Kaugseanss – novembri noorkuu 2021

novembri noorkuu kaugseanss 2021

Kaugseanss – novembri noorkuu (04.11.2021)

Inglite sõnumid 2021 a. novembri noorkuu perioodiks

MÄRKSÕNA – Koduse kulla kood muutub selgelt nähtavaks

Käesolevad sõnumid on novembri noorkuu sõnumid.

Ja täpsemalt toimub läbi nende sõnumite novembri noorkuu kaugseanss.

Selle kaugseansi AJALISEST KESTUSEST

See kaugseanss kestab ajaperioodil 04.11-18.11.2021 

(St. selle kaugseansi puhul ei soovinud inglid määrata kestuseks ajaperioodi ühest noorkuust teiseni, vaid siin soovisid nad määratleda kestuseks täpselt need kaks nädalat.) 

UUTELE LUGEJATELE – minu kaugseansside üldreeglitest

Kuna see horoskoop sisaldab kollektiivse kaugseansi energiat, siis on see täies mahus mõeldud eelkõige neile, kes soovivad minu poolt korraldatud kaugseanssides osaleda.

Ehk see pole mõeldud niisama lugemismaterjaliks.

Ja seetõttu on käesolev horoskoop ka tasuline – hinnaks on 10 eurot.

Täpsustan veelkord – kuna see horoskoop ei ole mõeldud lihtsalt lugemismaterjaliks, siis ma seda ka avalikult üles ei riputa. (St. vastavaid sõnumeid ei avalikusta ma ka pärast selle kaugseansi lõppu.)

Kaugseanss näeb välja ikka selline nagu ta on (minu horoskoopide puhul) alati välja näinud – see toimub läbi teksti ja võimendub, kui kasutate vastavas horoskoobis väljatoodud kristallide-värvide-meditatsioonikaartide abi ja loomulikult võimendub see eriti siis, kui te teete ka isiklikke analüüse ehk analüüsite, kuidas väljatoodud sõnumid ja energeetilised sillad teie elus end välja mängivad. (Kuidas saavad tekstid omada tervendavat mõju? Sel teemal olen kõnelenud pikemalt oma kodulehe esilehel.)

Loomulikult ei ole kellelgi keelatud neid sõnumeid ainult lugemismaterjalina kasutada. Seda otsustab igaüks ise, kas ta soovib läbi nende tekstide ka kaugseansis osaleda või mitte. Minule ega ka kellelegi teisele te sellest teada andma ei pea, mistõttu on kõik säärased otsused täielikult konfidentsiaalsed. St. vastav otsus – osaleda kaugseansis – tuleb igaühel vormistada ainult iseenda jaoks ehk oma energias.

PS! Samuti ei ole teil tarvis minule põhjendada oma tellimissoovi. Ehk kui te soovite mõnda kaugseanssi tellida, siis piisab sellest, kui saadate mulle e-maili (allpool näidatud e-maili aadressil), milles ütletegi lihtsalt, millist kaugseanssi soovite parasjagu tellida. Ehk te ei pea minule kirjeldama, kuidas minu sõnumid on teie jaoks resoneerunud jne. Muidugi võite soovi korral sellist infot mulle edastada, kuid see ei ole kaugseansi tellimise eeltingimuseks.

Jätkame sisulise infoga 2021 a. novembri noorkuu kaugseansi sõnumite kohta.

MIS SISALDUB KÕNEALUSES TASULISES HOROSKOOBIS?

Nagu ütlesin ka ülalpool, sõnumite hinnaks on sel korral 10 eurot.

Sõnumite mahuks on seekord 20 lk.

Esimesed 10 lk sisaldavad üldiseid sõnumeid ehk kaugseansi esimeseks osaks on samasuguse ülesehitusega horoskoop, nagu ma ikka olen valmistanud. St. kasutusel on samad kaardid, välja olen toonud energeetilised sillad, viited muusikapaladele jne.

Üldised sõnumid on mõeldud kõigile tähemärkidele ühiselt.

Edasi tulevad lisasõnumid, mis on sel korral kanaldatud märkide – tuli, maa, õhk ja vesi – kaupa. 

Kordame üle, millised tähemärgid kuuluvad millise elemendi alla:

Tulemärgid on Jäär, Lõvi, Ambur

Maamärgid on Sõnn, Neitsi, Kaljukits

Õhumärgid on Kaksikud, Kaalud, Veevalaja

Veemärgid on Vähk, Skorpion, Kalad

Ja selle kaugseansi lõpetab päevasõnumite sektor, mis on samuti mõeldud kõigile tähemärkidele ühiselt. Igaks päevasõnumiks on üks minu inglikaartidest, mida saate alati kasutada ka vastava päeva meditatsioonikaardina.

Kui pikk on iga märgi sõnum siin horoskoobis? Selle näete ära sisukorrast, mille lisan siia alljärgnevalt:

TASUTA EELVAADE – mida soovivad inglid sel korral avalikustada käesoleva kaugseansi nö tasuta eelvaatena?

Sel korral soovisid inglid avalikustada (lisaks selle kaugseansi pildile ja üldiste sõnumite märksõnale, mida näete ka tollel pildil) tähemärkide lisasõnumite märksõnad, mis on selle kaugseansi sõnumites järgnevad:

TULEMÄRGID – Sahtel sisaldab kulda

MAAMÄRGID – Uksed sisaldavad kulda

ÕHUMÄRGID – Koduses õhus sisaldub võti

VEEMÄRGID – Kuldne võti ongi teie olukorra võtmeks

.

Niisiis, kordame – novembri noorkuu horoskoop on tasuline, sest selle kaudu toimetab (kollektiivne) energeetiline kaugseanss.

Selle horoskoobi hind on 10 eurot.

Antud hind sisaldab seega e-raamatu ehk pdf faili kujul 2021 a. novembri noorkuu horoskoopi. Fail/ horoskoop on kokku 20 lk.

.

KUIDAS TELLIDA?

Tellimiseks saatke palun e-mail aadressile – eva.santograal@gmail.com

Oma kirjas märkige kindlasti ära, et soovite just seda – novembri noorkuu – horoskoopi tellida.

Vastan teie kirjale 1-2 päeva jooksul.

Horoskoobi saadan teile e-mailiga, PDF faili kujul.

(PS! Kui te ei ole kahe päeva jooksul minult vastuskirja saanud, siis ei ole järelikult teie kiri minuni jõudnud. Palun kontrollige sellisel juhul, kas saatsite oma kirja õigele e-maili aadressile ning saatke siis oma tellimuskiri uuesti.)

.

Kõnealust horoskoopi saab tellida

27. oktoobrist kuni 18. novembrini


Uutele lugejatele lisaselgitused:

  • Minu kaugseansid on alati müügis nende “kehtivusajal”. Kui vastav kaugseanss on lõppenud, siis enam ka vastavaid sõnumeid soetada ei saa. Millised kaugseansid parasjagu toimetavad? Selle kohta leiate alati info minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT
  • Kordan igaks juhuks uute lugejate jaoks ka üle, et käesoleva kaugseansi puhul ei ole tegu personaalse horoskoobiga. Personaalseid horoskoope mina ei valmista. Ma ei paku nimelt üldse personaalse nõustamise teenust – mitte üheski formaadis. Minu töömeetod tervendajana on teistsugune. Milline? Selle kohta leiate kogu info minu kodulehe esilehelt – Vt. ESILEHT

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"