Suhtehoroskoop 2017 I kvartal (Jaanuar, Veebruar, Märts) – õhumärgid #horoskoop

suhtehoroskoop 2017 I kv õhumärgid

Suhtehoroskoop 2017 – I kvartal

(Jaanuar, Veebruar, Märts)

ÕHUMÄRGID

Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Käesolev horoskoop on suhteid käsitlev erihoroskoop. Ja nagu minu horoskoopide puhul ikka, on tegu kanaldatud horoskoobiga, mis ei ole tavapärane horoskoop, vaid on pigem inglite sõnumeid teatud ajaperioodiks edastav kirjatükk. Inglid saadavad käesoleva erihoroskoobi raames sõnumeid ja nõuandeid eelkõige kõigile neile, keda huvitab 2017. aasta esimeses kvartalis suhete valdkonna parendamine. Kusjuures selle suhtehoroskoobi raames käsitlevad inglid eelkõige inimese suhet iseendaga, mis on energeetilises plaanis kõige olulisem suhe. Nõuandeid võib ka tulla suhete kohta teiste inimestega (st suhteid romantilises plaanis ja ka suhteid sõprade, tuttavate, perekonnaliikmetega), kuid see ei ole minu suhtehoroskoopide puhul peamiseks fookuseks.

Inglite sõnumid seoses suhetega – kõigile õhumärkidele

MÄRKSÕNA – On vaja rahuneda

I kvartali kristall – granaat

I kvartali värv – lavendlikarva violetne

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2017. aasta esimeses kvartalis kõige produktiivsemalt suhete valdkonda parendada. Kristall on väljatoodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart – Raske olukorra lõpp juba paistab. Number 41

Inglite taro kaart – Kümnes tulekaart (ingl. k Ten of Fire)

Lillekaart – Lase ärevusest lahti. Lavendel

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Inglid ütlevad, et 2017. aasta esimeses kvartalis on õhumärkidel fookuses ärevusest vabanemine.

Kõik ülalnimetatud kaardid viitavad sellele, et te olete lasknud ärevusel, muretsemisel ja stressil tekitada endale juba tervisehäireid. Nüüd on teil käes aeg hakata seda stressi vabastama, sest muidu läheb teil tervis halvemaks.

Osade jaoks viitab antud sõnum tööst tulenevale stressile, kuid teiste jaoks võib stress tuleneda ka muudest allikatest. Kust iganes teie jaoks nüüd stress tuleneb, peate te hakkama selle allikaga tegelema. Kui teil on tööd liiga palju, siis tasub ehk paluda kedagi teist (või lausa mitmeid inimesi) endale appi töökoormat vähendama.  Te ei pea elus kõike üksi ja ise ära tegema. Teised inimesed on ka olemas.

Lillekaart viitab ka sellele, et te olete ärevusel lasknud ära blokeerida oma isikliku kõrgema ühenduse kanali. See tähendab, et te ei kuule ega taju seetõttu enam selgelt (kui üldse) oma inglite sõnumeid. Nad tahavad teid aidata ja nad on alati olemas, aga kui teie ühenduse kanal on kinni, siis te lihtsalt ei kuule neid.

Ühendus nende niinimetatud inglitega ei ole mitte miskit ulmelist. (Siinkohal viitan oma kodulehe alalehele KKK ehk korduvalt küsitud küsimused, kus ma olen kirjeldanud pikemalt, keda või mida mina silmas pean inglite all. Kui te ei ole seda veel lugenud, siis tasub siinkohal nimetatud infokild üle lugeda.) See ühendus on meil kõigil olemas, sest me ei ole “lihtsalt inimesed”. Me oleme terve oma maise elu pooleldi ka selles mitte-füüsilises maailmas, kust pärineb muuhulgas too info, mida ma edastan oma kanaldatud horoskoopides.

