Suhtehoroskoop 2017 aprill – juuni – kõik märgid

suhtehoroskoop 2017 aprill mai juuni

Suhtehoroskoop 2017 – II kvartal

(Aprill, Mai, Juuni)

Käesolev horoskoop on suhteid käsitlev erihoroskoop. Siit postitusest leiate järjest koos nii tulemärkide, maamärkide, veemärkide kui ka õhumärkide suhtehoroskoobi – selleks, et jõuda oma märgini, liikuge siin postituse lehel allapoole kuni näete sektorit, mis kõneleb teie märgist.

Ja nagu minu horoskoopide puhul ikka, on tegu kanaldatud horoskoobiga, mis ei ole tavapärane horoskoop, vaid on pigem inglite sõnumeid teatud ajaperioodiks edastav kirjatükk. Inglid saadavad käesoleva erihoroskoobi raames sõnumeid ja nõuandeid eelkõige kõigile neile, keda huvitab 2017. aasta teises kvartalis suhete valdkonna parendamine.

Kusjuures selle suhtehoroskoobi raames käsitlevad inglid eelkõige inimese suhet iseendaga, mis on energeetilises plaanis kõige olulisem suhe. Nõuandeid võib ka tulla suhete kohta teiste inimestega (st suhteid romantilises plaanis ja ka suhteid sõprade, tuttavate, perekonnaliikmetega), kuid see ei ole minu suhtehoroskoopide puhul peamiseks fookuseks.

TULEMÄRGID

Jäär, Lõvi, Ambur

Inglite sõnumid seoses suhetega – kõigile tulemärkidele

MÄRKSÕNA – Tee otsus ja tupik kaob

II kvartali kristall – suitsukvarts

II kvartali värv – roosa

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2017. aasta teises kvartalis kõige produktiivsemalt suhete valdkonda parendada. Kristall on väljatoodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart – Pool võitu on mõnikord ka võit. Jäta see, mis vajab jätmist ja rõõmusta seekord pooliku võidu üle. Number 21

Inglite taro kaart – Seitsmes veekart (ingl. k Seven of Water)

Kaitseinglite kaart – Vali vabadus. Number 15

Lillekaart – Ümbritse end kaitsekilbiga. Bugenvillea

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Inglid ütlevad, et 2017. aasta teises kvartalis on tulemärkidel fookuses ühe konkreetse otsuse tegemine.

Otsus tuleb teha mingisuguse olukorra suhtes, mis on kestnud juba liiga pikalt ja mis kurnab seetõttu teid juba liiga palju. Tõenäoliselt pole te siiani saanud otsust teha, sest olete tundnud justkui ükski lahenduskäik poleks õige.

Inglid ütlevad, et teil on vaja selle olukorra lahendamiseks valida teistsugune tee kui see, mida algselt plaanisite/ soovisite. See viibki teid vabadusse.

Kõnealune teistsugune tee pole tõenäoliselt esmapilgul teie jaoks kõige ahvatlevam ega soovitum, kuid kui mõtlete sellele veidi pikemalt, näete ka ise, et praegu peate edasi minema just niipidi. Seda eelkõige seetõttu, et kõige olulisem on teid praegu vabastada tollest ahistavast tupikseisu tundest, mis teis on tekkinud “õige” lahenduskäigu puudumise tõttu.

Ka minu inglikaart ütleb, et hetkel on teil käsil olukord, kus tuleb rõõmustada pooliku võidu üle. Samas teadke, et kurvastamiseks pole tõepoolest põhjust, sest ka poolik võit on ju siiski võit. Te ei kaota mitte midagi antud alternatiivse lahenduse valimise tõttu. Inglid kinnitavad, et kaotusmomenti ei teki selle otsuse tõttu ka tulevikus.

Poolikut võitu pakkuva olukorra taga on tegelikult suunamine millegi hoopis parema poole, mida te pole ise osanud oma ellu isegi soovida.

