Horoskoop 2024 – Vähk

horoskoop 2024 vähk

VÄHK

(Sünniaeg 21.06 – 22.07)

Inglite sõnumid 2024. aastaks – kõigile Vähkidele

MÄRKSÕNA – Värviline mürk kukub

Aasta kristall – Mäekristall

Aasta värv – Sinine

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada. Kristallid töötavad sealjuures loomulikult vaid nende jaoks, kes tunnevad kristallidega sidet.

Eva Tenter’i inglikaart (need kaardid leiate ikka siitsamast, minu kodulehe alalehelt “Minu inglikaardid”) – Iga otsetee pole sile. Nr 120

Mida toob Vähkidele aasta 2024?

Inglid ütlevad – teie aasta möödub mürgi ärasaatmise lainel.

Ehk märksõna “mürk” saadab teid terve aasta vältel.

Aga mis mürgist inglid siin räägivad?

Inglid ütlevad – nüüd kukub see kõige nähtamatum mürk.

Ehk sel aastal kukub mürk, mida te kohe kuidagi pole seni tahtnud mürgina näha.

Ehk mürk, mis on alati olnud kõige värvilisemalt riides.

Ehk mürk, mis on alati maitsenud kõige magusamalt.

Ehk mürk, mis ongi alati end maskeerinud suurte ja säravate siltide ja värvidega.

Mida see tähendab?

Inglid ütlevad – see tähendab seda, et sel aastal kukuvad ka teatud sildid.

Need sildid kukuvad, sest ka neis on sisaldunud mürk.

Ehk nüüd kukubki üks väga suur kogus kahjulikku sisu, mis on end alati esitlenud kõige sõbralikuma ja värvikama olevusena.

Ehk nüüd kukuvad sõbralikud ja värvilised nähtused, mis pole tegelikult kunagi olnud sõbralikud ega ka värvilised.

Ja täpselt nii soovivad inglid kokku tõmmata teie aastasõnumi otsad.

Vähkidele saadetakse 2024. aasta tarbeks järgnevad energeetiliste sildade viited (ma toon need viited ikka välja täpselt sellises järjestuses nagu inglid neid ütlevad):

  • Kuupäev 30.04.2010
  • Kuupäev 30.04.2005

Märksõna – Eneseusk ja keskendumine

Märksõna – Saagikoristus

  • Kuupäev 21.06.2023

Vähkide jaoks iseloomustavad aasta 2024 energiat muusikamaailmast järgnevad lood ehk teie muusikalised energeetilised sillad on järgnevad – “Yael Naim – Toxic”, “Britney Spears – Toxic”, “Britney Spears – … Baby One More Time” ja “Yael Naim – New Soul”.

Ja nagu ikka, nende lugude puhul, millele ma oma sõnumite raames viitan, on oluline terviklik energia, mida nad edastavad (ehk mitte ainult sõnad või muusika). Täpsustan – need muusikapalad, millele ma siin viitan, omavad tervikuna sarnast energiat aastaga 2024 (vastava tähemärgi jaoks) ning just seetõttu ma neid ka siin välja toon. Ehk ma ei too neid välja ainuüksi sõnade või muusikastiili vms tõttu.


Uutele lugejatele lisaselgitused

  • Mis on ENERGEETILINE SILD? Minu jaoks on see lüli, mis ühendab energeetiliselt kaht või enamat ajaperioodi ehk energeetiliste sildadena väljatoodud ajaperioodidel näen ma energeetilisi sarnasusi. Kuna energia väljendab end alati füüsilises maailmas, tähendab see seda, et nimetatud ajaperioodidel on tõenäoliselt ka füüsiliste toimumiste/ ilmingute osas sarnasusi. Füüsilise maailma sündmuste sarnasusi ma siinkohal ise välja ei too, sest energeetilised sillad on väljatoodud eelkõige neile, kes kasutavad minu poolt kanaldatud sõnumeid isiklikeks analüüsideks, mille eesmärgiks on oma isikliku sisetunde kanali puhastamine/ tervendamine. Ehk need, kes kasutavad minu horoskoope tervendava töö abivahendina, saavadki energeetiliste sildade viidete abil lisavihjeid, mida analüüsida. Energeetiliste sildadena viitavad inglid tavaliselt möödunud ajaperioodide horoskoopidele. St. minu poolt kanaldatud horoskoopidele. Kõik viidatud horoskoobid leiate siitsamast, minu kodulehelt. Lisaks sellele viitavad inglid aeg-ajalt ka erinevatele aastanumbritele ja kuupäevadele. Ja juhin ka tähelepanu sellele, et iga sõnumi juures on erinev hulk energeetilise silla viiteid. St. neid on iga sõnumi juures täpselt nii palju, kui inglid on neid soovinud sinna lisada.
  • Milline on minu sõnumite ISELOOM täpsemalt? Milline on minu töömeetod tervendajana? Vt. ESILEHT
  • Milliseid sõnumeid leiate minu kodulehelt VEEL? Vt. ESILEHT
  • Minu inglisõnumite FACEBOOKi lehelt leiate igapäevased sõnumid ehk te leiate sealt hetkesõnumi igaks päevaks. NB! Ma lisan nüüd Facebooki mitme päeva hetkesõnumid korraga ehk muutunud on hetkesõnumite postitamise ajastus, kuid sisu poolest on lugu ikka sama – igaks päevaks on seal olemas sõnum. (FB link on minu kodulehe ülaäärel.)
  • Milliseid TASULISI LISASÕNUMEID saab minult osta? Tasuliste lisasõnumitena saate minult osta ainult kollektiivsete kaugseansside sõnumeid. Personaalseid sõnumeid mina ei valmista! Sel teemal leiate kogu lisainfo esilehelt. Vt. ESILEHT

Ikka tervitades,

Eva Tenter

Tervendaja/ inglimeedium

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"