Nädala horoskoop 23.03-05.04.2020

nädal 13-14 2020 horoskoop

Nädala horoskoop – nädala sõnumid inglitelt

Kevadise pööripäeva (kollektiivse) kaugseansi II etapp 

23.03-05.04.2020

2020. aasta nädal nr 13-14

Inglite sõnumid aasta 13-14. nädalaks – kõigile sodiaagimärkidele

MÄRKSÕNA – Kullaga kaetud tõkked

Nädalate nr 8-12 tarbeks saatsid inglid meile sõnumeid, mis olid formuleeritud kollektiivseks kaugseansiks. Täpsemalt pööripäeva kaugseansiks.

Mida see tähendas? See tähendas seda, et tegu oli sõnumitega, mida ma ei saa avalikult üles riputada. Nimelt kõik sõnumid, mida inglid saadavad (läbi minu) kaugseansi formaadis, on mõeldud lugemiseks vaid neile, kes ka ise soovivad vastavas kaugseansis osaleda.

Kuigi me võisime juba arvata, et too viienädalane kaugseanss toimetab üsna pikalt, ütlevad inglid, et see pole veel kõik

Nimelt ütlevad nad nüüd, et selle aasta kevadine pööripäev toob endaga kaasa mitme-etapilise kaugseansi. (Ja see on info, mida ka minule veel ei öeldud, kui ma kanaldasin eelmist kaugseansi horoskoopi … seega võime juba sellest nüansist näiteks järeldada, et meid ootab lähiajal ees suur hulk üllatuslikke momente.)

See tähendab seda, et nüüd ilmuvad veel mõned nädala horoskoobid selliselt – kaugseansi rütmis. Täpsemalt tundub hetkel, et peale käesoleva, nädalate nr 13-14 horoskoobi, ilmub veel üks säärane (kaugseanssi sisaldav) horoskoop.

Käesolev, nädalate nr 13-14 horoskoop, on seega meie jaoks pööripäeva kaugseansi II etapp.

See kõik tähendab omakorda seda, et avalikult ma vastavaid horoskoope üles riputada ei saa, sest need sõnumid on mõeldud jällegi ainult neile, kes ka ise soovivad vastavates kaugseanssides osaleda.

Kordame siinkohal üle, et kindlasti pole neis kaugseanssides osalemine kellelegi kohustuslik. Sellist asja ei saagi kunagi olla – mitte ühegi kaugseansi puhul, mida inglid läbi minu korraldavad. Need on ikka ja alati täiesti vabatahtlikud nähtused, mille osas igaüks saab ise teha oma otsuse – kas ta tahab selles osaleda või mitte. Ja kordan ka selle üle, et loomulikult pole otseselt keelatud neid sõnumeid ka niisama lugemismaterjalina kasutada, kuid siinkohal tuleb lihtsalt mõista, et antud sõnumite eesmärk ei ole pelgalt lugemismaterjaliks olemine. Ja see on ka põhjus, miks ma neid avalikult üles riputada ei saa.

Sellist asja pole varem olnud, et inglid saadavad meile pööripäeva puhul lausa mitme-etapilisi sõnumeid. Seda aga oleme minu horoskoopide puhul juba küll ka varem näinud, et inglid muudavadki oma töömeetodeid vastavalt sellele, kuidas muutuvad meie maised energiad ehk vastavalt sellele, kuidas me parasjagu abi vajame. Ja ka seda oleme varem näinud, et inglid ei kuulutagi neid muudatusi pikalt ette.

Seega võime olla kindlad, et kui nad saadavad meile nüüd etapilisi sõnumeid, siis on selline kaugseansi ülesehitus järelikult parasjagu vajalik

Nagu ütlesin – see on midagi uudset, mistõttu ei oska ka mina praegu rohkem seda olukorda tõlgendada. Eks seda näitab meile juba aeg, miks meie praegune kaugseanss sellise ülesehitusega toimetama pidi.

Kordan ka selle üle, et kaugseanss näeb välja ikka selline nagu ta on (minu horoskoopide puhul) alati välja näinud – see toimub läbi teksti ja võimendub kui kasutate vastavas horoskoobis väljatoodud kristallide-värvide-meditatsioonikaartide abi ja loomulikult võimendub see eriti siis, kui te teete ka isiklikke analüüse ehk analüüsite, kuidas väljatoodud sõnumid ja energeetilised sillad teie elus end välja mängivad. (Kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Sel teemal olen kõnelenud oma kodulehe esilehel.)

Täpsustan veel lõpetuseks, et loomulikult ei tähenda kogu see lugu seda, et nädala horoskoobid jäävadki tasulisena ilmuma. Kindlasti mitte. 

Praegu on meil tegu lihtsalt pööripäeva ümbritseva ajaperioodiga, mis on alati väga erilise energiaga aeg. Eelnevatel pööripäevadel on toimetanud küll lühemad kaugseansid, kuid nende kaugseansside kestus olenebki ju alati ka sellest, kui suurt hulka infot on vaja meie teadvusesse vastavatel ajamomentidel laadida ja/või kui ulatuslikud muudatused meie eludes/ maailmas vastavatel ajamomentidel toimuvad. Ehk see olenebki sellest, kui sügav on too energeetiline töö, mida saame vastava pööripäeva energiate toel ära teha. Ära teha ikka enda jaoks ehk oma elu parendamise eesmärgil.

