Kinnisvara erihoroskoop 2017 – õhumärgid #horoskoop

kinnisvara erihoroskoop 2017 õhumärgid

Kinnisvara erihoroskoop 2017 + 2016 lõpp

ÕHUMÄRGID

Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Käesolev kinnisvara erihoroskoop on mõeldud kõigile neile, kel tuleb 2016. aasta lõpus või 2017. aastal ette võtta oma kodu ostu või müügi toiming.

Selle horoskoobi raames saadavad inglid Teile kodu ostuks ja müügiks nõuandeid ja sõnumeid selleks, et need toimingud kulgeksid Teie elus võimalikult sujuvalt ja edukalt. Käesoleva horoskoobi raames toon välja ka kristalli, lille ja värvi, mis aitavad Teil kodu ostu või müügiga seonduvaid toiminguid kõige tõhusamalt läbi viia.

Inglite sõnumid seoses kodu ostmise ja müügiga – kõigile õhumärkidele

MÄRKSÕNA – kõik sujub hõlpsalt ja edukalt

Kodu ostmisel-müümisel aitavad Teid 2017. aastal (ja 2016. aasta lõpus) järgnevalt väljatoodud kristall, lill ja värv:

Kristall – angeliit

Lill – bugenvillea

Värv – kõik heledamad violetsed toonid

Kristalli puhul juhin taaskord tähelepanu sellele, et kristall on välja toodud eelkõige nende jaoks, kes tunnevad, et kristallid nendega suhtlevad. Seega kui olete kristallisõber, siis teadke, et just ülalnimetatud kristalli abil mediteerides saate Te 2016. aasta lõpus ja 2017. aastal kodu ostu või müügiga seonduvates küsimustes kõige hõlpsamalt vastuseid. Selle kristalli kaasaskandmine kodu ostu-müügi tehingu ajal (sh kõigi toimingute ajal, mida peate tegema seoses kodu ostu või müügiga) aitab Teie tehingul sujuvamalt kulgeda.

Ülaltoodud lille ja värvi energiat kasutage loovalt. Värvi on muidugi kõige lihtsam kasutada näiteks riietuses, mida kannate kodu ostu-müügi tehinguga seotud toimingute ja asjaajamiste käigus. Ja väljatoodud lille on kõige hõlpsam kasutada näiteks kodu kaunistamisel kui valmistate oma kodu ette pildistamiseks või potentsiaalsete ostjate külastuseks. Samal eesmärgil saate muidugi kasutada ka väljatoodud värvi. Laske siinkohal oma loomingulisusel lennelda ja kasutage eelnimetatud lille ja värvi energiat täpselt nii, kuidas Teie sisetunne Teid juhatab.

Kaartide sõnum

Eva Tenter’i inglikaart – Lase elu hoovustel kanda end hõlpsalt õiges suunas. Sa oskad seda küll. Number 9

Inglite taro kaart – teine tulekaart (ingl. k Two of Fire)

Nende kaartide ühine sõnum on järgmine:

Inglid ütlevad Teile läbi kõigi kaartide, et nüüd on Teie jaoks igakülgselt õige aeg selleks, et oma kodu soetada. Te olete energeetiliselt selleks täiesti valmis ja olete tõenäoliselt juba ka õigel teel enda jaoks sobiva objekti valimisega.

Neile, kes soovivad kodu müüa, on sama sõnum – aeg on selleks igati õige ja energeetiliselt olete selleks täiesti valmis.

Jätkake samas vaimus ja samal rajal. Nii jõuate Te väga hõlpsalt ja peatselt koju.

Mistahes toimingut Teil on vaja seoses kodu ostmisega või müügiga teha, kuulake julgelt oma sisetunnet. See on Teil juba koduga seonduvates küsimustes vägagi paika tuunitud ja viib Teid kindlalt sihile.

Võrreldes teiste märkidega, on õhumärkide jaoks 2016. aasta lõpp ja 2017. aasta eriti õhuliselt/ sujuvalt soodne koduga seonduvateks tehinguteks. Teie jaoks tundub asi sujuvat lausa imeväel ja inglitiivul niipea kui need toimingud ette võtate.

Teie energias ei ole näha küll ühtki takistust või küsimust, mis vajaks veel lahendamist enne kui saate asuda tehinguid tegema. Seega, kõik õhumärgid, kellel on juba kodu ost-müük mõtetes tõsisemalt liikunud – asuge nüüd julgelt tegudele.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Gems Oracle Cards by Bianca Luna.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Soovitused minu kanaldatud horoskoopide veelgi lõbusamaks ja tõhusamaks kasutamiseks

  • Lisaks oma päikesemärgi horoskoobi lugemisele võite lugeda ka oma kuumärgi ja tõusumärgi horoskoopi, sest ka sealt võite leida väärtuslikku juhendust. Oma astroloogilise kuumärgi ja tõusumärgi saate teada oma astroloogilisest sünnikaardist. Sünnikaardi (või kuumärgi/ tõusumärgi) kalkulaatoreid leiate internetiavarustest erinevatest allikatest.
  • Lisaks kinnisvara erihoroskoopidele on juba üleval ka üldised 2017. aasta horoskoobid.
  • Iganädalaseks juhenduseks postitan ma igal nädalalõpul uue nädala horoskoope.
  • Igapäevaseks juhenduseks olete teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte, mis on veebipõhised ehk igal ajal teie jaoks olemas. Neid kaarte on väga mugav ka nutitelefonis või tahvelarvutis kasutada. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on muuhulgas ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile õhumärkidele meeldivalt sujuvaid kodutehinguid!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"