Lisasõnum 3 – nädal 15, 2021

nädal 15 lisasõnum 3

Lisasõnum 3 – nädal 15, 2021

MÄRKSÕNA – Kaljukindlad rõdud kukuvad alla

Ja täna soovivad inglid saata nädalaks nr 15 veel ka kolmanda lisasõnumi.

Mis on selle kolmanda lisasõnumi sisuks?

Selle lisasõnumi sisuna soovivad inglid, et ma avaldaksin aprilli noorkuu kaugseansist maamärkide lisasõnumi.

Aprilli noorkuu kaugseanss algab homsest (12. aprillist) ja see kestab 10. maini. Miks on sellel kaugseansil just selline kestus? Sest see kaugseanss vältab aprilli noorkuust kuni mai noorkuuni.

Mis selles kaugseansis veel sisaldub? Kuidas selle kaugseansi sõnumeid tellida?

Kogu lisainfo leiate siit – https://evatenter.com/2021/04/05/aprilli-noorkuu-kaugseanss/

Niisiis, alljärgnevalt näete te aprilli noorkuu kaugseansist maamärkide lisasõnumit.


LISASÕNUMITEST – kõik lisasõnumid ja erisõnumid ilmuvad täpselt sellise ajastusega, nagu inglid soovivad neid avaldada. St. need sõnumite liigid ilmuvad täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad. Selgitan veelgi – mõnikord võib lisasõnumeid ilmuda sageli ja mõnikord võib nende ilmumises olla ka sees pikk paus. Kui te ei soovi iga päev käia minu kodulehel kontrollimas, kas midagi uut on ilmunud, siis saate oma elu teha hulganisti hõlpsamaks Facebooki abil. Nimelt postitan ma iga kord ka Facebooki otselingi, kui ma olen oma kodulehele mõne uue sõnumi lisanud. See tähendab, et kui vajutate minu Facebooki kontol Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord Facebooki-siseselt teavituse, kui ma olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto otselingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"