Horoskoop 2023 – Skorpion

horoskoop 2023 skorpion

SKORPION

(Sünniaeg 23.10 – 22.11)

Inglite sõnumid 2023. aastaks – kõigile Skorpioni tähemärgi esindajatele

MÄRKSÕNA – Kivisse raiutud keelumärgid kustuvad

Aasta kristall – Mäekristall

Aasta värv – Valge

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada. Kristallid töötavad sealjuures loomulikult vaid nende jaoks, kes tunnevad kristallidega sidet.

Eva Tenter’i inglikaart 1 (need kaardid leiate ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Minu inglikaardid”) – Vaatle olukorda eemalt. Ja ühtlasi pea meeles, et kaugvaateni saab jõuda läbi erinevate meetodite. Nr 116

Eva Tenter’i inglikaart 2 – Liigu edasi. Ära lase praegu ühelgi segajal oma teekonda katkestada. Nr 108

Eva Tenter’i inglikaart 3 – Sul on käesoleva olukorra suhtes õigus. Ära lase end ümber veenda. Nr 109

Mida toob Skorpioni tähemärgi esindajatele aasta 2023?

Inglid alustavad – teie jaoks muutub sel aastal nii mõndagi.

Sealjuures muutuvad nüüd just sellised nüansid, mille muutumist ei ole te kunagi võimalikuks pidanud.

Ehk nüüd muutub midagi, mida te olete liigitanud võimatuks.

Ehk neid konkreetseid muudatusi olete te varem liigitanud võimatuks.

Siin nad aga on.

Ja need muudatused tulevad selleks, et jääda.

Aga mida peavad Skorpionid nende muudatustega peale hakkama?

Inglid ütlevad – te peate nendega lihtsalt harjuma.

Ehk meie sõnum teile on tegelikult väga lihtne – laske neil asjaoludel muutuda, mis nüüd muutuvad.

Neid muudatusi te takistada ei saa, seega pole teil vaja siin ka millelegi vastu võidelda.

Siin on vaja lihtsalt harjumist.

Aga mis muudatused need täpsemalt on?

Inglid ütlevad – teie elukorralduses muutub nüüd miski jäädavalt.

Ehk teie argipäevas muutub nüüd miski jäädavalt.

Ehk kõnealused nüansid liigutavad teie igapäevast ajagraafikut päris olulisel moel.

Ehk need teevad selle ümber päris olulisel moel.

Ja seetõttu on see kõik teile algul ka harjumatu.

Ja täpselt seetõttu saadame me teile ka käesoleva sõnumi, et öelda – nende muudatustega ei ole teil võimalik midagi muud peale hakata kui harjuda.

Aga miks need muudatused saabuvad?

Inglid selgitavad – sest teie maise maailma kollektiivsel ajajoonel muutuvad nüüd teatud suured asjaolud ja see toob endaga kaasa erinevaid personaalseid muudatusi.

Ja Skorpionite jaoks tähendabki see suuri muudatusi just igapäevases ajagraafikus.

Ehk kokkuvõttes võib öelda ka nii, et globaalselt muutub nüüd terve pikk seeria nüansse ja personaalses plaanis tähendabki see teie jaoks muudatusi kalendermärkmikus.

Aga kas kõigi jaoks leiavad nüüd aset sama ulatuslikud muudatused?

Inglid ütlevad – jah, kõik tähemärgid kogevad sel aastal suuri muudatusi, kuid kõigi jaoks ei tähenda see just neid muudatusi, mida Skorpionid nüüd läbi teevad.

Skorpionite puhul tuleb nüüd just personaalne kalendermärkmik erilisse fookusesse.

Ja nagu me juba ütlesime – selle fookusega tuleb teil lihtsalt harjuda, sest see fookus enam teie elust ei kao.

Aga mida see fookus ikkagi täpsemalt tähendab?

Inglid ütlevad – see tähendab kivisse raiutud keelumärke, mis kustuvad lihtsalt ära.

Ehk see tähendab hõredamat graafikut, mis ei sünni vabatahtlikult.

Ja see lugu on selline, sest te pole meid viimastel aastatel kuulanud.

Ehk see lugu on selline, sest te pole meie juhendust juba pikalt kuulda võtnud. Ehk te pole oma sisetunnet juba pikalt kuulda võtnud.

Mida see tähendab?

Inglid ütlevad – kui inimene ei kuula oma sisetunnet üldse, siis on sellisel tegevusel tagajärjed. Ja need tagajärjed ei ole enamasti meeldivad.

St. need pole enamasti vastava isiku senise elukäsitluse järgi meeldivad.

Nii ka nüüd.