Kuna seekordne kevadine pööripäev toob endaga kaasa lausa nii pika kaugseansi, siis saamegi sellest järeldada, et nüüd on ka infot ja muudatusi üsna palju, milles navigeerimist inglid soovivadki meie jaoks hõlpsamaks teha.

________ _________ _________

NÕUANNE NEILE, KES KÕNEALUSTES KAUGSEANSSIDES OSALEMA EI ASU – teil soovitan ma praegu läbi lugeda kõik nädala horoskoobid, mida ma olen kanaldanud. Need on kõik minu kodulehel avalikult olemas. Välja arvatud mõned pööripäeva kaugseansi energiat sisaldanud horoskoobid, mille juures on ka vastav info kirjas. Neid on aga olnud väga vähe. 99% nädala horoskoopidest on ilmunud avalikult. Alustasin nende valmistamisega 2016. aastal, seega lugemist on teil siin kindlasti palju.

Miks soovitan praegu tõesti KÕIK nädala horoskoobid läbi lugeda? Seetõttu, et käesolev ajaperiood on meil üsna keerukas, mida on meile juba ka füüsilise maailma sündmused näidanud. Et sellest perioodist ladusamalt läbi tulla, tasub kindlasti rakendada kõiki inglite õpetusi, mida nad üldse on siiani saatnud.

Kuna minu poolt kanaldatud horoskoobid ei ole tegelikult kunagi mõeldud AINULT vastava ajaperioodi jaoks, siis soovitangi teil need kõik nüüd läbi lugeda. Need sisaldavad nimelt alati aegumatuid inglite õpetusi ja nõuandeid.

Horoskoopide sorteerimiseks saate kasutada minu kodulehe paremas servas asuvat menüüriba (seal saategi teha oma valiku – millise aasta nädala horoskoope soovite lugeda jne). Kui külastate parasjagu minu kodulehte mõne mobiilse seadmega, siis palun tähelepanu – see menüüriba ei asu teie jaoks samas kohas, kus ta asub arvutist vaadates. See menüüriba asub siis teie jaoks lehe kõige all. St. kerige lehte allapoole nii kaua, kuni näete neid erinevaid horoskoopide sorteerimise võimalusi.

_________ _________ _________

Nädalate nr 13-14 horoskoop ongi seega pööripäeva energeetilise (kollektiivse) kaugseansi II etappi sisaldav kirjatükk.  Ehk ka seekordne horoskoop on täies mahus mõeldud eelkõige neile, kes soovivadki just kevadise pööripäeva kaugseansil osaleda – täpsemalt siis tolle kaugseansi II etapis osaleda.

Kas võib osaleda ka ühes neist etappidest – ehk kas piisab ühes etapis osalemisest? 

See on juba igaühe enda sisetunde küsimus. Nagu ütlesin – see on ka minu jaoks uudne, et inglid korraldavad pööripäeva kaugseansi mitme-etapiliselt, mistõttu ei oska ma hetkel öelda muud, kui vaid seda, et kuulake ja järgige ikka oma sisetunnet. Ka antud küsimuses otsusele jõudmiseks annab õige vastuse ikka ja ainult teie isiklik sistunne.

MIS SISALDUB KÕNEALUSES TASULISES NÄDALA HOROSKOOBIS?

Pööripäeva kaugseansi II etappi sisaldava nädala horoskoobi hinnaks on 10 eurot.

Teise etapi hind on seega samasugune, mis esimese etapi puhul, kuigi esimese etapi horoskoop oli kanaldatud viieks nädalaks – see on aga kahenädalaseks perioodiks valmistatud horoskoop. Miks see nii on? Hind, nagu ka kõik muud detailid (minu horoskoopide puhul), on ette antud inglite poolt. Seetõttu võime eeldada, et teise etapi energiate ulatuslikkus (ehk tolle etapi energeetilise töö sügavus) on sama suur kui esimese etapi puhul – olenemata sellest, et too etapp kestab maises mõttes lühema ajaperioodi vältel. 

Mida on inglid meile sageli õpetanud? Maine aja lahterdamine ei tähenda energiate mõttes suurt midagi. Saame sellest järeldada, et ka käesoleva aasta kevadine pööripäev tuleb meile (muuhulgas) seda nüanssi meelde tuletama.

Niisiis, jätkame II etappi sisaldava horoskoobi sisu kirjeldamist.

Sõnumite mahuks on seekord 40 lk. 

Sellest 12 lk on üldised sõnumid kõigile tähemärkidele ühiselt ehk esimesed 12 lk sisaldavad samasuguse ülesehitusega nädala horoskoopi, nagu ma ikka olen valmistanud.

