Nädala horoskoop 26.08-29.09.2019

nädala horoskoop 35 39 2019

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

Sügisese pööripäeva (kollektiivne) kaugseanss

26.08 – 29.09.2019

2019. aasta nädal nr 35-39

Inglite sõnumid aasta 35-39. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Tööversiooni restart

Eelmisel nädalal taastasid uudised meie elujõudu. Osad neist uudistest viisid unistuste täitumiseni. Osad tõestasid, et karma käigud on alati õiglased. Ja osad viisid reisima.

Mis saab eelolevatel nädalatel?

Nagu näeme, soovivad inglid seekord saata korraga sõnumeid lausa viieks nädalaks. Nii pikaks perioodiks pole nad varem meile korraga sõnumeid saatnud, seega võib juba tollest nüansist järeldada, et seekord ongi september peaasjalikult energeetilise kaugseansi kuu.

Nimelt toimetavad korraga seekord lausa kaks kaugseanssi – septembri kuuhoroskoobi kaudu toimuv seanss ja nüüd ka pööripäeva sõnumite kaudu toimetav seanss. Erinevus on neil vaid see, et septembri kuuhoroskoobi seansiks pidid kõik osalejad jõudma augusti lõpuks pardale (st. septembri kuuhoroskoopi sai tellida vaid kuni augusti lõpuni). Pööripäeva kaugseanssi sisaldav nädala horoskoop on aga müügis terve viienädalase perioodi vältel, mil selle horoskoobi sõnumid nö “kehtivad”.

Täpsustan kohe ka siia juurde, et käesolev pööripäeva horoskoop ilmub nädala nr 35 keskel, sest inglid ei soovinud varem neid sõnumeid edastada. Saame sellest järeldada, et käesolevas horoskoobis käsitletud energiad hakkavadki mängima alles tolle nädala keskpaigas (ehk alates sellest momendist kui see horoskoop ilmub).

Aga mis meil siis nende viie nädala (kuna käesolev horoskoop ilmub nädala keskel, siis võib ka öelda 4,5 nädala) vältel toimuma hakkab?

… … … … … … … … … … … … …

Nagu juba ülalpool mainitud, leiab viie eeloleva nädala sees muuhulgas aset sügisene pööripäev. Ja nagu nägime juba kahe viimase pööripäeva puhul – nüüd toimetab alati läbi pööripäevade horoskoopide ka kollektiivne kaugseanss.

Selgitan – kuna pööripäevad on väga tugeva energeetilise laenguga ajamomendid, siis ei kujunda inglid enam pööripäevade sõnumeid ainult lugemismaterjaliks. Neis sõnumites sisaldub edaspidi alati kollektiivse (energeetilise) kaugseansi energia. Ja seetõttu ma neid horoskoope enam avalikult üles ei riputa, vaid siin saabki nüüd igaüks otsustada, kas ta soovib sellest kaugseansist osa võtta või mitte.

Kaugseanss näeb välja ikka selline nagu ta on (minu horoskoopide puhul) alati välja näinud – see toimub läbi teksti ja võimendub kui kasutate vastavas horoskoobis väljatoodud kristallide-värvide-meditatsioonikaartide abi ja loomulikult võimendub see eriti siis kui te teete ka isiklikke analüüse ehk analüüsite, kuidas väljatoodud sõnumid ja energeetilised sillad teie elus end välja mängivad.

Viie eeloleva nädala horoskoop ongi seega pööripäeva horoskoop ehk seekordne horoskoop ongi täies mahus mõeldud eelkõige neile, kes soovivadki just sügisese pööripäeva kaugseansil osaleda. Seetõttu on ka too horoskoop seekord tasuline – hinnaks on 5 eurot. Täpsustan veelkord – see tähendab seda, et seekordne horoskoop ei ole mõeldud lihtsalt lugemismaterjaliks, mistõttu ma seda ka avalikult üles ei riputa.

Antud hind sisaldab seega lühikese e-raamatu (ehk pdf faili) kujul viie eeloleva nädala horoskoopi. Nädala horoskoobi ülesehitus on ikka selline nagu ta on olnud ka varem, lihtsalt inglite sõnum on seekord pikem (fail/ horoskoop on kokku 13 lk). Ja nagu öeldud – vastava teksti kaudu toimetatakse meie energias kollektiivse kaugseansiga.

Ja nagu välja toodud juba ka ülalpool (ning käesoleva horoskoobi pildil) – selle viienädalase ajaperioodi märksõnaks on – tööversiooni restart.

Täpsustan veelgi – nädala horoskoobid ei jää edaspidi tasulisena ilmuma.

Selline korraldus esineb tulevikus uuesti ainult pööripäevade puhul, sest need on väga tugeva energiaga ajamomendid.

Niisiis, kordame – viie eeloleva nädala horoskoop on tasuline, sest selles sisaldub sügisese pööripäeva (kollektiivne) energeetiline kaugseanss. 

Selle hinnaks on 5 eurot.

.

KUIDAS TELLIDA?

Tellimiseks saatke palun e-mail aadressile – eva.santograal@gmail.com

Oma kirjas märkige kindlasti ära, et soovite just seda – sügisese pööripäeva – nädala horoskoopi tellida.

Vastan teie kirjale 1-2 päeva jooksul.

(Horoskoobi saadan teile e-mailiga, PDF faili kujul. Ja nagu öeldud ka ülalpool, see – sügisese pööripäeva – horoskoop on mahuga 13 lk.)

Kõnealust horoskoopi saab tellida 28. augustist kuni 29. septembrini.

Kuna tegu on konkreetse ajaperioodi tarbeks mõeldud energeetilise seansiga, siis saabki seda ka tellida ainult vastava ajaperioodi jooksul ehk ajaperioodi jooksul, milles sisaldub sügisene pööripäev.

NB! Kordan igaks juhuks taaskord üle, et see, mida saate tellida, pole personaalne horoskoop. See on üldine horoskoop nagu minu nädala horoskoobid ikka on. Tasuline on nädala horoskoop seekord seetõttu, et läbi selle horoskoobi toimetab sel korral kollektiivne energeetiline kaugseanss. Täpsemalt kaugseanss, mis on pühendatud sügisese pööripäeva energiate võimalikult tõhusale rakendamisele.

Kuidas toimib kollektiivne energeetiline kaugseanss ehk kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Sellest olen pikemalt kõnelenud oma kodulehe esilehel.

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"