Nagu inglid räägivad tihti ka nädala horoskoopides, elame me nüüd tolles niiöelda uues ajastus, kus tavapäraseid (ootuspäraseid) lahenduskäike enam eriti ei tulegi. Isegi kui me plaanime midagi lahendada tavapärasel viisil, ei lasta meil tõenäoliselt seda meetodit ellu viia. Seega tasub vaikselt hakata harjuma selle mõttega, et meid ümbritsebki nüüd suur hulk uusi ja ootamatuid lahenduskäike. Igaks juhtumiks ja igaks päevaks.

Lillekaart lisab veel omalt poolt, et kõnealuse olukorra viib kiire lahenduseni see kui te ümbritsete end energeetilise kaitsekilbiga. Üks võimalus enda säärase kilbiga ümbritsemiseks, on kanda kaasas kvartaliks välja toodud kristalli ehk tulemärkide puhul suitsukvartsi, kuid see pole kaugeltki ainus viis enda energeetiliseks kaitsmiseks.

Kuna teie kaitsekilp peab aitama teid just selles spetsiifilises olukorras, mida teil tuleb lahendada, siis oleks ideaalne kui teie kilp oleks ka loodud personaalselt teie poolt. Kui te ise ei oska veel endale kaitsekilpi luua, siis teadke, et teie oma inglid abistavad teid selles küsimuses väga hea meelega. Küsige nende käest, mis toimib teie hetkel lahendust vajavas olukorras teie jaoks kaitsekilbina ja jääge kuulama/ tunnetama vastust. Nad vastavad alati.

MAAMÄRGID

Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Inglite sõnumid seoses suhetega – kõigile maamärkidele

MÄRKSÕNA – Suhtlemise õppetunnid

II kvartali kristall – hematiit

II kvartali värv – oranž

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2017. aasta teises kvartalis kõige produktiivsemalt suhete valdkonda parendada. Kristall on väljatoodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart – Plaanid on valmimisjärgus. Ole kannatlik. Number 4

Inglite taro kaart – Armastajad (ingl. k The Lovers)

Kaitseinglite kaart – Võit-võit lahendus. Number 14

Lillekaart – Suhtle oma inglitega. Paradiisilinnulill (e. kuninglik strelitsia)

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Inglid ütlevad, et 2017. aasta teises kvartalis on maamärkidel fookuses suhtlemise õppetunnid. Täpsemalt – maamärgid õpivad nüüd, kuidas on võimalik suhelda armastavalt iga suhteliigi raames (sõpradega, perekonnaliikmetega, kolleegidega, võõraste inimestega, erinevate klienditeenindajatega jne).

Te näete nüüd, kuidas armastus lahendab alati ka kõige keerulisemana tunduvad olukorrad. Armastus ei ole miski, mida peaks suunama ainult mõnele üksikule inimesele, kellega ollakse perekondlikes suhetes ja/või romantilistes suhetes. Armastavalt saab suhelda kogu maailmaga – st. igal teiste inimestega suhtlemist nõudval tasandil.

Siiani olete te võib-olla olnud liiga kriitilised teiste inimeste suhtes. Eriti on teid ehk häirinud see, et inimesed on niivõrd erinevad ja nõuavad seetõttu ka erinevat lähenemist kui nendega suhelda.

Teises kvartalis tuuakse teie ette tõenäoliselt väga palju selliseid olukordi, kus te peategi suhtlema just nimelt nende inimestega, kelle iseloom erineb teie omast väga suurel määral. Varem oleksite te tõenäoliselt reageerinud taolistele olukordadele suure ärrituvusega. Nüüd aga tuleb teil mõista, et neid olukordi lahendab kõige paremini armastuse vaatevinklist lähenemine. Teile õpetatakse, et erinevused ei pea inimesi rangelt lahutama. Erinevused võivad hoopis liita ja luua uusi ning põnevaid lahendusi. Selleks, et need uued lahendused aga sündida saaks, tuleb esmalt õppida ärritavate olukordade armastusega lahendamist.

