(juuli-september)

Kaitseinglite kaart – neljas tegevuse kaart

Number – 4

Neljas tegevuse kaart ütleb, et Sinu töö ja siirad püüdlused toovad Sulle turvatunde, sisemise rahulolu ja finantsilise kindluse. Võta nüüd aeg maha ja naudi seda suurepärast elu, mille oled endale loonud. Võimalik, et sel ajaperioodil tähistad mõnd suursündmust nagu kihlus, pulmad, uue kodu ost vms.

Lillekaart – kollane roos

Kollase roosi kaart ütleb sõnumina, et Sinu elus vajavad tasakaalustamist töö-, puhke- ja mängule pühendatud aeg. Oma kohustuste austamisega ei tohi liiale minna. Ka täiskasvanud inimene peab oma elus tegema aega mänguliseks tegevuseks ehk hobitegevuseks. See hoiab Sind tasakaalus ja tervena.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erksad kollased toonid

2017 IV KVARTAL 

(oktoober-detsember)

Kaitseinglite kaart – üheksas mõttekaart

Number – 9

Üheksas mõttekaart ütleb, et ära ole iseendaga nii karm. Muretsemiseks ei ole praegu üldse põhjust. Kui mure hakkab rõhuma, siis suuna kohe oma mõtted positiivsetele radadele. Kui mõtled negatiivselt, siis tood endale sellega ainult halba ligi. Kui muretsemine põhjustab Sulle juba unetust või stressi, siis anna see mureallikaks olev probleem lahendamiseks üle oma inglitele. Ja edasi jääb üle ainult usaldada neid ja uskuda, et nad toovad vastused ja lahendused Sinuni.

Lillekaart – priimula

Priimula kaart hoiatab teiste negatiivse mõju eest. Sa pead praegu hoolikalt vaatama, et Sa ei laseks teiste inimeste arvamustel mõjutada enda otsuseid. Veel vähem peaksid Sa hoolima sellest kui teised hakkavad Sind lausa sundima oma tahtmiste järgi mingisugust otsust tegema. Lähtu otsuste tegemisel ikka ja ainult oma sisetundest ehk südamehäälest. Sinu südamehääl räägib alati tõtt ja teab alati, mida teha.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – õrnad roosad toonid


Soovin kõigile Kaljukitsedele võrratut 2017. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

KASULIK SOOVITUS Kui Sulle hakkab Sinu üldine 2017. aasta horoskoop meeldima, siis salvesta see endale kiirema ligipääsu saamiseks oma veebilehitseja/ brauseri “Lemmikute” või “Järjehoidjate” alla (ehk “Favourites” või “Bookmarks”). Nii on Su horoskoop Sulle kohe lähedal olemas kui soovid järgmine kord sealt midagi üle lugeda.

Kaardid, mida kasutasin üldise tasuta 2017. aasta horoskoobi tegemisel, on järgnevad: “Guardian Angel Tarot Cards” by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, “Flower Therapy Oracle Cards” by Doreen Virtue and Robert Reeves, “Gems Oracle Cards” Bianca Luna, “Taimede sõnumid. Metsamoori taimekaardid” Irje Karjus

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"