Kinnisvara erihoroskoop 2017 – tulemärgid #horoskoop

kinnisvara erihoroskoop 2017 tulemärgid

Kinnisvara erihoroskoop 2017 + 2016 lõpp

TULEMÄRGID

Jäär, Lõvi, Ambur

Käesolev kinnisvara erihoroskoop on mõeldud kõigile neile, kel tuleb 2016. aasta lõpus või 2017. aastal ette võtta oma kodu ostu või müügi toiming.

Selle horoskoobi raames saadavad inglid Teile kodu ostuks ja müügiks nõuandeid ja sõnumeid selleks, et need toimingud kulgeksid Teie elus võimalikult sujuvalt ja edukalt. Käesoleva horoskoobi raames toon välja ka kristalli, lille ja värvi, mis aitavad Teil kodu ostu või müügiga seonduvaid toiminguid kõige tõhusamalt läbi viia.

Inglite sõnumid seoses kodu ostmise ja müügiga – kõigile tulemärkidele

MÄRKSÕNA – südamelähedus

Kodu ostmisel-müümisel aitavad Teid 2017. aastal (ja 2016. aasta lõpus) järgnevalt väljatoodud kristall, lill ja värv:

Kristall – jadeiit

Lill – banksia

Värv – roheline

Kristalli puhul juhin taaskord tähelepanu sellele, et kristall on välja toodud eelkõige nende jaoks, kes tunnevad, et kristallid nendega suhtlevad. Seega kui olete kristallisõber, siis teadke, et just ülalnimetatud kristalli abil mediteerides saate Te 2016. aasta lõpus ja 2017. aastal kodu ostu või müügiga seonduvates küsimustes kõige hõlpsamalt vastuseid. Selle kristalli kaasaskandmine kodu ostu-müügi tehingu ajal (sh kõigi toimingute ajal, mida peate tegema seoses kodu ostu või müügiga) aitab Teie tehingul sujuvamalt kulgeda.

Ülaltoodud lille ja värvi energiat kasutage loovalt. Värvi on muidugi kõige lihtsam kasutada näiteks riietuses, mida kannate kodu ostu-müügi tehinguga seotud toimingute ja asjaajamiste käigus. Ja väljatoodud lille on kõige hõlpsam kasutada näiteks kodu kaunistamisel kui valmistate oma kodu ette pildistamiseks või potentsiaalsete ostjate külastuseks. Samal eesmärgil saate muidugi kasutada ka väljatoodud värvi. Laske siinkohal oma loomingulisusel lennelda ja kasutage eelnimetatud lille ja värvi energiat täpselt nii, kuidas Teie sisetunne Teid juhatab.

Kaartide sõnum

Eva Tenter’i inglikaart – Tee midagi, mis Sulle väga meeldib. Number 22

Inglite taro kaart – kolmas maakaart (ingl. k Three of Earth)

Nende kaartide ühine sõnum on järgmine:

Kodu müügisooviga tulemärkidele on sõnum järgmine – enne kodu müüki lisamist, tehke seal mõningaid loovaid kujunduslikke parendusi. Praegu aitab Teil lihtsamalt oma kodu müüdud saada kasvõi see kui värskendate mõnel seinal natuke värvi või lisate piltide tegemise ajaks lauale mõned lilled. Parendused ei pea olema suured, aga need peavad olema sellised, mis Teile meeldivad. Seega ärge kasutage lilli, mis Teile ei meeldi või värvi, mis Teile endale ei meeldi. Lähtuge oma isiklikest eelistustest neid parendusi tehes.

Võib-olla oletegi juba pikemat aega soovinud oma kodus mõned väiksed muudatused teha, kuid pole selleks aega võtnud. Enne kodu müüki lisamist tasukski eelkõige sellised muudatused ära teha. See aitab Teil ka energeetiliselt kiiremini müüki läbi viia kui lõpetate ära asjad, mida olete soovinud praeguses kodus teha. Loomulikult ei ole siin mõeldud kapitaalset renoveerimist, seega pole tarvis hakata seinu maha lammutama. Kui aga mõni ukselink on näiteks olnud pikalt logisev, siis selle võiks küll ära parandada.

Inglid ütlevadki veel lisaks, et mida kvaliteetsem Teie kodu on sellel momendil kui esitlete seda potentsiaalsetele ostjatele, seda sujuvamalt ja kiiremini müük ka läheb. Kuna esmaesitlus toimub ikka läbi kuulutusele lisatavate piltide, siis tasuks kindlasti kõik soovitud muudatused enne pildistamist ära teha.

Kodu ostusooviga tulemärkidele on sõnum järgmine – tundub, et Te olete kodu valimisel oma isiklikud maitse-eelistused veidi tagaplaanile jätnud. Tundub, et olete olnud valmis leppima millegi vähemaga kui tegelikult soovite. Inglid ütlevadki nüüd, et nii ei lähe mitte. Kui valite endale kodu, siis esmatähtis on ikka see, et Teie kodu Teile meeldiks. See ei pea meeldima naabri-Katile või Matile, aga see peab meeldima Teile.

On ka võimalik, et õige kodu leidmise protsess on Teie jaoks siiani veninud just nimelt seetõttu, et olete olnud valmis täiesti ebavajalikke mööndusi tegema. Näiteks – kui Teie südamesoov on, et Teie kodul oleks rõdu, siis miks Te üldse vaatate objekte, millel rõdu puudub. Või kui Te olete alati unistanud vaatest metsale, siis milleks vaadata objekte, mis on kesklinnas. Sama puudutab õige kodutunde tekkimist – kui seda tunnet ei teki, siis on järelikult objekt vale. Pikemat kaalumist ja analüüsi ei ole sellise objekti puhul üldse vaja. See raiskab lihtsalt Teie aega.

Tundub, et midagi sellist olete Te teinud ja seetõttu tuletataksegi Teile nüüd meelde, et igasugustel järeleandmistel ei ole mõtet. Loomulikult võite teha järeleandmisi sellistes momentides, mis ei ole Teile südamest olulised. Näiteks ei pruugi olla oluline see, kas Teie kodul on aknaid 5 või 6. Samuti ei pruugi näiteks korteri puhul olla oluline see, kas ta asub teisel või neljandal korrusel. Kuid asjades, mis on Teile südamelähedased, ei tohi Te mitte mingil juhul teha järeleandmisi. Kui Te ikka armastate rõdusid, siis ilmselgelt oleksite Te ilma rõduta kodus juba üsna peatselt pärast ostu õnnetu.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Gems Oracle Cards by Bianca Luna.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Soovitused minu kanaldatud horoskoopide veelgi lõbusamaks ja tõhusamaks kasutamiseks

  • Lisaks oma päikesemärgi horoskoobi lugemisele võite lugeda ka oma kuumärgi ja tõusumärgi horoskoopi, sest ka sealt võite leida väärtuslikku juhendust. Oma astroloogilise kuumärgi ja tõusumärgi saate teada oma astroloogilisest sünnikaardist. Sünnikaardi (või kuumärgi/ tõusumärgi) kalkulaatoreid leiate internetiavarustest erinevatest allikatest.
  • Lisaks kinnisvara erihoroskoopidele on juba üleval ka üldised 2017. aasta horoskoobid.
  • Iganädalaseks juhenduseks postitan ma igal nädalalõpul uue nädala horoskoope.
  • Igapäevaseks juhenduseks olete teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte, mis on veebipõhised ehk igal ajal teie jaoks olemas. Neid kaarte on väga mugav ka nutitelefonis või tahvelarvutis kasutada. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on muuhulgas ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile tulemärkidele meeldivalt sujuvaid kodutehinguid!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"