Lisasõnum – nädal 31, 2021

nädal 31 2021 lisasõnum

Lisasõnum – nädal 31, 2021 

02.08-08.08.2021

Lisasõnum Facebooki jälgijatele

MÄRKSÕNA – Minevikus asuv rõhk

Nädalaks nr 31 on inglid meile juba peamise sõnumi saatnud. Seal rääkisid nad meile sellest, kuidas üks kaua valminud tulemus tuleb nüüd ühe väga spetsiifilise ukse tagant välja.

Millest soovivad inglid rääkida siin – Facebooki jälgijatele suunatud lisasõnumis? 

(Mis on Facebooki jälgijatele suunatud sõnumid? Selgituse leiate käesoleva sõnumi lõpust.)

Näib, et siin lisasõnumis soovivad inglid avalikustada ühe lõigu 2021 a. juuli täiskuu kaugseansist ehk kaugseansist, mis hetkel ka veel kestab. (Minu täiskuu kaugseansid kestavad ühest täiskuust kuni järgmise täiskuuni ehk kõnealune juuli täiskuu kaugseanss kestab kuni augusti täiskuuni.)

Ja täpsemalt soovivad nad sellest kaugseansist avalikustada just järgneva lõigu, mis on ka selle kaugseansi üldiste sõnumite alguses ehk täpselt nii algabki too kaugseanss:

“Mida toob meile juuli täiskuu periood ehk ajaperiood, mis kestab juuli täiskuust kuni augusti täiskuuni?

Inglid alustavad – see periood toob teile palju õnnestumisi. 

Sealjuures on tegu suurte õnnestumistega ehk nüüd tulevad välja pikaajalise energiatöö tulemused. Kohe päris maised tulemused ehk hüved, mida saate ka oma maisete silmadega näha ja kätega katsuda. 

Aga millised tulemused need on, mis nüüd välja tulevad? Ja kust need välja tulevad? 

Inglid ütlevad – maisete temaatikate mõttes on selle ajaperioodi vältel väga tugev rõhk kinnisvaral. See rõhk pole seal aga otsene. Ehk otseses mõttes ei rõhu nüüd mitte miski teie maiset kinnisvara. Ometi on aga teie maisel kinnisvaral väga tugev rõhk sees. 

Mida see tähendab? 

Inglid ütlevad – me viitasime juba 2021 kinnisvara erihoroskoobis sellele, et käesoleval aastal keritakse kinnisvara temaatika raames justkui aega tagasi. 

Siin ajaperioodis ehk juuli täiskuu kaugseansi ajaperioodis tulebki tugev rõhk just nimelt tollele aja-tagasi-kerimisele. Ehk tugev rõhk on just sellel märksõnal. 

Ehk seda olukorda võib ka kirjeldada niipidi, et too rõhk, mis teie maise kinnisvara temaatikasse nüüd tekib, asub minevikus. 

Aga kui see rõhk asub minevikus, siis mida see rõhk ikka enam meie tänases päevas mõjutada saab? 

Inglid ütlevad – tegu on ebaõiglase rõhuga ehk olukorraga, millest puudus tasakaal. Kuna tegu on sellise olukorraga, siis säilibki too rõhk seal nii kaua, kuni vastavas olukorras on tasakaal taastatud. 

Ehk pilti, mis teie ette nüüd kerkib, võib kirjeldada ka veel niipidi, et nüüd lastakse ühest minevikus asuvast kinnisvara olukorrast rõhk välja. Ehk just minevikus asuvasse olukorda tekib nüüd tasakaal. 

Aga te siiski ütlete, et see rõhk asub ju üleni minevikus – miks on sealt vaja lasta rõhku välja, kui see enam meie tänast päeva ei mõjuta? 

Inglid ütlevad – just too rõhk mõjutabki teie tänast kinnisvara olukorda. Täpsemalt põhjustab just too rõhk tänaseni ebaõiglaseid olukordi inimeste koduse kinnisvara temaatikas.”

Kui soovite lugeda selle kaugseansi sõnumeid tervikuna, siis saate neid veel tellida kuni 21. augustini.

Juuli täiskuu kaugseansis sisalduvad ka tähemärkide gruppide (st. maamärgid, tulemärgid, veemärgid, õhumärgid) kaupa kanaldatud lisasõnumid.

Mis selle kaugseansi sõnumites täpsemalt sisaldub ja millised need sõnumid on?

Kuidas neid sõnumeid tellida?

Kogu lisainfo leiate siit – https://evatenter.com/2021/07/18/juuli-taiskuu-kaugseanss-2021/

(Uutele lugejatele lisan siia ka selgituse, et minu inglisõnumitest on tasulised ainult kaugseansside sõnumid. Kõik muud sõnumid on minu kodulehel avalikud.)


Mis on Facebooki jälgijate nimistus olevatele lugejatele suunatud sõnumid? 

Kuna mina personaalse nõustamise teenust ei paku, siis on see ainus viis saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi – tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega. Küll aga on need inglite poolt suunatud vägagi konkreetsetele inimestele. Ehk neile, kes on end “registreerinud” minu inglisõnumite Facebooki kontol, vajutades seal tollele “Like” ehk “Meeldib” või “Follow” ehk “Jälgi” nupule. 

Kui te veel käesoleva sõnumi ilmumise seisuga ei olnud sellesse nimistusse end lisanud, siis saate osa võtta järgmistest suunatud sõnumitest. Selleks külastage minu inglisõnumite Facebooki kontot ja vajutage eelnimetatud nupule. Sellisel moel saate ka hõlpsamalt silma peal hoida kõigil lisanduvatel sõnumitel, sest ma lisan iga kord ka Facebooki otselingi, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto otselingi leiate minu kodulehe ülaäärelt. (NB! Alates 01.07.2021 on minu inglisõnumitel Facebookis uus leht ehk neil on nüüd seal päris oma pesa. Enne jagasin ma oma sõnumeid Facebooki läbi oma isikliku konto, kuid nüüd saate neid jälgida eraldi lehel. Minu kodulehe ülaäärel asuvalt lingilt avanebki nüüd samuti just see uus leht.)

Kui tihti säärased “suunamisega” sõnumid ilmuma hakkavad? Sellest inglid meid ette ei informeeri. Ehk neid ilmub täpselt nii sageli või harva kui inglid soovivad.

Lisasõnumitest/ Erisõnumitest 

Lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"