Hetkesõnum 13. september 2021

hetkesõnum 13 september 2021

HETKESÕNUM 13. september 2021

Tänase hetkesõnumina suunavad inglid meid üle lugema tulemärkide 2017 a. finants ja karjääri erihoroskoopi.

Tegu on sõnumiga, mis valmis 09. novembril 2016 ja selle sõnumi leiate siit  – https://evatenter.com/2016/11/09/rahahoroskoop-tulemargid/

Aga miks suunavad inglid meid täna üle lugema just seda sõnumit?

Inglid ütlevad – sest kohe tuleb keegi teid milleski ümber veenma. Tegu on isikuga, kes on sama teinud ka varem. Ja tegu on isikuga, kelle sõnade tõttu te oletegi varem midagi tegemata jätnud. Ärge laske sel nüüd juhtuda.

Ehk selle küsimuse osas, milles ta tuleb teid nüüd ümber veenma, tasubki teil lihtsalt jätkata edasiliikumist vastavalt oma sisetundele.

Ehk jätkake ikka liikumist vastavalt oma plaanidele – olenemata sellest, mida too isik nüüd ka ütleb.

Aga kes on see isik?

Inglid ütlevad – see isik ilmutas end teie elus 10 aastat tagasi. Ja see isik ilmutas end teie elus 2016. aasta novembris. St. see isik veenis teid ümber 10 aastat tagasi ja see isik veenis teid ka ümber 2016 a. novembris.

Inglid lisavad – osade puhul ongi tegu 2016 a. 09. novembril toimunuga.

Ehk osade puhul ongi tegu isikuga, kes pani teid oma plaane muutma 09. novembril 2016.

Ja selle sõnumi juurde soovivad inglid lisada ka ühe muusikalise energeetilise silla viite. Selleks on lugu “Ben E. King – Stand By Me”.

Ja täpselt nii soovivad inglid ka käesoleva hetkesõnumi otsad kokku tõmmata.


MIS ON HETKESÕNUMID?

See on uus liik inglisõnumeid, mida ma postitan alates 2020 a. märtsist. Need pole päevasõnumid ja need pole ka ühekski muuks ajaperioodiks mõeldud sõnumid, kuigi mõnikord on neil ka üsnagi päevasõnumi-laadne ülesehitus. Inglid ütlevad, et iga hetkesõnum abistab/ juhendab täpselt sel momendil, mil vastav isik selle enda jaoks avastab.

Hetkesõnumid ilmuvad täpselt nii tihti või harva, kui inglid soovivad neid edastada. Ja nende sisu on samuti alati täpselt nii napp või mahukas kui inglid soovivad. Sealjuures võivad need sõnumid mõnikord ka võtta justkui päevasõnumi formaadi. Samas on nad siiski midagi muud.

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS kõigi sõnumitega, mida postitan? 

Kui soovite olla koheselt kursis kõigi minu poolt postitatud sõnumitega/ horoskoopidega, siis tasub teil pöörata pilk Facebooki poole. Kui vajutate minu inglisõnumite Facebooki kontol Like ehk Meeldib või Follow ehk Jälgi nupule, siis saate iga kord FB-siseselt teavituse kui olen midagi uut postitanud. 

Lisaks sellele tasub minu inglisõnumite Facebooki nimistusse end lisada ka seetõttu, et inglid saadavad aeg-ajalt lisasõnumeid, mis on mõeldud just Facebooki jälgijatele (ehk neile lugejatele, kes on seal vajutanud tollele Like/Meeldib või Follow/ Jälgi nupule). Kuna mina personaalse nõustamise teenust üldse ei paku, siis on see ka ainus võimalus saada minult veidike personaalsemat juhendust. Tõsi, tegu ei ole endiselt personaalsete sõnumitega, kuid tegu on siiski sõnumitega, mis on inglite poolt suunatud väga konkreetsetele lugejatele.

Minu inglisõnumite Facebooki konto lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt. 

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"