Minu inglikaart suunab teises kvartalis maamärke eelkõige kannatlikkusele. Sellega ütlevad inglid, et mitte ühtki uut asja ei pea õppima selgeks sekundiga. Andke endale nüüd aega ka selleks, et nendes erinevustest kubisevates olukordades navigeerimine selgeks saada.

Lillekaart ütleb, et kui mõni olukord läheb liiga raskeks, siis küsige kohe julgelt oma inglitelt abi. Nad on alati olemas selleks, et teid aidata.

VEEMÄRGID

Vähk, Skorpion, Kalad

Inglite sõnumid seoses suhetega – kõigile veemärkidele

MÄRKSÕNA – Oluline saavutus

II kvartali kristall – merevaik

II kvartali värv – punane

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2017. aasta teises kvartalis kõige produktiivsemalt suhete valdkonda parendada. Kristall on väljatoodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart – Meeskonnatöö toob edu. Number 47

Inglite taro kaart – Kaarik (ingl. k The Chariot)

Kaitseinglite kaart – Emotsioonide tervendaja

Lillekaart – Ühtsus. Hibiskus

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Inglid ütlevad, et 2017. aasta teises kvartalis on veemärkidel fookuses olulised saavutused.

Need on saavutused, mis on teie jaoks väga hingelähedased ja mõjuvad seetõttu ka tervendavalt, kuigi need saavutused ei pruugi olla otseselt seotud emotsioonide tervendamise eesmärgiga. Need saavutused võivad ka olla näiteks hoopis tööga seotud.

Igal juhul toimub teises kvartalis teie jaoks oluline edasiliikumine, mis on teoks saanud eelkõige meeskonnatöö tõttu ehk selle sündmusega on seotud teised inimesed ja nende tegutsemine. Osade jaoks kaasneb nende sündmustega ka konkreetne/ materiaalne autasustamine ja/või avalik tunnustus.

Inglid ütlevad, et need sündmused, mis praegu teie elus toimuvad, näitavad teile, kuidas te olete energeetiliselt alati teiste inimestega seotud. Need näitavad ka, kuidas te saate iseenda tervendamise läbi tervendada teisi.

Tõenäoliselt on tegu meeskonnatöö olukorraga, kus mingi hetk ei paistnud edu kuskilt tulevat, kuid siis te muutsite oma isiklikku meelelaadi antud situatsiooni suhtes ja järsku märkasite, et kõik hakkaski imeväel liikuma. Nüüd teid suunatakse seda olukorda veelkord tagantjärgi üle vaatlema selleks, et oskaksite ka edaspidi (erinevates olukordades) oma positiivset meelestatust säilitada ja selle oskuse abil elus sujuvalt edasi liikuda.

Elus pole tegelikult palju piiranguid (kui neid üldse on) ja kõige olulisem ongi mõista, et me kõik oleme omavahel energeetiliselt seotud. Jah, ühest küljest oleme me eraldiseisvad isikud/ isiksused, kuid teisest küljest oleme me osake suurest süsteemist. Samal ajal pole me mitte väiksed osakesed, vaid oleme ka osakesena terviklikud. Universumi energeetiline süsteem ei ole üheselt mõistetav ega üheselt paika lahterdatav ega peagi seda olema. Me ei peagi seda süsteemi sajaprotsendiliselt mõistma selleks, et meil saaks/ tohiks olla tore elu. Tähtis ongi mõista vaid seda infojupikest, et me oleme omavahel seotud. Seotus omakorda tähendab seda, et oma elu tervendades tervendame me automaatselt ka teisi isikuid ja ka süsteemi tervikuna.

