Nädala horoskoop 08.05-14.05.2017

horoskoop nädal 19 2017

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

08.05 – 14.05.2017

2017. aasta nädal nr 19

Inglite sõnumid aasta 19. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Raske olukord lõpeb NÜÜD!

Nädala kristall – Ametüst

Nädala värv – Fuksia

Nädala värv ja kristall aitavad just kõnealusel nädalal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Nädala kristalli olen toonud välja eelkõige muidugi kristallisõpradele, kelle jaoks kristallid nendega kõnelevad. Seetõttu, kui tunnete, et kristallide maailm ei ole teie jaoks, siis ei ole tarvis kohe vastavat kristalli otsima tormata. Neile aga, kes armastavad kristalle, on nädala kristalli kasutamine väga lihtne. Kõige hõlpsamalt saab selle kristalli energiat rakendada, kandes just seda kristalli kaasas (piisab pisikesest kristallist). Sellel nädalal tekkivatele küsimustele vastuste saamiseks tasub nädala kristalli abil mediteerida.

Nädala värviga tasub olla eriti loominguline – võite seda värvi riietust kasutada näiteks mõnele väga olulisele koosolekule minnes või kodus laua kaunistamisel kui tähistate mõnd olulist sündmust, kuid seda on võimalik kindlasti kasutada väga paljudel erinevatel viisidel. Lähenege sellele teemale äärmiselt loominguliselt ja kasutage nädala värvi täpselt nii nagu sisetunne juhatab.

2017. aasta 19. nädalaks soovisid oma sõnumi edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart 1 – Elul on oma energeetilised pudeliharjad. Kõik, mis pole Su kõrgema hüvanguga kooskõlas olev, kaob lõpuks iseenesest Su elust. Number 44

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Tee kodus suurpuhastus. Number 65

Inglite taro kaart – Kuues õhukaart (ingl. k Six of Air)

Lillekaart – Tšakrate puhastus. Lootos

Need kaardid ütlevad meile ühise sõnumina järgnevat:

Eelmisel nädalal andsid inglid meile juhenduseks ainult informatsiooni fragmente ja ütlesid, et kõige olulisem on praegu kuulata/järgida oma isiklikku sisetunnet. Meile ei näidatud mitte midagi rohkem ette. Pigem tundus, et teekond läheb aina pimedamaks ja lausa nii keeruliseks, et me ei näe enam ette isegi üht sammu. Samas kinnitati meile, et kõik on hästi. Tundus, et läbi selle pimeduse tahab nüüd esile tulla mingisugune konkreetne lahendus, mida ma samas nimetasin ainult tinglikult “lahenduseks”, sest ka mina ei näinud enam sellest infovoost rohkem midagi selgemat. Inglid lisasid vaid, et midagi tõesti tuleb ja et nemad seda taevaseks kingituseks seekord nimetada ei taha. Nad ütlesid, et see, mis tuleb, on nüüd pigem igaühe enda töö vili.

Eeloleval nädalal on meie kõigi rõõmuks energia väga selge ja üheselt loetav.

Lisan kohe ära, et eeloleva nädala sõnumid on nüüd täiesti kindlalt jälle mõeldud peaasjalikult nendele inimestele, kelle elus on viimastel aastatel järjepidevalt kestnud väga raske aeg. (Ehk peamiselt sellele osale inimestest, kellele inglid saatsid sõnumeid eelmise aasta sügisel/talvel. Kui tunnete end selles kirjelduses ära, siis soovitan teil kindlasti üle lugeda ka 2016. a sügise/ talve nädala horoskoope.)

Sõnum algavaks nädalaks on teile väga konkreetne – see raske aeg saab läbi – nüüd, siin ja praegu.

Selleks nädalaks tulid meid minu inglikaartidest abistama samuti väga konkreetse sõnumiga kaardid, mis viitavad elu suurpuhastusele ja sellele, et kõik, mis pole inimese kõrgema hüvanguga kooskõlas, kaob tema elust lõpuks niikuinii. See ongi nüüd nädal, kus toimub ära see taevalik pöördemoment, mis puhub tolle raske aja minema.

