Hetkesõnum 18. märts 2020

hetkesõnum.18.märts.2020

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid jälle mediteerima, aga sel korral soovitavad nad kasutada mediteerimisel neid loodusvideoid, mida leiate siit alalehelt – Meditatsioon (videod).

Lisasin sinna äsja ka kaks uut videot.

Millise loodusvideo abil mediteerida? Inglid ütlevad, et valige see video, mis teid hetkel rohkem kõnetab.

Kuidas video abil mediteerida?

Midagi keerulist pole teha tarvis. Lülitage lihtsalt video tööle ja jälgige rahulikult kulgevat jõevoolu/ koske või pilvi (olenevalt sellest, millise video valite). Samal ajal üritage kas üldse mõtted välja lülitada (nii palju kui see võimalik on) või mõtisklege millestki rõõmustavast, mida soovite oma ellu luua.


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma nüüdsest postitan. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas, kui inglid soovivad.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"