Horoskoop 2016 IV kvartal – maamärgid

horoskoop 2016 oktoober-detsember maamärgid

Horoskoop 2016 – IV kvartal (oktoober – detsember)

MAAMÄRGID

Sõnn, neitsi, kaljukits

4. kvartali üldised energiad ja inglite sõnumid maamärkidele

4. kvartali märksõna – intuitsioon

2016. aasta 4. kvartali üldine märksõna on intuitsioon. Intuitsioon ehk minu käsitluses teisiti nimetatuna ka südamehääl, sisehääl, sisetunne, sisemine juhendus või kõrgem juhendus.

Inglid soovivad, et Sa teaksid, et intuitsiooni kasutamine ja arendamine on Sinu jaoks igakülgselt turvaline. Mida rohkem Sa oma südamehäält kuulad ning mida rohkem Sa oma südamehääle poolt antud juhiseid järgid, seda sujuvamalt, rõõmsamalt ja edukamalt kulgeb ka Sinu elu. Sisemine juhendus on meile kõrgemalt poolt kaasa antud selleks, et me saaksime rõõmsalt ja positiivses mõttes mugavalt elada.

Meil ei ole siin niiöelda füüsilises maailmas ette nähtud elada raskustes, probleemikuhjas või vireledes. Meile on kõigile tegelikult sünniga kaasa antud võime luua endale suurepärane elu, kuid selleks, et seda luua, peab olema meie südamehääle kanal puhas ja selge. Algul (sündides) see nii ka on, kuid ajapikku tuleb sinna nii palju segajaid peale, et ühendus muutub katkendlikuks või lausa nii nõrgaks, et see on juba olematu. Nendeks segajateks ongi peamiselt teiste inimeste ja niiöelda ühiskonna arvamused, mis tahavad paratamatult voolida meist ühe halli sõduri, kes muud ei oska kui käsku täita.

Intuitsiooni ühendus siiski alati säilib ja seetõttu on seda võimalik ka uuesti puhtalt ja klaarilt toimima saada. Selleks polegi vaja teha midagi muud kui treenida oma intuitsiooni. Treenimise meetodeid on erinevaid. Valik on vaja langetada vastavalt sellele kui nõrk või tugev on parasjagu Sinu ühendus.

Toon välja ühe kõige lihtsama meetodi, mida võib julgelt proovida igaüks – hakka oma igapäevases elus kõige tavalisemate valikute juures kuulama oma sisetunnet ja otsust langetama ka ainult oma sisetunde järgi. Alusta lihtsamatest asjadest ja liigu järjest edasi. Samas muidugi pea ka meeles, et intuitsiooni ei ole võimalik viie minutiga taas klaariks treenida. Ühenduse puhastumine võtab aega, kuid iga edusammu üle tasub juba rõõmustada.

Kõige lihtsam näide – toidu või riietuse valimine. Kui Sul on valida erinevate variantide vahel (ja meil ju tõesti on alati variante), siis anna endale mõni hetk aega tunnetamiseks. Tunneta, millise valikuvariandi puhul tekib Sul kergem ja helgem tunne. Õige valik on alati tunde poolest kerge ja helge. Ja siis valigi see variant, mis tekitab parema enesetunde ja sealt edasi juba jälgi, mis Sinu elus toimuma hakkab. Kõrgemalt poolt kinnitatakse meile tavaliselt kuidagimoodi, et see oli väga hea ja õige valik.

Kaitseinglite kaart – sisemine jõud
Number – 11

Sisemise jõu kaart ütleb, et Sa oled oma sünnipäraselt loomuselt väga julge ja lahke inimene. Sa võibolla ei saa sellest ise arugi kui tugev Sa oled, kuid tegelikkuses ei eksisteeri ühtki probleemi, mida Sa ei suudaks lahendada. Nüüd pead hakkama mõistma, et seda kaastunnet ja lahkust, mida Sa annad alati väga lahke südamega teistele, pead Sa andma ka iseendale. Praegu on Sinu elus aeg selle tõe süvitsi mõistmiseks ning järgmise sammuna kohe antud tõe oma ellu rakendamiseks. Kui keegi palub Sul teha midagi, mis Sinu isiklike tõekspidamistega (veendumustega, uskumustega) kokku ei lähe, siis tea, et õige vastus, mida sellisel juhul öelda, ongi lihtsalt konkreetne “ei”. Eitava vastuse andmine on sellistel juhtumitel alati ainuõige teguviis.