ÕHUMÄRGID

Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Inglite sõnumid seoses suhetega – kõigile õhumärkidele

MÄRKSÕNA – Püsiva rõõmu õppimine

II kvartali kristall – türkiis

II kvartali värv – oranž

Ülaltoodud kristall ja värv aitavad teil 2017. aasta teises kvartalis kõige produktiivsemalt suhete valdkonda parendada. Kristall on väljatoodud eelkõige kristallisõpradele, kes tunnevad, et kristallid nendega kõnelevad. Väljatoodud värviga tasub olla väga loominguline ja kasutada seda täpselt nii nagu teie sisetunne teid juhatab.

Eva Tenter’i inglikaart – Sinu elus paistab Päike. Aeg rõõmustamiseks! Number 5

Inglite taro kaart – Maakaartide poiss (ingl. k Page of Earth)

Kaitseinglite kaart – Õiglased otsused. Number 8

Lillekaart – Tee oma mõtted helgemaks ja kergemaks. Oranž liilia.

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Inglid ütlevad, et 2017. aasta teises kvartalis on õhumärkidel fookuses püsiva rõõmu õppimine.

Täpsemalt – te õpite, kuidas säilitada rõõmsat olekut. Nimelt, kingib elu teile teises kvartalis väga palju õnnistusi. Eelkõige ootab teid ees rahalisest küljest väga hea aeg. Te olete loomulikult selle kõige juures väga rõõmus, kuid vana muretsemise harjumus tahab siiski oma pead tõsta. Tõenäoliselt on see teie jaoks vägagi tavaline asi, et te kipute muretsema isegi siis kui kõik on väga hästi ja taevaväravatest sajab teie ellu tuhandeid kingitusi korraga.

Inglid ütlevad, et teie puhul on muretsemine ka see komistuskivi, mis põhjustab madalamat enesehinnangut ja stressi. Osade puhul on just krooniline muretsemine ka kehakaalu tõusu põhjuseks.

Teie ellu tuuaksegi nüüd üks ülipositiivne periood ja seekord paluvad inglid, et te suunaksite konkreetselt ja sihilikult oma tähelepanu kõigele sellele positiivsele, mis teid nüüd ümbritseb. Kuna me saame mõelda vaid üht mõtet korraga, siis tulebki teil nüüd muretsemise peletamist õppida nii, et te lihtsalt keskendutegi nendele konkreetsetele positiivsetele nüanssidele, mis teid parasjagu ümbritsevad.

Kui üks nüanss väsitab ära, võtke ette järgmisele mõtlemine jne. Tähtis on see, et te viibiksite võimalikult kaua järjest positiivse mõtlemise lainel. Sel polegi väga vahet, millele te konkreetselt mõtlete, tähtis on vaid see, et too positiivne mõte hoiab eemal muremõtte.

Kuna te aga olete väga suur muretseja, siis tõenäoliselt suvalisele positiivsele asjale mõtlemine teid väga pikalt ei aitaks (kuna see asi on teist eemal). Seetõttu tuuaksegi teie ellu nüüd nii palju erinevaid positiivseid nüansse, et teil oleks igal ajal võimalik sealt valida midagi head, millele mõelda/ keskenduda. On ka võimalik, et teile tundub nüüd, nagu teid valataks igasuguste heade asjadega lausa liialdaselt üle, kuid sellele palutakse teil mitte mõelda. Teadke, et te olete seda kõike väärt ja need asjad tulevad teieni ainult hea eesmärgi nimel.

Positiivne mõtlemine ei ole ajaraiskamine või tühikargajatest lillelaste pärusmaa. Kogu elu algab mõttetasandist, mis tähendab omakorda, et kui te oskate mõelda ainult muretsemise sagedusel, siis teie elu ongi sisuliselt hukas. Sellisel juhul ei saagi te oma ellu kunagi toota midagi püsivalt head või rahulikku. Muretsemine tekitab hüpleva elu, kus ei saagi kunagi millegi peale loota. Kõik (peale murede) ongi sellisel juhul kaduva iseloomuga, sest te liigute alati tagasi muretsemise kanalile niipea kui rõõmustava asjaolu esinemise esimesed hetked on möödas.

