Erihoroskoop – Tervislik kehakaal suvi 2017 – Veemärgid (Vähk, Skorpion, Kalad)

horoskoop tervislik kehakaal suvi 2017 veemärgid

Erihoroskoop – Tervislik kehakaal

Suvi 2017

VEEMÄRGID

Vähk, Skorpion, Kalad

Inglite sõnumid 2017. a suveperioodiks seoses tervisliku kehakaaluga – veemärkidele

MÄRKSÕNA – Puhkamine viib sujuvalt õigele teeotsale

Millest kõneleb käesolev erihoroskoop?

Küsisin selle horoskoobi raames inglitelt juhiseid ja nõuandeid tervisliku kehakaalu kohta perioodiks suvi 2017. Täpsemalt – uurisin, mis aitab meil 2017. aasta suveperioodil tervislikku kehakaalu saavutada ja hoida. Nagu minu horoskoopides ikka, räägime siin eelkõige energeetilistest nõuannetest, mis on esitletud tule-, maa-, vee- ja õhumärkide kaupa. Palusin selle horoskoobi raames inglitelt eelkõige informatsiooni nende aspektide kohta, mis võivad olla takistuseks tervisliku kehakaalu saavutamisel ning ühtlasi küsisin muidugi ka, kuidas neid takistusi tervendada. Terminit suvi võib siinkohal käsitleda laialt – st. see horoskoop ei vasta kindlasti minutipealt kalendrisuvele. Pühendasin selle erihoroskoobi suveperioodile seetõttu, et inimesed muutuvad just suve lähenedes kehakaalu temaatika osas eriti tundlikuks. Seetõttu tundub, et just sel perioodil on nõuanded antud teema kohta eriti vajalikud.

Käesoleva horoskoobi raames soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Rahulik aeg. Puhka ja lõõgastu. Number 13

Inglite taro kaart – Kuues tulekaart

Kaitseinglite taro kaart – Lase vanal minna ja võta uus vastu. Number 16

Lillekaart – Oled vaimne õpetaja. Krookus

Kristall, mis aitab kaasa tervisliku kehakaalu saavutamisele/hoidmisele 2017. a suveperioodil – aventuriin

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Veemärkidele tuleb tervisliku kehakaalu osas inglitelt väga lihtne juhis – teil on vaja puhata ja lõõgastuda ning see viibki teid õige tee peale, kus teile tuleb loomulikku kulgemist pidi inspiratsiooni kehakaalu langetamiseks või tervislikuna hoidmiseks (nii kuidas kellelegi tarvis).

Tundub, et hetkel olete te kehakaalu teemat käsitledes justkui kuskil valel teeotsal. Teil on vaja leida üles üks uus teeots ehk uus lähenemisviis. Sealt leiate ka vastused, mis sobivad just teile ja teie kehakaalu olukorrale.

Kaardid viitavad ka sellele, et kui viite end sellele energeetiliselt soodsale teeotsale, siis tulevad ka teie poolt soovitud tulemused üsna kiirelt. Kiirete tulemuste saavutamiseks, tervisliku kehakaalu osas, on 2017. aasta suveperiood veemärkidele väga soodne. Kuid seda loomulikult ainult siis kui leiate üles selle õige infolaine/ energeetilise laine, mille kaudu antud teemale läheneda. Niisama rühkimine ja kurnavate dieetide pidamine ei puutu siin asjasse.

Osadele veemärkidele lisavad inglid veel, et kui olete tolle uue lähenemisviisi üles leidnud ja seda enda peal edukalt rakendanud, siis tasub seda infot ka teistega jagada ehk teistele õpetada.  See info toodi teile põhjusega. Teadke, et te saate selle uue lähenemisviisi õpetamisega aidata ka paljusid teisi inimesi.

Lõppmärkena lisan veel klausli, et inglite juhiste puhul ei tähenda üks juhis kunagi seda, et ainult see konkreetne aspekt aitab viia soovitud tulemuseni. Täpsustan – käesolevas horoskoobis toodud soovitus ei pruugi ainuüksi viia teid tervisliku kehakaaluni. Siin väljatoodud nõuanne võib lihtsalt olla parim meetod, mis viib teid energeetiliselt sellisele tasandile, kus te hakkate loomuliku kulgemise teed pidi otsima ja leidma just neid lahendusi, mis lõpuks kogumina viivad teid ka tervisliku kehakaaluni. Inglid ei anna kunagi ette sellist retsepti nagu maised tervisenõustajad. Nad ei käsuta ega võta inimeselt isiklikku otsustus- ja mõtlemisvõimet. Inglid suunavad armastavalt õigesse kohta ja suunavad eelkõige selliseid teid pidi, mis avavad inimese jaoks järjest enam tema isiklikku ühenduskanalit. Kui teie ühenduskanal aga on puhas ja 100% töökorras, siis on ka teie kehakaal tervislik ja kõik muud aspektid elus külluslikud. See on too ülim eesmärk, milleni inglid meid siin maises elus suunavad. Lisaks ütlevad nad, et tervislik kehakaal tähendab erinevate inimeste jaoks erinevat asja – eelkõige tähendab see kehakaalu suurusjärku, mille juures kogu inimese organism saab tervislikult toimida. Kindlasti ei räägi inglid iialgi rõivasuurusest null, XXS,32 vms.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel & Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Kõik minu poolt tehtud horoskoobid on kanaldatud horoskoobid, mis pole tavapärased horoskoobid. Need on pigem kirjatükid, mis sisaldavad inglite nõuandeid ja soovitusi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Milliseid horoskoope leiate minu kodulehelt?

  • NÄDAL – igal nädalalõpul postitan uue nädala horoskoobi (üldjuhul neljapäeval või reedel).
  • KVARTAL+AASTA – leiate siit horoskoope nii kvartali- kui ka aastaseks perioodiks. Kvartaliks teen üldjuhul suhtehoroskoope. Aastaks teen üldhoroskoope ja erihoroskoope erinevatel teemadel (nii, kuidas tunne parasjagu juhendab).
  • PÄEV minu kodulehelt leiate ka päeva inglisõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. Päeva inglisõnumid asuvad kodulehe paremal ääres oleval menüüribal. Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis märkate, et kaartidele ilmuvad kuupäevad. Sealt valigegi kuupäev, mille päevasõnumit näha soovite ja klikkige (vajutage) vastavale kaardile.
  • MINU INGLIKAARDID lisaks on teil võimalik igal ajahetkel kasutada minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte, mida on kokku juba ligi 100. Need leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Nagu viitan ka ülalpool, postitan aeg-ajalt ka erihoroskoope, mille ilmumisaega ega teemat ma pikemalt ette ei kuuluta. Need ilmuvad täpselt siis kui minu juhendus suunab mind neid tegema. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast suveperioodi!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"