Lillekaart – punane päevakübar (echinacea)

Punase päevakübara kaart ütleb sõnumina, et tema aitab Sul avada oma kolmandat silma ehk ta tugevdab Sinu intuitsiooni.

Värv, mida see lillekaart soovitab kasutada – sügavroosa ja punane

Taimekaart – pihlakas

2016. aasta 4. kvartalis aitab Sind taimeriigist kõige mitmekülgsemalt ja tõhusamalt pihlakas. Kasuta pihlaka energiat igakülgselt nii, kuidas sisetunne Sind parasjagu juhatab. Kõige lihtsam on loomulikult pihlakat külastada looduses ja teha talle pai, kuid võid kasutada tema energiat oma elus ka muul moel. Võid näiteks kasutada oma kodus või riietuses erksat punast värvi (sellist tooni, mis esineb pihlaka marjadel). Siinkohal võid lasta oma loomingulisusel vabalt lennelda ning kasutada pihlaka energiat kõikjal, kus meeldib.

Pihlaka energia on taimekaardi järgi eelkõige õnnetoov.

Energeetiliselt olulised astroloogilised sündmused

Toon järgnevalt välja olulised astroloogilised sündmused 2016. aasta viimases kvartalis, millel on eriti võimas ja külluslik energia:

OKTOOBER
1 – noorkuu
7 – tähesadu (drakoniidid)
16 – täiskuu
20-21 – tähesadu (orioniidid)
27 – kaduneljapäev
30 – noorkuu

NOVEMBER
4-5 – tähesadu (tauriidid)
14 – täiskuu (superkuu)
16-17 – tähesadu (leoniidid)
24 – kaduneljapäev
29 – noorkuu

DETSEMBER
13-14 – tähesadu (geminiidid)
14 – täiskuu (superkuu)
19 – 8 jaanuar 2017 merkuuri retrograad
21 – talvine pööripäev (ehk talve algus)
21-22 tähesadu (ursiidid)
22 – kaduneljapäev
29 – noorkuu

Kaduneljapäevad

Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Täiskuu

Täiskuu ajal on samuti väga hea aeg kõigest soovimatust vabanemiseks.

Noorkuu

Noorkuu ajal on väga hea aeg kõige uue alustamiseks.

Merkuuri retrograadi perioodid

Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.

Pööripäevad

Pööripäevad on tohutult grandioosse energiaga sündmused. Need pööravadki tavaliselt asju igatpidi ümber. Pööripäevade ajal võib ette tulla nii positiivseid kui ka negatiivseid sündmuseid. Seda kõike enamasti vastavalt isiklikule karmale. Pööripäevadel ongi justkui energeetilise peegli toime – pööripäev näitab väga värvikalt, kus inimene oma eluga energeetiliselt parasjagu on.

Tähesajud

Tähesajud on minu lemmikud taevased vaatemängud (lisaks virmalistele). Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Metsamoori taimekaardid taimede sõnumid, autor Irje Karjus.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Soovitused minu kanaldatud horoskoopide veelgi lõbusamaks kasutamiseks

  • Lisaks oma päikesemärgi horoskoobi lugemisele võite lugeda ka oma kuumärgi ja tõusumärgi horoskoopi, sest ka sealt võite leida väärtuslikku juhendust. Oma astroloogilise kuumärgi ja tõusumärgi saate teada oma astroloogilisest sünnikaardist. Sünnikaardi (või kuumärgi/ tõusumärgi) kalkulaatoreid leiate internetiavarustest erinevatest allikatest.
  • Iganädalaseks juhenduseks postitan ma igal nädalalõpul uue nädala horoskoope.
  • Igapäevaseks juhenduseks olete teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte, mis on veebipõhised ehk igal ajal teie jaoks olemas. Neid kaarte on väga mugav ka nutitelefonis või tahvelarvutis kasutada. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.

Erinevad võimalused minu horoskoopide jälgimiseks

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud horoskoobid, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Linkedin’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu horoskoobi (tulekul on muuhulgas mitmeid erinevaid erihoroskoope). Lingid minu eelnimetatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest.

Soovin kõigile maamärkidele võrratut 2016. aasta 4. kvartalit ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"