Eeltoodud põhjustel tulebki teil nüüd läbi teha üks korralikum õppetund rõõmsate mõtete säilitamise osas.

Energeetiliselt olulised astroloogilised sündmused

Toon järgnevalt välja olulised astroloogilised sündmused 2017. aasta teises kvartalis, millel on eriti võimas ja külluslik energia:

APRILL
09.04 – 03.05 – merkuuri retrograad
11 – täiskuu
20 – kaduneljapäev
22 – tähesadu (lüriidid)
26 – noorkuu

MAI
6 – tähesadu (akvariidid)
11 – täiskuu
18 – kaduneljapäev
25 – noorkuu

JUUNI
9 – täiskuu
21 – suvine pööripäev (ehk suve algus)
22 – kaduneljapäev
24 – noorkuu

Kaduneljapäevad
Kaduneljapäevadel on väga hea vabaneda kõigest, mida te oma ellu enam ei soovi. Muuhulgas on need ülihead päevad koristamiseks, sest siis püsib kodu kauem puhtana.

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.

Noorkuu
Noorkuu energia soosib kõige uuega alustamist.

Merkuuri retrograadi perioodid
Merkuuri retrograadid leiavad aset 3-4 korda aastas ja kestavad korraga enamasti kolm nädalat. Merkuuri retrograadi ajal tuleb võtta kõike rahulikult ja mõista, et tehnilistes ja paberimajandust puudutavates küsimustes tuleb ette segadust tekitavaid momente. Säärastes küsimustes on merkuuri retrograadi ajal tihti tunne, et kõik venib. Samas on see väga hea aeg oma sisemaailmaga tegelemiseks, mediteerimiseks ja varem pooleli jäänud projektide (vanade asjade) lõpetamiseks.

Pööripäevad
Pööripäevad on tohutult grandioosse energiaga sündmused. Need pööravadki tavaliselt asju igatpidi ümber. Pööripäevade ajal võib ette tulla nii positiivseid kui ka negatiivseid sündmuseid. Seda kõike enamasti vastavalt isiklikule karmale. Pööripäevadel ongi justkui energeetilise peegli toime – pööripäev näitab väga värvikalt, kus inimene oma eluga energeetiliselt parasjagu on.

Tähesajud
Energeetiliselt on tähesadude aeg kõikvõimas. Tähtedelt saab ammutada informatsiooni ja mõtteselgust ning samuti vastab tõele ka tüüparusaam langevale tähele soovi esitamisest. Neile võib tõesti anda täitmiseks ka oma südamesoove, kuid loomulikult ei täida nad soove nii, et teile kukub kohe sealsamas rahapada pähe. Ikka tuleb abi eelkõige sisemise juhenduse kaudu, mida tuleb tunnetada ja järgida.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”); Angel & Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine; Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves; Gems Oracle Cards by Bianca Luna.

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta horoskoobid on kanaldatud horoskoobid. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi Teiega resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks kvartali suhtehoroskoopidele?

  • AASTA Minu kodulehelt leiate aastahoroskoobid – nii üldised kui ka erihoroskoobid (2017. aastaks tegin erihoroskoopidest kinnisvara ja finants- ning karjäärihoroskoobid).
  • NÄDAL Igal nädalalõpul (enamasti reedel) postitan oma kodulehele uue nädala horoskoobi.
  • PÄEV Igapäevaseks juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud inglikaarte. Need kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • KODULEHEL NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Older posts” ehk “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne. Kokku on horoskoope hetkeseisuga juba ligi 100, seega lugemist jätkub küllaldaselt kui soovite tutvuda ka inglite juhendusega, mida nad on andnud varasemateks perioodideks.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepäraselt sujuvaid suhteid!

Lugupidamisega,
Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"