Kuna igaühe jaoks on too raske aeg sisaldanud kindlasti erinevaid elemente, tähendab ka antud sõnum erinevate detailide esinemist – mis on aga kindel, on see, et too raske loor, mis on teie elu pikalt varjutanud, viiakse nüüd inglite poolt minema. Kui see loor sisaldas teie jaoks näiteks probleeme tervisega, siis tuleb nüüd selles valdkonnas pöördeline moment – te võite leida nüüd näiteks uue tervendamise viisi, mis toob teile tervise tagasi. Osade jaoks võib see muidugi tähistada ka seda, et arstid leiavad just nüüd teie jaoks uue ning just teie olukorrale sobiva ravimi/ raviskeemi.

Nagu ikka, on eeloleva nädala sõnum seotud eelmisega, seega võib kindlalt öelda, et too “lahendus”, mis saabus eelmisel nädalal, mängib siinkohal olulist rolli. Seega võite praegu teha järeldusi ka selle põhjal, mis toimus teie elus eelmisel nädalal – see, mis toimus siis, peaks andma teile vähemalt vihjeid selle kohta, millises valdkonnas toimub nüüd teie elus üks otsustav pöördeline moment.

See, millest inglid kõnelesid ülal, toimub niikuinii ja selle protsessi viivad nüüd läbi nemad.

Kuid inglid ütlevad, et eelolev nädal on ideaalne aeg selleks, et tegeleda ka ise füüsilise maailma mõistes kõige sellise vabaks laskmisega, mida te enam oma ellu ei soovi. Te puhastate selliselt oma energiat. See juhis hõlmab nüüd kõiki praktilisi füüsilisi samme, mida te saate hõlpsalt iga päev teha – kõrvaldage oma kodus segadust ja tolmu ning esemeid, mis teile enam rõõmu ei too või mis on kingitud selliste inimeste poolt, kes teile tegelikult ei meeldi.

Praegu on väga hea aeg tegeleda muuhulgas ka viha vabastamisega, kuna viha on väga raske energiaga ja hoiab inimest tugevalt rasketes olukordades kinni. Praegu on soodustatud igasuguste raskete olukordade lõpetamine. Inglid aitavad kõigele sellisele praegu igakülgselt ja mitmekordselt kaasa.

NÄIDE

Toon ühe näite sellest, millist situatsiooni võib praegu esineda, mis tuuakse teieni viha vabastamise ja energia puhastamise eesmärgil:

Teilt tuleb kiiret abi küsima isik X, keda te tunnete tegelikult vaid põgusalt ning lisaks on tegu isikuga, kes on teiega minevikus (tolle põgusa kokkupuute raames) ebameeldivalt/ ebaviisakalt käitunud. Varem olete te taolistes olukordades lihtsalt vaikides sellisele inimesele (samale isikule või teistele sarnaselt käituvatele isikutele) appi tõtanud ja täitnud ilma igasuguste vastuväideteta tema (üsna ebaviisakalt) esitatud käsk-soove.

On tõenäoline, et need inimesed, kellele see sõnum mõeldud on, on oma elu jooksul väga palju selliseid olukordi kogenud. Sellised olukorrad aga suruvad inimest järjepidevalt maha ja tekitavad teis järjest süvenevat trotsi, mis kogumina moodustabki viha.

Ühest küljest võib ju muidugi mõelda, et noh inimesel oli ju abi vaja, eks ikka tuleb aidata. Võite ka mõelda, et mis see vastuütlemine ikka aitaks ja et sellises olukorras polegi ju õieti midagi vastu öelda. Tegelikult on aga tegu olukordadega, kus teie energiat vägagi konkreetselt mürgitatakse ja kui te ei astu kuidagi vastu ehk te ei väljenda kuidagi oma tundeid neis olukordades, siis see mürk settib teie energiasse järjest kahjulikumalt. Need on olukorrad, mis tunduvad pealtnäha väikeste/ tühiste asjadena, kuid need hävitavad tegelikult teie enesekindlust. Ja lõpuks (kogumina) hävitavad need kogu teie energia ehk kogu teie elu ja tervise.

