Horoskoop 2018 – Lõvi

horoskoop 2018 lõvi

LÕVI

(Sünniaeg 23. juuli – 22. august)

Inglite sõnumid 2018. aastaks – kõigile Lõvidele

MÄRKSÕNA – Eneseusk ja keskendumine

Aasta kristall – Krüsopraas

Aasta värv – Mereroheline

Aasta värv ja kristall aitavad teil just kõnealusel aastal esinevaid energiaid kõige produktiivsemalt enda kasuks rakendada.

Oma sõnumi soovisid teile edastada järgnevad kaardid:

Eva Tenter’i inglikaart – Anna võimalus uutele tuultele, mis juba ootavad Sinu ellu tulekut. Number 38

Inglite taro kaart – Üheksas tulekaart (ingl. k Nine of Fire)

Lillekaart – Vii fookus oma peamisele eesmärgile. Kipslill

Need kaardid ütlevad ühise sõnumina järgnevat:

2017. aastal oli Lõvidel fookuses kõik, mis seondub uute algustega. Näib, et see temaatika jätkub teie jaoks üldplaanis ka 2018. aastal, kuid fookus liigub selle üldplaani sees nüüd veidi konkreetsemaks.

Täpsemalt – näib, et te küll uuendasite 2017. aastal oma elu, kuid te pole siiski veel oma ellu sisse lasknud kõike, mis on teie jaoks juba inglite poolt valmis seatud. Miks see nii on? Inglid ütlevad, et põhjused on siinkohal mitmetahulised.

Ühest küljest takistab nende asjade (aspektide) saabumist vähene eneseusk ja teisest küljest liigne lahmerdamine. Ehk teil on siiski veel raske mõningate aspektide kohta uskuda, et need võiksid teie elus paremaks muutuda. Samas tunnete tõenäoliselt ka ise, et nii see tõesti on – kõik saab muutuda ja kõik saab ka paremuse poole muutuda.

Liigse lahmerdamise all mõtlevad inglid seda, et te tegelete praegu liiga paljude teemadega korraga. Tõenäoliselt sisaldab see teemade nimekiri osaliselt ikka ka neid nähtuseid, mida soovitegi oma elus parendada, kuid mulle tundub, et teie töölaud sisaldab praegu ka siiski liigset infomüra. St. seal nimekirjas on elemente, mida võiksite täiesti rahuliku südamega üldse tegemata jätta.

Aga miks ei tohi lahmerdada? Inglid ütlevad, et teatud teemade parendamiseks, on teil vaja viia fookus keskendumise abil just nimelt tolle teema keskmesse, mida soovite parendada.

Neile, kes soovivad nüüd parendada oma elus mitmeid aspekte ühel ajal, soovitatakse viia fookus kõige hingelähedasema nüansi keskmesse. Ehk analüüsige, miks te kõiki neid parendusi soovite teostada? Mis ühendab kõiki neid parendusi? Mis ühendab kõiki neid teemasid, mille puhul te praegu tunnete, et need vajavad parendamist? Leidke ühenduslüli ja keskenduge sellele.

Inglid lisavad, et Lõvide puhul on tõepoolest kõne all nüüd teemad, mis on teie jaoks juba energeetiliselt täiesti valmis. Need ootavad sisuliselt ukse avamist, selleks, et teie ellu siseneda. St. siin ei mõelda praegu selliseid teemasid, millega teil oleks veel vaja energeetilist tööd teha. Teil tuleb nüüd leida üles vaid see nüanss, mis võimaldab ukse avamist. Ehk te peate leidma üles kõnealuse energeetilise ukse võtme.

Mis eluvaldkondadest käib siin jutt? Tundub, et Lõvide jaoks puudutavad need juhised enamjaolt perekonna ja suhete temaatikat. Osaliselt võib siin olla puudutatud ka rahavaldkond, kuid siis mitte tööga seotuna, vaid kuidagi muudmoodi – näiteks perekondliku raha teemad, päranduse teemad vms. Ja tundub, et väikese hulga Lõvide jaoks võivad need juhised puudutada ka tervisliku kehakaalu temaatikat.

Ükskõik, milline teema teie puhul aktuaalne on, peamine juhis on ikka üks – teil tuleb leida üles kõnealuse energeetilise ukse võti. Sealt edasi saab teie elu juba palju sujuvamalt kulgeda.

Inglid annavad Lõvidele ka väikese vihje – eneseusk koosmõjus keskendumisega ongi tolle ukse võtmeks. Aga nagu kõige puhul – teil on vaja jõuda tolle võtme mõistmiseni. Ainult läbi mõistmise avaneb kõnealune uks. Mõistmine on aga endiselt miski, mida keegi teine teile pähe toppida ei saa. Nagu inglid on meile korduvalt õpetanud – mõistmine saab inimeses tekkida ainult läbi loomuliku kulgemise protsessi.

Aga kuidas näeb välja loomulik kulgemine? Inglid ütlevad, et loomulik on selline kulgemine, milles sisaldub lisaks liikumisele ka tunnetus. Just see eristabki niisama lahmerdamist mõistlikust liikumisprotsessist. Just see eristabki niisama käsutamist mõistlikust õppeprotsessist.