Edasi tuleb päevasõnumite sektor, mida näiteks pööripäeva kaugseansi I etapp üldse ei sisaldanud. Inglid tol korral ei suunanud mind päevasõnumite osa lisama, mistõttu ma seda ka ei teinud. Sel korral leiate sõnumitest aga ka vastava ajaperioodi päevasõnumid – igaks päevasõnumiks on üks minu inglikaartidest.

Ja edasi tulevad lisasõnumid kõigile tähemärkidele. Ehk ka pööripäeva kaugseansi II etapi puhul kanaldasin ma lisaks üldisele sõnumile ka lisasõnumeid, mis on kanaldatud tähemärkide kaupa.

Ehk KÕIK 12 TÄHEMÄRKI (Jäär, Sõnn, Kaksikud, Vähk, Lõvi, Neitsi, Kaalud, Skorpion, Ambur, Kaljukits, Veevalaja ja Kalad) leiavad kõnealusest horoskoobist ka oma tähemärgi põhise lisasõnumi. 

Tähemärkide lisasõnumite kanaldamisel kasutasin samuti neid kaarte, mida kasutan ka nädala horoskoopide puhul. Mõne tähemärgi puhul on inglid saatnud veel ka lisanduvaid energeetiliste sildade viiteid.

Kui pikk on iga tähemärgi sõnum siin, teise etapi horoskoobis? Selle näete ära sisukorrast, mille lisan siia alljärgnevalt:

Niisiis, kordame – nädalate nr 13-14, 2020 horoskoop on tasuline, sest selles sisaldub kevadise pööripäeva (kollektiivse) energeetilise kaugseansi II etapp. 

Kordame ka üle, et ka II etapi sõnumite puhul kanaldasin ma lisasõnumeid, IGALE TÄHEMÄRGILE eraldiseisvalt.

Selle horoskoobi hind on 10 eurot 5 eurot.

Soodushind kehtib alates 05. aprillist.

Antud hind sisaldab seega e-raamatu ehk pdf faili kujul nädalate nr 13-14 horoskoopi. Fail/ horoskoop on kokku 40 lk.

.

KUIDAS TELLIDA?

Tellimiseks saatke palun e-mail aadressile – eva.santograal@gmail.com

Oma kirjas märkige kindlasti ära, et soovite just seda – nädalate nr 13-14 (ehk kevadise pööripäeva kaugseansi II etapi) – horoskoopi tellida.

Kuna müügis on korraga mitu nädala horoskoopi, siis on oluline, et te paneksite oma e-maili täpselt kirja, millist te parasjagu tellida soovite.

Vastan teie kirjale 1-2 päeva jooksul.

(Horoskoobi saadan teile e-mailiga, PDF faili kujul. Ja nagu öeldud ka ülalpool, kõnealune horoskoop on mahuga 40 lk.)

Kõnealust horoskoopi saab tellida

06. märtsist kuni 05. aprillini 10. maini

(PS! Kevadise pööripäeva kaugseansi kõigi etappide kohta leiate otselingid alalehelt “Pööripäeva kaugseanss”. Kõiki etappe saab tellida kuni viimase etapi lõpuni – ehk 10. maini.)

___________________________________________________________

UUDISED

Nagu kuulutasin välja juba eelmises horoskoobis, kuuhoroskoope enam sellisel kujul ei ilmu, nagu märtsini ilmus.

Hetkel ei oska ma veel öelda, missuguseks kujunevad edaspidi kollektiivsed kaugseansid.

Ju me peamegi esmalt läbi tegema selle kevadise pööripäeva mitme-etapilise kaugseansi, et jõuda uute ideedeni ja uue infoni. Ehk ka mina pean selle kaugseansi etapid läbi tegema, enne kui ma näen, missuguseks kujuneb minu töö edaspidi.

Selgitan – mulle tundubki, et käesolev ajaperiood on justkui ühest uuest lävepakust üle kõndimine. Sealjuures on tolles uues ruumis pimedus täpselt nii kaua, kuni me oleme ise ja isiklikult vastavasse ruumi sisenenud ning valguse sisse lülitanud. Ehk me ei näegi ega saagi näha ette, mis seal ruumis sisaldub. Ja meil polegi vaja seda ette näha, sest me peame praegu tegelema tolle üleminekuperioodiga. See tähendab omakorda ka seda, et me ise saame oma üleminekuperioodiga tõenäoliselt väga paljuski toda uut ruumi kujundada … igaüks vastavalt oma oskustele ja nägemustele.

Seetõttu kordan ka siin, et inglid saatsid tegelikult antud sõnumiga juhiseid kõigile – sealhulgas neile, kes otseselt neis pööripäeva kaugseanssides osaleda ei soovi. Teile öeldi, et teil tasub nüüd läbi lugeda kõik nädala horoskoobid, mida ma olen kanaldanud. Need on kõik siin, minu kodulehel, olemas. Kui loete ülalpool oleva teksti läbi, siis te leiate sealt ka vastava sõnumi. Nad ütlevad seal ka, miks nad soovitavad just kõik nädala horoskoobid läbi lugeda.

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"