Nüüd ongi käes aeg tõsta pea ja väljendada sellistes olukordades oma tundeid. Mida öelda vastu? Sättigegi lihtsalt viisakatesse sõnadesse see, kuidas te tunnete, et too olukord on teie suhtes olnud ebaviisakas. Te võite ju isegi uuesti täita selle isiku käsk-palve, kuid lisage siis seekord sinna juurde ka infoseik selle kohta, et ega too suhtlusviis ikka päris õige pole küll. Põhjendage konkreetselt, mis on teie tundeid selle isiku maneeride juures riivanud.

Loomulikult ei saagi tahta, et üks ebaviisakas inimene selle sõnavõtu tõttu viisakalt käituma hakkaks, kuid see polegi siinkohal üldse oluline. Te ei saagi iialgi muuta ühtki teist inimest. Inimesed muutuvad ainult omal soovil ja tahtel.

Oluline on selle harjutuse juures vaid see, et te puhastate selliselt oma energiat.

Te kinnitate endale, et ka teie tunded on olulised ja et ka teil on õigus välja öelda, mida teie arvate.

Kui te lasete endast järjepidevalt üle sõita ja ei tee nendes olukordades midagi, siis lasete te neil inimestel end sisuliselt mürgitada. Jah, loomulikult lähevad need inimesed täpselt samas taktis edasi, kuid see ei pea teid enam huvitama. Teie peate seisma vaid oma elu ja tervise eest. See on alati meie isiklik kohustus, mitte iial kellegi teise oma.

Inglid lisavad, et soovitus enda eest seista, ei tähenda, et te peate minema vasturünnakule. Kindlasti mitte! Te ei pea mitte kedagi ründama selleks, et oma energia tervena hoida. Te peate vaid viisakalt julgema väljendada oma seisukohta. Ja seda saab teha tõesti väga leebelt ja viisakalt. Oluline on siinjuures ainult see, et teie tunded saavad väljendatud. Seeläbi juba ebaõnnestubki automaatselt tolle energeetiliselt mürgitava isiku rünne teie energiale. Enamasti sellised ründajad resoluutse käitumise peale tagasi ei tule. Nende puhul, kes tulevad, jätkake lihtsalt samal viisil resoluutset enda eest seismist ja lõpetage kindlasti ka nende käskude täitmine. Kui te saavutate oma energias piisava tugevuse, siis tõenäoliselt pole teil enam kunagi vaja taoliste situatsioonidega tegeleda. Teie energia ei lase neid enam siis lihtsalt ligi.

Need on olukorrad, mis võivad tunduda tühistena, kuid inglid kinnitavad, et energeetiliselt on need hoopis midagi muud.

Nüüd, uues ajastus, on meie kõigi jaoks käes aeg hakata elama oma tõelise ja puhta sünnikoodi järgi. See tähendab, et meie eludes ei ole enam kohta hirmul, mis omakorda põhjustabki viha ja muid hävitavaid tundeid. Kui me sünnime, siis me oleme julged ja täiesti loomulikul tasemel põnevil kõige selle suhtes, mida elul meile pakkuda on. Me oleme tulvil avastusrõõmu ja mõistame, et elu on lihtsalt üks rõõmustav seiklus ja nii peabki olema. Siis aga viskuvad meile kaela kõik säärased “pisikesed” olukorrad, millest inglid kõnelevad eeltoodud näites. Meid hakatakse vormima ja viiakse järjest kaugemale oma puhtast sünnikoodist, mille abil me mõistame täiesti selgelt ja loomulikul viisil kogu maailma toimise seaduspärasusi. Meile tehakse selgeks, et selline näebki välja normaalne “täiskasvanuks saamise” protsess. Aga kas see ikka on normaalne? Mida üldse tähendab “normaalne” maailmas, mis koosneb looduslikult lõputust hulgast isikupärastest lahendustest?

Nüüd ongi käes aeg näha ja kogeda, milline meie elu tegelikult ehk looduslikult olema peab.

Visake sõna “normaalne” oma elust välja ja tehke julgelt seda, mida teile meeldib teha.

Te ei pea ootama selleks kellegi teise luba või käsku.

Nädala nr 19 energiat iseloomustab muusikamaailmast lugu “The Avener – Fade Out Lines”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma horoskoopide raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika).

