Horoskoop 2017 – Veevalaja

horoskoop veevalaja 2017

VEEVALAJA

(Sünniaeg 20. jaanuar – 19. veebruar)

Aasta üldised energiad

Aasta märksõna – intuitsioon

2017. aastat läbivalt on Sinu jaoks märksõnaks intuitsioon ja selle arendamine. Tea, et Sinu jaoks on alati turvaline oma intuitsiooni kasutada. Kui kasutad oma intuitsiooni ja järgid igapäevaselt tema juhendusi, siis näed tõde.

Aasta taimekaart – metskibuvits (lad. k rosa majalis)

2017. aastat läbivalt aitab Sind taimeriigist kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt metskibuvits. Kasuta kibuvitsa energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Kibuvitsa võid loomulikult juua teena, kuid võid ka tema energiat rakendada oma elus muul moel. Võid näiteks kasutada oma kodus (või riietuses) kasvõi niisama punast või roosat värvi (sellist tooni punast, mis esineb kibuvitsa marjadel ja sellist tooni roosat, mis esineb kibuvitsa õitel). Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada kibuvitsa energiat kõikjal, kus meeldib.

Taimekaardi järgi on metskibuvitsa energeetiline mõju meeliülendav. Kibuvits on energeetiliselt külluslikult täis armastust ja õnnetunnet. Kibuvits suunab tegema seda, mida hing ihaldab.

Aasta kristallikaart – merevaik

2017. aastat läbivalt aitab Sind kristallide maailmast kõige tõhusamalt merevaik.

2017 I KVARTAL

(jaanuar-märts)

Kaitseinglite kaart – õiglased otsused

Number – 8

Õiglaste otsuste kaart ütleb Sulle, et muretsemiseks ei ole põhjust. Sinu inglid teavad, et Sul on muresid, kuid nad kinnitavad Sulle, et kõik on korras ja nad juba tegelevad Sinu mureallikateks olnud probleemide lahendamisega. Kõik saab tervendatud. Lisaks ütlevad nad, et antud juhul toob andestamine muret põhjustavas olukorras kõigile asjaosalistele rahu.

Lillekaart – õunapuu (metsik)

Õunapuu kaart ütleb sõnumina, et Sinu värske idee on antud Sulle kõrgemalt poolt ja see on mõeldud teistega/ maailmaga jagamiseks. Jätka selle ideega töötamist. Oled õigel teel.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – punane (sellist tooni punane nagu on metsiku õunapuu õunad)

2017 II KVARTAL

(aprill-juuni)

Kaitseinglite kaart – vali vabadus

Number – 15

See kaart toob Sulle sõnumi, et hetkeolukorras on tupikseis vaid illusioon. Sa ei ole omadega tupikus. Sa saad tegelikult iseennast igal ajahetkel vabastada neist ahelaist, millele oled harjunud keskenduma. Selleks ei pea Sa tegema mitte midagi muud kui valima lihtsalt teise tee. Vii nüüd kiirelt ja agaralt oma mõtted negatiivsusest eemale ja hakka endale hoopis ette kujutama lõputuid võimalusi, millest saad hõlpsalt kinni haarata.

Lillekaart – kollane roos

Kollase roosi kaart ütleb sõnumina, et Sinu elus vajavad tasakaalustamist töö-, puhke- ja mängule pühendatud aeg. Oma kohustuste austamisega ei tohi liiale minna. Ka täiskasvanud inimene peab oma elus tegema aega mänguliseks tegevuseks ehk hobitegevuseks. See hoiab Sind tasakaalus ja tervena.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erksad kollased toonid

2017 III KVARTAL

(juuli-september)

Kaitseinglite kaart – kolmas mõttekaart

Number – 3

Kolmas mõttekaart kinnitab, et praegu ümbritsevad inglid Sind suure armastusega. Nad tervendavad ja lohutavad Sind. Kurbus, mida Sa praegu tunned, kaob ajapikku ja siis Sa näed selgelt kui hädavajalik oli see olukord Sinu vaimse arengu teel. Võta rahulikult aega selleks, et tegeleda andestamisega – nii iseendale kui teistele andestamisega. Ainult läbi andestuse saad Sa rõõmuga edasi minna.

Lillekaart – oranž liilia

Oranži liilia kaart ütleb sõnumina, et Sinu mõtted vajavad turgutust. Negatiivse asemel keskendu tähelepanelikult praegu hoopis kõigile õnnistustele, mis Sind igapäevases elus ümbritsevad. Selliselt tegutsedes saab Sinu energiast lahkuda depressioon, madal enesehinnang ja muuhulgas ka ülekaal.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erksad oranžid toonid

2017 IV KVARTAL

(oktoober-detsember)

Kaitseinglite kaart – võit-võit lahendus

Number – 14

See kaart ütleb, et erinevused rikastavad ja neis on jõudu. Suurepärased lahendused sünnivad sageli oma ideede segunemisest teiste inimeste ideedega. Seetõttu ei ole vaja karta seda, et inimesed on erinevad. Erinevustest tuleb hoopis ammutada lisajõudu. Alusta säärast ideede kombineerimist nendest aspektidest, milles kõik on ühel nõul. Seejärel ava oma meeled kompromissile ja koostööle ning jälgi, kuidas sünnivad imed.

Lillekaart – saialill

Saialille kaart toob Sulle sõnumi, et Sa oled tervendatud. Kogu tervendav energia, mida oled palunud, on Sinu poole teel. See jõuab kohe-kohe kohale.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – erinevad pehmed kollased toonid


Soovin kõigile Veevalajatele võrratut 2017. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

KASULIK SOOVITUS Kui Sulle hakkab Sinu üldine 2017. aasta horoskoop meeldima, siis salvesta see endale kiirema ligipääsu saamiseks oma veebilehitseja/ brauseri “Lemmikute” või “Järjehoidjate” alla (ehk “Favourites” või “Bookmarks”). Nii on Su horoskoop Sulle kohe lähedal olemas kui soovid järgmine kord sealt midagi üle lugeda.

Kaardid, mida kasutasin üldise tasuta 2017. aasta horoskoobi tegemisel, on järgnevad: “Guardian Angel Tarot Cards” by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, “Flower Therapy Oracle Cards” by Doreen Virtue and Robert Reeves, “Gems Oracle Cards” Bianca Luna, “Taimede sõnumid. Metsamoori taimekaardid” Irje Karjus

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"