Tegelikult on igaühel oma isiklik juhenduse kanal olemas. Ja kui igaüks veel ka elaks täielikus kooskõlas oma kõrgema juhendusega, siis ei eksisteeriks tõenäoliselt maailmas väga palju probleeme, mis tänapäeval tunduvad justkui parandamatud küsimused. See juhendus on meile antud siin maises maailmas navigeerimiseks, eesmärgiga alati ja igavesti tagada meile kõik meie sünnipärased õigused (kodu, raha, tervis, just meile sobivad elamise kaaslased ehk perekond, sõbrad, töökaaslased jne jne).

Nüüd tekib küsimus – aga miks nii paljudel ei ole tervist või kodu või raha? Just nimelt seetõttu, et nende kõrgem ühendus on blokeeritud ja nad ei tee selle olukorra parandamiseks mitte midagi.

Mis blokeerib lisaks ärevusele inimese kõrgemat ühendust? Neist teemadest räägime juba pikemalt erinevates horoskoopides. Kindlasti tasub alati lugeda nädala horoskoope, sest seal käsitlevad inglid tavaliselt pikemalt just nimelt neid nüansse, millega on ajalooliselt blokeeritud inimeste kõrgemat ühendust. Nad annavad tavaliselt igaks nädalaks ka häid nõuandeid vastava nädala raames käsitletud olukorra parendamiseks/ parandamiseks.

Energeetiliselt olulised astroloogilised sündmused

Toon järgnevalt välja olulised astroloogilised sündmused 2017. aasta esimeses kvartalis, millel on eriti võimas ja külluslik energia:

JAANUAR
(19.12.2016) – 8.01 – merkuuri retrograad
3-4 – tähesadu (kvadrantiidid)
12 – täiskuu
26 – kaduneljapäev
28 – noorkuu
28 – Hiina uusaasta ehk kuke aasta algus

VEEBRUAR
11 – täiskuu
23 – kaduneljapäev
26 – noorkuu

MÄRTS
12 – täiskuu
20 – kevadine pööripäev (ehk kevade algus)
23 – kaduneljapäev
28 – noorkuu

Kaduneljapäevad
Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.

Noorkuu
Noorkuu energia soosib kõige uuega alustamist.

Merkuuri retrograadi perioodid
Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.

Pööripäevad
Pööripäevad on tohutult grandioosse energiaga sündmused. Need pööravadki tavaliselt asju igatpidi ümber. Pööripäevade ajal võib ette tulla nii positiivseid kui ka negatiivseid sündmuseid. Seda kõike enamasti vastavalt isiklikule karmale. Pööripäevadel ongi justkui energeetilise peegli toime – pööripäev näitab väga värvikalt, kus inimene oma eluga energeetiliselt parasjagu on.

Tähesajud
Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Gems Oracle Cards by Bianca Luna.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks kvartali suhtehoroskoopidele?

  • AASTA Minu kodulehelt leiate aastahoroskoobid. Valmis on juba 2017. aasta horoskoobid (üld + mitmed erihoroskoobid).
  • NÄDAL Igal nädalalõpul (enamasti reedel) postitan oma kodulehele uue nädala horoskoobi.
  • PÄEV Igapäevaseks juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte. Need kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • ERIHOROSKOOBID Teen ka erihoroskoope, mis keskenduvad teatud teemale. Näiteks 2017. aastaks on praegu olemas kinnisvara ja finants- ning karjäärihoroskoobid. Tulekul on veel igasuguseid erinevaid erihoroskoope. Neid teen vastavalt sellele, kuidas sisetunne mind juhatab. Seega ühegi erihoroskoobi kindlat ilmumisaega ma ette ei ütle. Kui soovite olla koheselt kursis iga uue horoskoobi ilmumisega minu kodulehel, siis on Teil võimalik hakata minu kontot jälgima näiteks Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis.

Facebook Twitter Google+

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile õhumärkidele suurepäraselt sujuvaid suhteid!

Lugupidamisega,
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"