Nädala meditatsioon

Alates 2016. aasta 47. nädala horoskoobist juhendavad inglid kõiki minu nädala horoskoopide lugejaid kasutama minu inglikaartide loodusfotosid ka meditatsiooni abivahendina, sest minu loodusfotodel on ka energeetiliselt tervendav mõju.

Täpsemalt öeldes, igaks nädalaks soovitatakse teil kasutada selle fotoga mediteerimist, mis tuleb välja nädala Eva Tenter’i inglikaardina. Minu inglikaardid leiate te endiselt minu kodulehe alalehelt – “Tasuta inglikaardid“.

2017. aasta 19. nädala meditatsiooni kaart on – Eva Tenter’i inglikaart nr 44, sõnumiga “Elul on oma energeetilised pudeliharjad. Kõik, mis pole Su kõrgema hüvanguga kooskõlas olev, kaob lõpuks iseenesest Su elust.”
Ja number 65, sõnumiga “Tee kodus suurpuhastus.”

Juhised, kuidas kasutada minu inglikaarte meditatsiooni abivahendina:

  • Otsige välja see inglikaart, mis tuli juhisena välja käesolevaks nädalaks.
  • Kui teil on vastav kaart leitud ja avatud, siis näete enda ees fotot. Kui vajutate foto all paremas nurgas kirjale “View full size”, siis näete seda pilti veel suuremana. Tehkegi see foto enda ees suurelt lahti.
  • Pange arvutis kõik muu kinni, nii et avatud ei oleks ükski muu internetileht või programm ja lihtsalt vaadelge seda fotot. Istuge rahulikult, võite kuulata taustaks ka mõnda lemmiklugu.
  • Vaadelge seda pilti ja mõelge mõnest oma südamesoovist või olukorrast, millele soovite leida lahendust. Mõtisklege antud soovi või olukorra puhul praktiliste küsimuste üle – milline näeks teie elu välja siis kui soov oleks juba teostunud või olukord juba lahenenud. Mis oleks siis teisiti?
  • Tunnetage oma soovi täitumist nii elutruuna kui võimalik.
  • Võtke endale aega sellisteks meditatsiooni minutiteks nii palju kui tunnete, et vajate.
  • Ja seejärel hoidke oma meeled avatud ja olge valmis selleks, et teie elus võib muuhulgas toimuda ka midagi sellist, mida varem peeti imede kategooriasse kuuluvaks. Uues energias on väga paljud senised imed tavapärase argipäeva osaks.

Nädala (energeetiliselt) olulised astroloogilised sündmused

  • 11.05 – täiskuu (neljapäev)

Täiskuu
Täiskuu energia soosib kõigest soovimatust vabanemist.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise nädala horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud nädalate horoskoopidega. Need nädalad on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehtedelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused) ja “Kanaldatud horoskoobid”. Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks nädala horoskoopidele?

  • KVARTAL + AASTA Lisaks nädala horoskoopidele, leiate minu kodulehelt ka kvartali – ja aastahoroskoobid.
  • UUS! PÄEVA INGLISÕNUM – alates nädalast nr 18, 2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. Need, kes minu kontot jälgivad mõnel sotsiaalmeedia saidil, said sellest uuendusest osa juba eelmise nädala algul. 🙂 Kuidas töötavad päeva inglisõnumid? Korraga lisan üles terve nädala jagu päevasõnumeid. Kui liigute noolega mööda neid kaarte, siis ilmuvad kaartidele kuupäevad. Sealt saategi valida, millise kuupäeva sõnumit näha soovite. Kui olete leidnud õige kuupäeva, siis vajutage (klikkige) sellele kaardile, et näha tervet kaarti (ja sõnumit suuremalt).
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte. Lisasin sinna äsja ka 28 uut kaarti, mis tähendab, et kaarte on nüüd kokku juba ligi 100. Põnevat tutvumist! Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot kas Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Selliselt saate kohe teavituse kui olen postitanud uue nädala horoskoobi või mõne muu perioodi horoskoobi. Tulekul on ka mitmeid erihoroskoope. Lingid minu viidatud kontodele on leitavad minu kodulehe paremalt ülaäärest. Minu konto jälgimiseks vajutage vastavas kanalis minu kontol “Follow” ehk “Jälgi”.

Soovin kõigile suurepärast algavat nädalat!

Eva Tenter
Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"