Lisasõnum – nädal 37, 2021

nädal 37 2021 lisasõnum

Lisasõnum – nädal 37, 2021

(13.09-19.09.2021)

MÄRKSÕNA – Lahendus tuleb paremast nurgast

Nädalaks nr 37 on inglid meile juba peamise sõnumi saatnud.

Millest soovivad nad rääkida siin lisasõnumis? 

Näib, et siin lisasõnumis soovivad inglid avalikustada 02. septembri 2021 kaduneljapäeva kaugseansist õhumärkide lisasõnumi.

Ja see sõnum on tolles kaugseansis järgmine:

Kui soovite lugeda selle kaugseansi sõnumeid tervikuna, siis leiate kogu lisainfo nende tellimiseks siit – https://evatenter.com/2021/08/27/kaduneljapaeva-kaugseanss-02-september-2021/

(Tegu on kaugseansiga, mis ilmus 27. augustil ja see kestab kuni 16. septembrini. Seega saab neid sõnumeid veel ka kuni neljapäevani tellida.)


Lisasõnumitest/ Erisõnumitest 

Lisasõnumeid ja erisõnumeid ilmub täpselt nii tihti või harva kui inglid soovivad. Ehk need ei ilmu regulaarselt. Kui soovite alati kiirelt kursis olla kõigi uute sõnumite ilmumisega, siis tasub vajutada minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule. Selliselt saate alati FB-siseselt teavituse, kui olen midagi uut postitanud. Minu Facebooki konto otselingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"