Lisan lõpetuseks, et ma kasutan oma kanaldatud horoskoopides astroloogilisi tähemärke ainult tinglikult. Minu kodulehelt leiate ikka eeskätt inglite sõnumitega postitused. Astroloogiliste horoskoopidega pole neil eriti miskit pistmist. Seetõttu võite lugeda ja abi/ nõu/ juhendust leida sisuliselt iga tähemärgi horoskoobist. Miks kasutan osaliselt astroloogilisi tähemärke? Selle selgituse leiate 2018 a. horoskoopide üldinfo postitusest.


Selle horoskoobi tegemisel kasutasin järgnevaid kaarte:

Eva Tenter’i inglikaardid (leitavad siit samast, minu kodulehe alalehelt “Tasuta inglikaardid”), Angel Tarot Cards by Doreen Virtue and Radleigh Valentine, Gems Oracle Cards by Bianca Luna, Flower Therapy Oracle Cards by Doreen Virtue and Robert Reeves

Meeldetuletus, et tegemist on üldise ja kanaldatud horoskoobiga

Minu poolt tehtud tasuta üldise horoskoobi näol on tegemist kanaldatud horoskoobiga, mis pole tavapärane horoskoop. See on pigem kirjatükk, mis sisaldab inglite nõuandeid ja soovitusi. Seetõttu soovitan minu kodulehe uutel külastajatel tutvuda ka juba möödunud ajaperioodide horoskoopidega. Need ajaperioodid on küll minevikus, kuid minu horoskoopides sisalduvad inglite nõuanded ei aegu tõenäoliselt mitte kunagi. Kes soovib pikemalt lugeda selle kohta, mis on kanaldamine ja kuidas sündis kanaldatud horoskoop minu sulest, siis seda infot leiate minu kodulehe alalehelt “KKK” (ehk korduvalt küsitud küsimused). Tuletan siinkohal ühtlasi meelde, et üldine horoskoop on mõeldud kõige üldisemas plaanis kõigile. See ei pruugi personaalselt Teie jaoks resoneeruda.

Mida leiate minu kodulehelt lisaks aastahoroskoopidele?

  • NÄDAL Igal nädalalõpul (enamasti reedel) postitan ma järgmise nädala horoskoobi.
  • KVARTAL Kvartaliks kirjutan ühe teemahoroskoobi, vastavalt sellele, milline teema on vastaval kvartalil energeetilises fookuses.
  • PÄEVA INGLISÕNUM – kuni 31.12.2017 leiate minu kodulehe paremal ääres asuvalt menüüribalt ka inglite päevasõnumi, milleks on üks minu inglikaartidest. (Alates 01.01.2018 kolivad need päevasõnumid tasulisse 2018 a. horoskoobiraamatusse, mida saab juba ka tellida. Selle raamatu kohta leiate kogu lisainfo alalehelt “Horoskoop 2018 (tasuline)”.)
  • PÄEVA PERSONAALNE INGLISÕNUM Igapäevaseks (personaalsemaks) juhenduseks olete igal ajal teretulnud kasutama minu poolt kanaldatud veebipõhiseid inglikaarte, mida on kokku juba ligi 100. Kõik kaardid leiate alalehelt “Tasuta inglikaardid”.
  • NAVIGEERIMISEST Kõige mugavamalt saate minu kodulehel erinevate horoskoopide vahel navigeerida, kasutades paremal käel oleval menüüribal horoskoopide perioodi või märgi järgi sorteerimise võimalust. Kui aga lähete alalehele “Tasuta horoskoobid”, siis leiate sealt eest kronoloogilises järjestuses kõik horoskoobid, mida olen oma lehele postitanud. Teile avaneb korraga 10 postitust/ horoskoopi. Kui soovite neid rohkem näha, siis vajutage lehe lõppu jõudes nupule “Vanemad postitused”. Seejärel näete järgnevat 10. horoskoopi, jne.

Facebook Twitter Google+ Instagram

Kui Teile meeldivad minu poolt kanaldatud üldised horoskoobid ja soovite olla koheselt kursis mõne uue horoskoobi ilmumisega, siis on Teil võimalus hakata jälgima minu kontot Facebook’is, Twitter’is, Instagram’is või Google+ kanalis. Vastavad lingid leiate minu kodulehe ülaäärelt.

2018 PÕHJALIK HOROSKOOP (TASULINE)

2018 a. tarbeks kanaldasin/ kirjutasin ka ühe tasulise ja põhjaliku horoskoobiraamatu, mis on saadaval e-raamatuna. Selles raamatus vaatlen aastat kuude kaupa. Sealjuures valmistasin iga kuu tarbeks (lisaks üldisele horoskoobile) ka mitu teemahoroskoopi. Mida see e-raamat täpsemalt sisaldab, kui palju maksab ja kuidas tellida? Selle info leiate siit alalehelt -> “Horoskoop 2018 (tasuline)”

Soovin kõigile Lõvidele võrratut 2018. aastaringi ning meeldivat kanaldatud horoskoopide kasutamist!

Lugupidamisega,

Eva Tenter

Tervendaja

Posted by

Kõik sõnumid, mida siin kodulehel näete, on kirjutatud/kanaldatud tervendaja Eva Tenter'i poolt. Eva Tenter'i kohta leiate lisainfot alalehelt "Kontakt"