Hetkesõnum 19.03.2020

hetkesõnum 19.03.2020

HETKESÕNUM 19. märts 2020

Tänase hetkesõnumina soovivad inglid rääkida talumise nähtusest.

Hetkel talume me kõik teatavaid asjaolusid. Seda mõistavad praegu tõenäoliselt kõik inimesed siin maises maailmas. (Kordan üle sama, mida ütlesin ka kvartali horoskoobis – ma ei kasuta sihilikult mitte ühtki terminit hetkel toimuva kohta, sest igal terminil on energia. Ja osadele terminitele on sihilikult külge poogitud väga halb energia.)

Niisiis, praegu näeme me kõik väga eredalt ja teravalt, missugune nähe on talumine.

Inglid ei soovi aga üldse pikemalt rääkida sellest, mis just hetkel maailmas toimub.

Nemad hoopis küsivad – mida muud olete oma elus juba pikalt talunud?

Just talunud. Ehk nende küsimus keskendub tõesti sellistele nüanssidele, mille puhul olete konkreetselt miskit “talunud”.

Inglid jätkavad – kui inimene talub midagi ja jätkab sellist tegevust veel ka pikka aega, siis seiskab see nähe tema energia. Jah, see seiskumine ei toimu sekundiga, mistõttu inimene ka ei pruugi nii eredalt märgata, kuidas talumise nähe teda mõjutab. Küll aga toimub see seiskumise protsess järjepidevalt ehk talumine seiskab inimese elu järjepidevalt ja sammhaaval. See on nagu mürk, mis tilgub igapäevaselt inimese elusüsteemi. 

Mida mürk teeb? See halvab.

Jah, too talumise mürk ei halva sekundiga – nii nagu juba eelnevalt nentisime – küll aga halvab ta tasapisi ja hiilivalt.

Inglid jätkavad – see, mis seiskab teie energiat, seiskabki teie tervet elu.

Aga kui taluda vaid üht nüanssi, siis kuidas saab see mõjutada elus muid aspekte?

Inglid kordavad – talumise nähtus on mürk. Kui võtate sisse ühe tilga mürki, siis kas see häirib ainult ühe elundi või ühe raku tööd? Ei, see mõjutab teid tervikuna, sest te jääte – esmase vaatena – haigeks. Kui te olete aga haige, siis ei ole te võimeline enam ju eriti midagi tegema. See aga tähendabki, et siis tegelete te juba ainult tolle haiguse teekonnaga. Ehk kogu fookus läheb siis sinna.

Ja täpselt nii ongi talumisega – kui inimene midagi talub, siis läheb tegelikult kogu tema energeetiline fookus nende talumiste juurde. See aga halvab kogu loomingu ehk see halvabki kogu elu.

Ja siinkohal inglid lõpetavad. 

Mida loeme nende tänasest hetkesõnumist välja – meil on vaja nüüd analüüsida, kus asuvad meie elus talumist sisaldavad olukorrad/ nähtused. Ja kordan veelkord – siin pole mõeldud seda olukorda, mis hetkel maailmas toimetab. Siin on mõeldud just neid igapäevaseid nüansse, mida olete juba pikalt oma elus talunud. Mõnda nüanssi olete võib-olla lausa terve elu vältel talunud. Mis need on?

Mida edasi teha? Inglid ütlevad, et kirjutage kõik sellised nüansid kohe päris paberile üles. Ehk tehke endale nimekiri. 

Mis edasi? Edasi läheb lugu selliselt – vaadelge iga punkti selles nimekirjas ja saatke sellele punktile armastust. Millist armastust? Ikka seda armastust, mida te loote iseendas ja iseendale. Ehk seda armastust, mis on päris armastus. 

Jah, kõik need elu vältel kogunenud talumised on tõenäoliselt pärssinud teie armastuse loomet, kuid teis on ikka kogu see loomejõud olemas. Nüüd ongi käes aeg see võime ja jõud tööle panna.

(Neil teemadel – mis on päriselt armastus, kuidas armastusega erinevaid olukordi tervendada jne – kõnelesid inglid meile pikemalt 2016 a. lõpus, läbi nädala horoskoopide (nädalad 49-52). Täpsustan, et need horoskoobid ei moodusta praegu energeetilist silda. Neile horoskoopidele juhtisin lihtsalt tähelepanu uute lugejate tõttu.)

Inglid saadavad meile (seoses käesoleva sõnumiga) ka ühe energeetilise silla viite ehk see on praegu just see horoskoop, mida tasub kindlasti kõigil üle lugeda – nädal nr 29, 2017 (otselink – https://evatenter.com/2017/07/14/nadala-horoskoop-17-07-23-07-2017/)

(Selles 2017 a. horoskoobis sisaldub veel omakorda kaks energeetilise silla viidet. Mina soovitan teil need ka praegu läbi lugeda, aga nagu ikka – sildade puhul on kõige olulisem teie isiklik sisetunne.)


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma nüüdsest postitan. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid.

Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid hakkavad ilmuma täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu hakkab ka alati olema täpselt nii napp või mahukas, kui inglid soovivad.

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu Facebooki kontol “Follow” ehk “Jälgi” nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. 

Minu FB konto leiate siit – https://www.facebook.com/evatenter

Tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"