St. kõnealune hõredam graafik tähendab tegelikult rohkem puhkeaega. Seda te aga veel hinnata ei oska ja seetõttu tahaksite te kõnealused muudatused ka ebameeldivateks tembeldada.

Nii see aga tegelikult ei ole.

Ja täpselt nii soovivad inglid teie 2023 aastasõnumi lõpetada.

Skorpioni tähemärgi esindajatele saadetakse 2023. aasta tarbeks järgnevad energeetiliste sildade viited (Mis on energeetiline sild? Vt. mõni tekstirida allapoole – infosektor “Uutele lugejatele”):

Skorpion 2019 aastasõnum (otselink – https://evatenter.com/2018/10/29/horoskoop-2019-skorpion/)

Skorpion 2020 aastasõnum (otselink – https://evatenter.com/2019/08/16/horoskoop-2020-skorpion/)

Kuupäev 13.04.2015

Kuupäev 13.02.2012

Kuupäev 13.10.2010

Kuupäev 13.02.1994

Skorpioni tähemärgi jaoks iseloomustab aasta 2023 energiat muusikamaailmast lugu – “Black Sabbath – Changes”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat aastaga 2023 (vastava tähemärgi jaoks) ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


UUTELE LUGEJATELE

Kuna läbi aastasõnumite lisandub minu kodulehele alati kõige rohkem uusi lugejaid, lisan siia ka alljärgneva info.

Pikemaid kirjeldusi minu töömeetodist ja minu horoskoopide/ inglisõnumite olemusest leiate minu kodulehe esilehelt. Vt. ESILEHT

Mis on energeetiline sild? Minu jaoks on see lüli, mis ühendab energeetiliselt kaht või enamat ajaperioodi ehk energeetiliste sildadena väljatoodud ajaperioodidel näen ma energeetilisi sarnasusi.

Kuna energia väljendab end alati füüsilises maailmas, tähendab see seda, et nimetatud ajaperioodidel on tõenäoliselt ka füüsiliste toimumiste/ ilmingute osas sarnasusi. Füüsilise maailma sündmuste sarnasusi ma siinkohal ise välja ei too, sest energeetilised sillad on väljatoodud eelkõige neile, kes kasutavad minu poolt kanaldatud sõnumeid isiklikeks analüüsideks, mille eesmärgiks on oma isikliku sisetunde kanali puhastamine/ tervendamine. Ehk need, kes kasutavad minu horoskoope tervendava töö abivahendina, saavadki energeetiliste sildade viidete abil lisavihjeid, mida analüüsida.

Energeetiliste sildadena viitavad inglid tavaliselt möödunud ajaperioodide horoskoopidele. St. minu poolt kanaldatud horoskoopidele. Kõik viidatud horoskoobid leiate siitsamast, minu kodulehelt. Lisaks sellele viitavad inglid aeg-ajalt ka erinevatele aastanumbritele ja kuupäevadele. Ja juhin ka tähelepanu sellele, et iga sõnumi juures on erinev hulk energeetilise silla viiteid. St. neid on iga sõnumi juures täpselt nii palju, kui inglid on neid soovinud sinna lisada.

Kas minu poolt valmistatud horoskoobid peaksid kõnetama igaüht? Kindlasti mitte! Selgitan pikemalt – horoskoobid, mida leiate minu kodulehelt, on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. Need ei pruugi Teie jaoks resoneeruda. Miks? Esiteks seetõttu, et meie maises maailmas on ligikaudu seitse miljardit inimest. Poleks mõeldav, et läbi ühe tervendaja saadetakse sõnumeid päris kõigi seitsme miljardi jaoks. Ja teiseks põhjuseks on see, et siin kirjeldan ma alati energiaid. Energiaid aga saab vaadelda erinevatest vaatenurkadest. Minu horoskoobid sisaldavad alati minu vaatenurka, mis põhineb minupoolsel analüüsil. Minu analüüs aga põhineb omakorda minu elul ja minu kogemustel/ nägemustel/ tundmustel. Seega – see mida te siin loete, on minupoolne tõlgendus, mis ei olegi loodud kattuma kõigi teiste tõlgendustega.

Kuidas olla kõige mugavamalt KURSIS uute sõnumitega? Siin aitab Facebook. Kui vajutate minu inglisõnumite FB lehel Follow/ Jälgi nupule, siis saate iga uue postituse kohta FB-sisese teavituse. Minu FB lingi leiate minu kodulehe ülaäärelt.

Läbi Facebooki saate nüüd ka osa rohkematest sõnumitest, sest hetkesõnumid kolisid alates 09.08.2022 just sinna. Ehk hetkesõnumid ilmuvadki nüüd ainult minu inglisõnumite Facebooki lehel.

Soovin kõigile looduslikult kulgevat 2023. aastaringi!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"